Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sabah biraz peynir 1 zeydin 1 ufak domates 1 dilim tam tahıllı unonun ekmegı

öğlen bir tabak kapuska yemeği 2 dilim tam tahıllı ekmek ve sütaşın meyveli yğurdu çilekli olanı dr.kubilay çilekli yoğurt yiyin dedi çilek zayıflatıyormus insanı pek beğenmedi iki tatlı kaşıgı yedim ama sarmadı beni pek akşamda aynı emegı yıyebilirim kapuska(lahana) insanı zayıflatıyormus

harikasın kuzum :nazar:

bende o kadar yememe rağmen sabah tartıldım aynı çıktım acaba pskolojik mi

bunun nesi pskolojik olabilirki canım vucud ya su topladı yada bişileri kaçırdık yada adet dönemine girdik acıkcası yazarsam benim hemoraid hortladı ve kabızım canım :26::26:

aynen yarın bi bakmısım 1 kilo eksik cıkıoruz bilmiorum bugun yapılcak die karar verilmişti

kızlar bıldıgınz gbı ece yok gecen gun derya persmbe aksamndan yapalm demıstı bıldırımı yanls hatrlamıosam ama tabı bnm ıcın farketmz uyarm sıze

canım burger kingde çok güzel tavuklu salata var onu yiyebilirsin
burger king uzak canm.. sütlü ekmek tavuk döner yedim canım mayonezsiz ekmeğinin yarısını yemedim.. yani sandaviç gibi oldu...

ne güzel aynı şehirde olsaydık müşterin olurdum senin:)
heheh süper olurdu nurcancığım :1::1:

sabah biraz peynir 1 zeydin 1 ufak domates 1 dilim tam tahıllı unonun ekmegı

öğlen bir tabak kapuska yemeği 2 dilim tam tahıllı ekmek ve sütaşın meyveli yğurdu çilekli olanı dr.kubilay çilekli yoğurt yiyin dedi çilek zayıflatıyormus insanı pek beğenmedi iki tatlı kaşıgı yedim ama sarmadı beni pek akşamda aynı emegı yıyebilirim kapuska(lahana) insanı zayıflatıyormus
evet lahana yağları yakmada etkili ye canım..

bunun nesi pskolojik olabilirki canım vucud ya su topladı yada bişileri kaçırdık yada adet dönemine girdik acıkcası yazarsam benim hemoraid hortladı ve kabızım canım :26::26:
evet diyetlerinizi gözden geçirin ya tuzu yiyorsunuz vücut ödem tutuyo ya hafta sonu kaçırıyorsunuz bişeyler var yada adet olcanız..
kızlar bıldıgınz gbı ece yok gecen gun derya persmbe aksamndan yapalm demıstı bıldırımı yanls hatrlamıosam ama tabı bnm ıcın farketmz uyarm sıze
evet bildirimlerimizi yapalım kızlar deryada gelince zorlanmasın yarına kadar 1 kilo verecek halimiz yok gitse gitse 200-300 gram gidiyo...

bnde ne kacamak war nede fazla yemek neden bole gerckten anlamıorum sdce cıldrcm onu blıorum reglı olamadm karnım ınanlmz sıs sureklı 9 gun gec oluorum nolck bnm bu halım aslıcıgm senıde tebrk ederm hayatm su 71 gordugum gunu gorrmuyumkı

bugun menum cok sacma oldu agır seler yemedm ama smdı de aksm yemegımı yıyecegm ıspanak we yogurt
bugun kuznmn dogm gnu ıns pasta yemeden durabılrım

yarın sa 9.30 a kadar müsaitim . sonra dersim var . önceki haftalarda 1 i buluyordu herkesin bildirimi. onun için bu akşam dedik . yarın 9 a kadar bildirim yaparsanız beklerim .

1 ocaktan itibaren özel bir spor salonu açılacak . onu bekliyorum . İnşallah yazılacağım , yediklerime de dikkat edersem kilo verebilirim ...

bugün salonu gezdik , bir çok spor aleti var , bayanlar için plates bölümü de yapmışlar , yavaş yavaş düzenliyorlar , ne kadar mutlu oldum anlatamam ...

bnde ne kacamak war nede fazla yemek neden bole gerckten anlamıorum sdce cıldrcm onu blıorum reglı olamadm karnım ınanlmz sıs sureklı 9 gun gec oluorum nolck bnm bu halım aslıcıgm senıde tebrk ederm hayatm su 71 gordugum gunu gorrmuyumkı
seninki regl şişkinliği hayatım üzülme.. ben memnun değilim hasterciğim 76 ile rejimime başladım eylül sonu bu takıma 74 ile başladım hala 70lerdeyim inanamıyorum kendime bende 6 ları bir türlü göremedim yani memnun değilim 700 gramdan önceki hafta zaten 71 dim ona bile ulaşamamışım

kızlar spor yapamıyoruz , onun için gitmiyor bu kilolar , lütfen buna çözüm bulalım ...

ben ufaktan başladım canım trt müzikte sabah 9 buçukta ritmik yaşam diye programda spor yaptırıyorlar ama süresi kısa 20 dk ama napim hiç yoktan iyidir ufaktan başladım

yazasım gelmior valla 1 kgr artısta gözüküyorum

gecenhafta:76

buhafta:77

giden yok gelen var

hedef:68

en azından ince bir dilim yemişsin canım , o kadar üzülme , bazen kafaya takınca az bile yesen kilo yapıyor . aslında düzenli yemek yemeyi yaşam tarzı haline getirmek gerekiyor .

aktiviteyi artırıp , kalori harcamak gerekiyor.

Back
X