Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arzucum , ben de öyle diyetleri uygulayamıyorum ,her zaman düzenli ve dengeli beslenmek en önemlisi ...bir de spor ...sabah krallar gibi , öğlen prens ,akşam fakir gibi yemek yemek gerekiyormuş.bakalım ben de yılbaşından sonra spora başlayacağım , nasip olursa..
Canım namaz için çıkmıştım kusura bakma,haklısın bu tür diyetler sağlık için de doğru değil aslında...diyetisyenler daha sağlıklı diyet veriyor en azından kişiye özel oluyor...Spora başlarsan iyi sonuç alırsın bence de,tabii diyetle beraber olunca fayda ediyor.....:34:Kan ilacı ben de de kabızlık yapmaya başladı 1 ay daha kullanıp bırakıcam.:19:Çok şiş hissediyorum kendimi....

Arkadaşlar diğer takımlara baktım ...paylaşım en üst düzeyde , mesaj sayıyorlar , biz de birkaç kişi dışında uğrayan yok . sadece cuma günü bildirim yapılıyor . motivasyon sıfır.

şu mesaj sayısını yazma işini bırakmamalıydık ..bugün arzu ve hasret uğramış , hadi iklima kızı hasta , diğerleri nerede .

diğer takımlar çok hırslı , birbirlerini coşturuyorlar , biz bu halimizle tabi sonuncu oluruz.

Ececim yılbaşından sonra gelme işini askıya gel . Biran önce dön ve katı kurallar uygula , yoksa yaza kadar aynı kiloda bir aşağı bir yukarı oyalananıp duracağız.

Kaptan olmayınca herkes bıraktı paylaşımı , çünkü denetim yok , ben ce haftalık en az 60 mesaj olmalı ....sabahtan akşama kadar yediklerimizi , içtiklerimizi ve sporları yazalım ..

her akşam yapılacak sporları belirleyelim , yapmayan 2 katını yapsın ..geçen gün de bundan bahsettim , kimse yorum yazmamış..

Arkadaşlar diğer takımlara baktım ...paylaşım en üst düzeyde , mesaj sayıyorlar , biz de birkaç kişi dışında uğrayan yok . sadece cuma günü bildirim yapılıyor . motivasyon sıfır.

şu mesaj sayısını yazma işini bırakmamalıydık ..bugün arzu ve hasret uğramış , hadi iklima kızı hasta , diğerleri nerede .

diğer takımlar çok hırslı , birbirlerini coşturuyorlar , biz bu halimizle tabi sonuncu oluruz.

bncede kızlar benı yalnız bırakmayın olmuo sızsız buralar gercekten:19:

msj sayma ıslemınde bn hep yanls rakam yazıorum yaw:27: ama zatn bn sıksık gırmeye calısıorum ama herkesn gunlk menusunu we sporunu yazması bncede sart

Kızlar çok sinirlendim , yeter artık ya biraz sıkalım kendimizi buraya başladığımdan beri 68-69 arasında gidip geliyorum , neredeyse iki ayı geçti galiba , her hafta 200 g versem 2-3 kilo vermiştim .. ye ye nereye kadar , su bile içmiyorum artık , offff offff en son kendime ne zaman kıyafet aldım bilmiyorum .kabinlerden olmayan kıyafetlerle moralim bozuk çıkmak ne kadar zor bir bilseniz ...zaten 42 -44 bedenler bile daracık kardeşim , sanki 38 beden , bir de kumaşlar üzerine oturuyor , penye elbiseler ...artık bütün katlar ortada..

herkes 10-20 kilo veriyor , biz 5 i geçtim 2 kilo bile veremedik ya ...başlangıç kilom 69.6 şimdi 68.5 vay ne çok gitmiş ...1 kilo .....

Bizim Ayşe vardı , ne kadar istikrarlıydı . ona bakınca utanıyordum , her hafta 1 kilo veriyordu , ama akşam lesli ile yürüyüş , plates , hareket hepsini yapıyordu.

sürekli bitki çayları içiyordu , menüsü de oldukça dengeli idi ..

Ara ara girip diğer takımları okuyayımda belki isteğim artar..Of Hasretcim ne yapacağız biz canım ....moralim çok bozuldu..

Deryacım haklısın gerçekten de çok boşladık,bende diğer takımları okuyorum çok hırslılar,motive olmuşlar ,hergün en az 5 mesaj zorunluluğu getirsek diyorum ben,haftalık saymak zor oluyor ne dersin,Ece nin gelmesi şart yada yerine yardımcı seçelim Ece gelene kadar bu şekilde kontrolsüz kaldık....:19:
HASRET hoşgeldin canım....

Son düzenleme:
oy oy gurup coşmuş esmiş gürlemiş valla kızlar hadi yeminedelim söz verelim yılbasından sonra asılalım artık bu işe hırs yok bizde

slm kızlar. Deryacım haksızsın diyemeyeceğim çok haklısın. Ben kendim bir türlü motive olamıyorum ki hep sabah başlayıp öğleyin son buluyor yaptığım diyetler. Bu halimle sizi nasıl motive edeyim?

eğer kabul ederseniz ben elimden geleni yapıp derslerden ve annemin dırdırından gelebildiğim her an yanınızda olabiilirim yılbaşı planlarımı çöpe atabilirim...Herkes bir kural düşünsün ben bu hafta dönüyorum takıma...

eğer kabul ederseniz ben elimden geleni yapıp derslerden ve annemin dırdırından gelebildiğim her an yanınızda olabiilirim yılbaşı planlarımı çöpe atabilirim...Herkes bir kural düşünsün ben bu hafta dönüyorum takıma...

