Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

en azından ince bir dilim yemişsin canım , o kadar üzülme , bazen kafaya takınca az bile yesen kilo yapıyor . aslında düzenli yemek yemeyi yaşam tarzı haline getirmek gerekiyor .

aktiviteyi artırıp , kalori harcamak gerekiyor.

bn bıde pasta hastasıyımdır rejmde olmadıgım zamnlarda ıkı dılm rahat yesrdım yanı buna sukredıorum yarmdılımle kurtldum haftaya kndımden anı bı dusu beklıorum canm ıns olur

kızlar beni merak etti nizmi bilemedim 1 haftadan beri. Küçük köy. Bilge hastasinde yatiyorduk bugün taburcu olduk ama daha eve gecmedikce belki pazartesi neleer yaşadığı mi anlatabilmeye fırsatv bulurum

Merhaba arkadaşlar,siteye giremedim bir türlü....moralim çok bozu çünkü kilo vermek yerine almışım.:19:Reglim bitmedi acaba ondan mı,öf ya çok sıkıldım....Spor yapıyorum,abur cubur yemiyorum,akşam 7 den sonra hiç bir şey yemiyorum ve hala kilo alıyorum.....:14:

SAMANYOLU
64.5 /65.5 /_1 /%1,55

kızlar beni merak etti nizmi bilemedim 1 haftadan beri. Küçük köy. Bilge hastasinde yatiyorduk bugün taburcu olduk ama daha eve gecmedikce belki pazartesi neleer yaşadığı mi anlatabilmeye fırsatv bulurum

Canım çok geçmiş olsun,inşaallah ufaklık iyidir şimdi....:5:

kızlar alıntı yaptım ama zamanım yok hemen yatmam lazım...
Maşallah size :D

deryacım sıkıntı yapma hallolur yarın ki bildirim işi..olmadı yarın çağrı atın bana ben 2,30 gibi girer yaparım bildirimi..

şu ana kadar yapılan bildirimlerin taslağı böyle canım :34:

5. Takım 235. Etap

hasretttt 72,4/72,4/0,0/%0,00 +
tdgd ///%
sirine35 ///%
chosen1234 72/71,3/0,7/%0,97 +
maway 76/77/-1/-%1,32 +
nelii ///%

iklimam ///%
samanyolu 64,5/65,5/-1/-%1,55 +

5. Takım toplam kilo yüzde ortalaması (%0,..)

+ işareti olanlar bildirimi hesaplanmış olanlar yarın değişiklik olursa bakarsınız..Bu arada yanlış anlama canım size güvenmediğimden değiil hem özledim bildirimi hem de yardımcı olmak açısından

kilo veren veremeyen ama çaba harcayan herkesi tebrik ederim..Yarın kardeş takımlar listelerini size kontrol etmeniz için ulaştırabilir.Onları kontrol edersiniz...Birde kardeş takıma kontrol ettirmeyi unutmayın!:54::54::54::54:

slm alk kızlar dün siteye giremedim bir türlü bakımda yazısı çıkıp durdu.

Bildirimim:
Geçen hafta: 71
Bu hafta:70.5
Giden: 0.5
Hesaplama: sirine35 71/70,5/0,5/%0,7

İklima geçmiş olsun canım , inş bebeğimiz iyidir ...

heralde bildirim yapamayacaksın bu hafta , ne yazalım sana ....

kaptanım neredesin ya .... bu iş çok zor be canım ...

kızlar ınce bır dılım yarısından azını yedım pastadan:43:
ince dilimle kurtulmuşsun canım ben olsam 1 büyük dilim mideye götürürdüm pastaya hayatta dayananam:1::1:

ayy canım benim çok geçmiş olsun inş kısa zamanda iyi olur

slm alk kızlar dün siteye giremedim bir türlü bakımda yazısı çıkıp durdu.

Bildirimim:
Geçen hafta: 71
Bu hafta:70.5
Giden: 0.5
Hesaplama: sirine35 71/70,5/0,5/%0,7
tebrikler canım

hasretttt 72,4/72,4/0,0/%0,00
tdgd 68,9/68,5/0,4/%0,59
sirine35 71/70,5/0,5/%0,7
chosen1234 72/71,3/0,7/%0,97
maway 76/77/-1/-%1,32
nelii ///%
iklimam 73(Geri dönmek üzere izne ayrıldı)
samanyolu 64,5/65,5/-1/-%1,55

Ben çıkmak zorundayım. iklimanın kilosunu izinli geçelim. Selin(nelii) bildirim yapmış olsaydı verirdim çıkmadan paylaşıma.

kızlar ben giremiyorum siteye yine onarımda diyor site bana googledan kadınlar kulubu 5.takım die arattırdım da çıktınız sms böle napcam bilmiyorum valla sitede baska biyerede bakamıorum unutmayın gelemezsem bikaçgün anlayın yani açılmıor site bende

kızlar ınce bır dılım yarısından azını yedım pastadan:43:

hayırdır nerden buldun canım pastayı eski sayfalara bakamıorum konuyu tam anlamıorum da bizde de bugunlerde bi kac kutlama olucak pastalar filan napcam bılmıorum

ayy allah kuzunmu hastalandı acil şifalar canım

Merhaba arkadaşlar,siteye giremedim bir türlü....moralim çok bozu çünkü kilo vermek yerine almışım.:19:Reglim bitmedi acaba ondan mı,öf ya çok sıkıldım....Spor yapıyorum,abur cubur yemiyorum,akşam 7 den sonra hiç bir şey yemiyorum ve hala kilo alıyorum.....:14:

SAMANYOLU
64.5 /65.5 /_1 /%1,55
aynı dert bendede var iştebu hafta gitmedi kilolar 1 kilo geldi hosgeldi motivem bozuldu

liste sanırım paylaşıma verilmemiş ben göremedim yani paylaşım alanında listeye el koyuyorum hatunlar :d

evet yaa site sorunlu inş. ben listeyi paylaşmadan benimkide gitmez :18::18::18: durumlar fena yaa :S geneli vermiş ama alanlar bozmuş durumu olsun inş. haftaya herşey daha iyi olur...

kaptanım çok özür, okulun elektrikleri yeni geldi. ben de ki telaşı bir görsen . iyi ki varsın canım ...haklısın sen olmasan ne yaparız.

Back
X