Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bzede aksam ananmler yemege geleck kossturma war canlarım gıremedm kusura bakmayn sonncu olmamıza cok uzuldm:50:

ya kızlar bişeyler yapalım dökülüyoruz resmen herkes hergün en az 20 dk spor yapsın ve buraya yazsın diyorum mesela mezdeke açın oynayın (tabi bende buna dahilim) birşeyler yapmak lazım sonuncluk bize yakışmıyor herkes patır patır kilo veriyor bizde verebiliriz şurda vereceğimiz 5-10 kg arası 40 kilo verenler nasıl veriyor bizde o irade yokmu yanii..
lütfen toparlanalım.. her hafta bunu söylüyoruz ama bişey değişmiyor lütfen artık daha bi ciddiyete alalım şu zayıflama işini..
kusura bakmayın biraz sertmi yazdım bilemiyorum(sert yazdıysam özür kimseyi kırmak istemem) ama forumları okuyunca sinir oldum niye biz veremiyoruz 1. günlerimize geri dönelim..

ya kızlar bişeyler yapalım dökülüyoruz resmen herkes hergün en az 20 dk spor yapsın ve buraya yazsın diyorum mesela mezdeke açın oynayın (tabi bende buna dahilim) birşeyler yapmak lazım sonuncluk bize yakışmıyor herkes patır patır kilo veriyor bizde verebiliriz şurda vereceğimiz 5-10 kg arası 40 kilo verenler nasıl veriyor bizde o irade yokmu yanii..
lütfen toparlanalım.. her hafta bunu söylüyoruz ama bişey değişmiyor lütfen artık daha bi ciddiyete alalım şu zayıflama işini..
kusura bakmayın biraz sertmi yazdım bilemiyorum(sert yazdıysam özür kimseyi kırmak istemem) ama forumları okuyunca sinir oldum niye biz veremiyoruz 1. günlerimize geri dönelim..

kesınlkle katılıoprum aslıcım yapmamaız gerek artık sert felan cıktıgn yok dogruları yazmıssn gayette

selam kızlar sonuncu olmuşuk demek vay başımıza gelenler bu hafta off.. kızlar belki bu durum bizi kamçılar harekete gecirir motive olmamız şart

ben bişey dicem kızlar yaa..Bir topiği arıyorum ama bulamıyorum sinir oldum :D

hatta thirtyfour adlı üye bizzat linkini paylaşmıştı topiklerde...Kapak toplamayla ilgiliydi.Kampanyaya katkıda bulunmak istiyorudum ama topiği kaybettim :D bulursanız paylaşın lütfen...

bu hafta son izin haftam :D
ama diyorum ki yılbaşından sonra mı dönsem :D
rahat yerim hiç olmazsa :D :D
Ama çook özledim buraları..dersler yüzünden vakit ayıramamak kötüüüü...

kızlar ben geldimm ama üzüldüm bn neşeklde olduğumu yazana kadar beni birtek derya sormus aşk olsun kırıldım biraz
evimize geldik şükür rota virüsüne yakalnmısız halen antibiyotik iğnelerimiz devam ediyo RABBİM kimseyi evladıyla imtihan etmesin
1 haftadır hastanelerde kötü geçtiii kızımın damar yolunu bulamadılar irde meleğimi deilk deşik ettiler sinir oldum herkeze ama şükür biraz toparladık nasıl bir virüsse o hareketli kızdan eser bırakmadı yavrum halen aşırı derecede halsiz bilmiyorum ya ne diyet kaldı ne bişey getirdiğim kirli çamasırlaarla ve bırakıp gittiğim dağınınk evimle uğraşıyorum şimdi
pazartesi tekrar başlarım inşallah ne diş ağrım kaldı ne de tatil sefamm
tek derdim kızım oldu şimdii

