- 1 Ağustos 2010
- 5.374
- 205
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #50.221
bu hafta senn ıı kılo werecegını umuorum betulcuum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu hafta senn ıı kılo werecegını umuorum betulcuum![]()
İnşallah Hasretciğim Hep beraber verelim ve birinci olalım artık. 4 haftadan beri 4. takım oluyormuş canım biraz da biz olalım demi ama. O yüzdeeeeeeeeeennnn az ve düzenli yemeli ve spor yapmalıyız.
Haydi 5. takım silkelenin ve kendinize gelin!
Alem diyet nasıl yapılırmış kilo nasıl verilirmiş görsün!!!
betülcüğüm rakibem sen beni geçeceksin bu gidişle olmaz nayır geçemezsin ben geçecem seniiii
kızlar yağ yakan çorbamı yaptım ve içtim öyle kötü değil tadı belki lahana koymadım ondan kötü değildir.. içine bi sürü baharat koydum.. köri,fesleğen,tuz,karabiber,pul biber limon sıktım içtim bakalım bu haftayı nasıl atlatacağım
betülcüğüm rakibem sen beni geçeceksin bu gidişle olmaz nayır geçemezsin ben geçecem seniiii
kızlar yağ yakan çorbamı yaptım ve içtim öyle kötü değil tadı belki lahana koymadım ondan kötü değildir.. içine bi sürü baharat koydum.. köri,fesleğen,tuz,karabiber,pul biber limon sıktım içtim bakalım bu haftayı nasıl atlatacağım
66ydımkaç kiloydun ki canım?
Bizimde içimiz sıkılıyokızlaaaar ben burayı çok özledim ama derslerime ağırlık vermek zorundyımannemi de susturmak
içim sıkılıyor yahu![]()
Kızlar hayırlı sabahlar...
Hepinize özel mesaj gönderdim. Karın bölgesini eritmek için egzersiz video linki. Ben de dahil hepimiz yapalım o hareketleri olur mu canım arkadaşlarım. Bundan sonra böyle ödev verirsek birbirimize ve yaptığımızı da gelir burada paylaşırsak daha çok motive olabileceğimizi umuyorum. (Tabi bu benim düşüncem. Katılmak veya katılmamak size kalmış)
bana lahana yasak rahatsızlığımdan dolayı zamnında lahana kürü yapmıştım rejimle birlikte çok güzel zayıflamıştım ama şuan yasak malesefınsallah faydasını gorrsun aslıcıgm ama o corbada ozellıkle lahana cok etkılı sen bıde bole dene bakıım belkı faydasını gorrsun hadı bakalm![]()
evet sen spor yapıyorsun ben yapamıyorum hiç canım istemiyor ama canlanmam yapmam lazım ne güzel bi ara yürüyordu m havalar soğuduAslıcığım, ben sporu aksatmamaya çalıştım ama hafta sonu çok kaçamaklı geçti. İnşallah cumaya kilo vermiş oluruz. en az 1,1 kg vermem gerek. 69 u göreyim hiç olmazsa( ayy inşallah)
Bugün tanık olduğum bi olayı sizinle paylaşmak istiyorum
Arkadaşlarda oturuyoduk.Bizim deli bi arkadaş var .Dedi ki ben tuvalete gidip geldikten sonra 1 kilo veriyorum dedi.Tabi biz buna baya güldük dalga geçtik falan . sonra tartıyı getirdi tartıldı 63 kilo geldi . Sonra biz bunun üstünü aradık hile mi yapıyo diye hiç bişey yoktu.Sonra tuvalete gitti geldi ve 62 kilo geldi tartıda . hayretler içinde kaldık ya![]()
canım bendede öyle oluyor genelde 1 kilo değilde 700-800 gram farkediyr.... idrar kesesi genişmiş arkadaşının
Bugün tanık olduğum bi olayı sizinle paylaşmak istiyorum
Arkadaşlarda oturuyoduk.Bizim deli bi arkadaş var .Dedi ki ben tuvalete gidip geldikten sonra 1 kilo veriyorum dedi.Tabi biz buna baya güldük dalga geçtik falan . sonra tartıyı getirdi tartıldı 63 kilo geldi . Sonra biz bunun üstünü aradık hile mi yapıyo diye hiç bişey yoktu.Sonra tuvalete gitti geldi ve 62 kilo geldi tartıda . hayretler içinde kaldık ya![]()
İnşallah Hasretciğim Hep beraber verelim ve birinci olalım artık. 4 haftadan beri 4. takım oluyormuş canım biraz da biz olalım demi ama. O yüzdeeeeeeeeeennnn az ve düzenli yemeli ve spor yapmalıyız.
yarın çalışmalara koyuluyorum uzun süre misafirliğe gitmek yok! İnternette sayfa sayfa dolaşıp sizi gaza getircek yazılar resimler bulucam
Haydi 5. takım silkelenin ve kendinize gelin!
Alem diyet nasıl yapılırmış kilo nasıl verilirmiş görsün!!!
Kızlar hayırlı sabahlar...
Hepinize özel mesaj gönderdim. Karın bölgesini eritmek için egzersiz video linki. Ben de dahil hepimiz yapalım o hareketleri olur mu canım arkadaşlarım. Bundan sonra böyle ödev verirsek birbirimize ve yaptığımızı da gelir burada paylaşırsak daha çok motive olabileceğimizi umuyorum. (Tabi bu benim düşüncem. Katılmak veya katılmamak size kalmış)
canlarım menumu paylasıorum hemmen
sabah 2 dılım peynr bır cay bardagı cola2 catal aglayan pasta (ne mıgde warmıs dmı sabah sabah
)
oglen patates yemegı yogurt
ara 1 muz 1 mandlına
aksam : 3 kofte patats (tost maknesnde pısrdm ) az patates yemegı
acıkırsam mndalına yerım yada yogurt
nasıl sızce hıc ekmek yemıorum ya bıraz acıkıorum halıyle