kızlar ben geldimm ama üzüldüm bn neşeklde olduğumu yazana kadar beni birtek derya sormus aşk olsun kırıldım biraz
evimize geldik şükür rota virüsüne yakalnmısız halen antibiyotik iğnelerimiz devam ediyo RABBİM kimseyi evladıyla imtihan etmesin
1 haftadır hastanelerde kötü geçtiii kızımın damar yolunu bulamadılar irde meleğimi deilk deşik ettiler sinir oldum herkeze ama şükür biraz toparladık nasıl bir virüsse o hareketli kızdan eser bırakmadı yavrum halen aşırı derecede halsiz bilmiyorum ya ne diyet kaldı ne bişey getirdiğim kirli çamasırlaarla ve bırakıp gittiğim dağınınk evimle uğraşıyorum şimdi
Canım ben de yazmıştım ama herhalde gözünden kaçmış...Tekrar geçmiş olsun ,inşaallah çabuk toparlar yavrucak....Kızının sağlığı yerine gelsin sen devam edersin yine takılma,ikiniz içinde yorucu bir dönem olmuş...Allah bir daha göstermesin...:16:

Yok canım kırılacak bir şey yazmamışın ki...Doğru hepsi de.toparlanalım artık...:34:

annmle konustm yılbasndan snra hemn spora yazılıorum kesın werecegıme ınanıorum ozman
Güzel bir haber bu,spor ve diyet gerçekten işe yarar....:nazar:
bu hafta son izin haftam :D
ama diyorum ki yılbaşından sonra mı dönsem :D
rahat yerim hiç olmazsa :D :D
Ama çook özledim buraları..dersler yüzünden vakit ayıramamak kötüüüü...
Bizde seni özledik canım,ama derslerinde önemli,son sınavları de atlat dönersin aramıza....:16:
Mavi kapakları bende topluyorum,urada sakat bir kız var ona araba almak için .....:34:

Bu aralar karatay diyetini denedim yumurtadan tiksinti geldi,olmadı yapamadım,3 öğün yedim kimi metabolizma yavaşlar dedi,kimi onayladı..En sonunda son gittiğim diyetisyenin diyetini uygulamaya karar verdim,tabii spor eşliğinde...Gerçi, hergün spor yapıyorum ama tık yok tık....Bu ara kan ilacı kullanıyorum, birde hormon ilacı sanırım kilo vermemi etkiliyor ikisi de.....:14:
SABAH 2 dilim ekmek,peynir,2 zeytin,1 kaşık reçel,1 bardak kefir ( yağsız)
ÖĞLEN 6 tane etli yaprak dolma,haşlanmış makarna
AKŞAM meyve yerim herhalde
Ayrıca 50 dk yürüyüş bandında yürüdüm ve temizlik yaptım...
akşam 7 den sonra bir şey yemiyorum sadece bitki çayı içiyorum,tabii bolca da su....:34:

canım minik meleğimize rabbim şifa versin , bir daha böyle sıkıntılar olmaz inş ..sağlık herşeyden önemli , özellikle çocuklarımız hasta olunca dünyamız kararıyor.bebişlerin toparlanması zaman alıyor. sen onunla ilgilen canım , vakit buldukça uğrarsın , zaten sen de bu koşturmaca da zayıflamışsındır , bir de üzüntü...

Bu aralar karatay diyetini denedim yumurtadan tiksinti geldi,olmadı yapamadım,3 öğün yedim kimi metabolizma yavaşlar dedi,kimi onayladı..En sonunda son gittiğim diyetisyenin diyetini uygulamaya karar verdim,tabii spor eşliğinde...Gerçi, hergün spor yapıyorum ama tık yok tık....Bu ara kan ilacı kullanıyorum, birde hormon ilacı sanırım kilo vermemi etkiliyor ikisi de.....:14:
SABAH 2 dilim ekmek,peynir,2 zeytin,1 kaşık reçel,1 bardak kefir ( yağsız)
ÖĞLEN 6 tane etli yaprak dolma,haşlanmış makarna
AKŞAM meyve yerim herhalde
Ayrıca 50 dk yürüyüş bandında yürüdüm ve temizlik yaptım...
akşam 7 den sonra bir şey yemiyorum sadece bitki çayı içiyorum,tabii bolca da su....:34:

Arzucum , ben de öyle diyetleri uygulayamıyorum ,her zaman düzenli ve dengeli beslenmek en önemlisi ...bir de spor ...sabah krallar gibi , öğlen prens ,akşam fakir gibi yemek yemek gerekiyormuş.bakalım ben de yılbaşından sonra spora başlayacağım , nasip olursa..

Back
X