Harika işte bu .ECECİM sana gerçekten ihtiyacımız var,sürekli burda olmana gerek yok,kontrol et,uyar yeter...:4:
Benim önerim hergün en az 5 mesaj ....Haftalık yapınca mesajların sayısını karıştırıyoruz....:44:

Bizim Ayşe vardı , ne kadar istikrarlıydı . ona bakınca utanıyordum , her hafta 1 kilo veriyordu , ama akşam lesli ile yürüyüş , plates , hareket hepsini yapıyordu.

sürekli bitki çayları içiyordu , menüsü de oldukça dengeli idi ..

Ara ara girip diğer takımları okuyayımda belki isteğim artar..Of Hasretcim ne yapacağız biz canım ....moralim çok bozuldu..

ınan bnımde cok moralm bozuluo napsak bılemıorum kı:30::30:

dun ve bugun ınanlmaz yedım doymuorum cnku regl olamadım hala kabızım daha hangısını sayayım kı bnımde sınırlerım bozuldu yedım bı tane dıyet buldum pzrtesı onu uygulayacgm eer faydasını gorrsem hemn sıze de yazacagm smdı hemn solemek ıstemıorum ılk once bn denıım snra sıze solıcm cnku hep dıorum su rejımı yapcm bu rejımı yapcm ama yapamıorum ama cumaya kadr yapıp 1 kılo gıdecegıne ınanıorum

nese kızlar solıım dayanamıcm 5 gunde 5 kılo dıyetı war yorumları okudum gerckten zayflayanlar war yapan herkes zayflamıs we haftada 1 kılo werınce uzulmusler lutfn bırı benımle baslasın cok zor bı dıyet dııl war mı benmle berabr yapack olan

Hasretcım o gecikmeyi çok iyi biliyorum geçen ay benimde geçikmisti hormonlar bir öyle bir böyle :) kötü şeyler olmuştu...
Kızlar teyzemlerdeyiz onların kablosuz net o yüzden rahatım gidene kadar :D aaa bakın aklıma me geldi bir bakayım bilgisayara indirebilirsem leslieleri indiriyim sizlerin onerileri var mi indirme için :) :D bu arada günlük 5 mesaj ve günlük tam menü (parça parça veya tek mesaj nasıl denk gelirse) ve spor raporlari vs. Mecburi...içtiğimiz suya kadar yazmalıyız :D ve tabi ki bunlara yorumlar...

pazartesı doktra gıtcm kızlar adetım gec kaldıgı ıcın cnku sureklı bole mutlaka hap tedawısıne baslatrlar haplar kılo aldırr mı acaba:26: bılgınz war mı

Bu aralar karatay diyetini denedim yumurtadan tiksinti geldi,olmadı yapamadım,3 öğün yedim kimi metabolizma yavaşlar dedi,kimi onayladı..En sonunda son gittiğim diyetisyenin diyetini uygulamaya karar verdim,tabii spor eşliğinde...Gerçi, hergün spor yapıyorum ama tık yok tık....Bu ara kan ilacı kullanıyorum, birde hormon ilacı sanırım kilo vermemi etkiliyor ikisi de.....:14:
SABAH 2 dilim ekmek,peynir,2 zeytin,1 kaşık reçel,1 bardak kefir ( yağsız)
ÖĞLEN 6 tane etli yaprak dolma,haşlanmış makarna
AKŞAM meyve yerim herhalde
Ayrıca 50 dk yürüyüş bandında yürüdüm ve temizlik yaptım...
akşam 7 den sonra bir şey yemiyorum sadece bitki çayı içiyorum,tabii bolca da su....:34:
bende yumurtayı sevmediğim için yapabileceğimi sanmıyorum..

ben haftasonu pek giremiyorum bunuda sürekli belirtiyorum... ayrıca sürekli uğramaya çalışıyorum.. aynı şeylri cuma gnü bende yazdım canım
okumadıysan tekrar kopyalıyorum

ya kızlar bişeyler yapalım dökülüyoruz resmen herkes hergün en az 20 dk spor yapsın ve buraya yazsın diyorum mesela mezdeke açın oynayın (tabi bende buna dahilim) birşeyler yapmak lazım sonuncluk bize yakışmıyor herkes patır patır kilo veriyor bizde verebiliriz şurda vereceğimiz 5-10 kg arası 40 kilo verenler nasıl veriyor bizde o irade yokmu yanii..
lütfen toparlanalım.. her hafta bunu söylüyoruz ama bişey değişmiyor lütfen artık daha bi ciddiyete alalım şu zayıflama işini..
kusura bakmayın biraz sertmi yazdım bilemiyorum(sert yazdıysam özür kimseyi kırmak istemem) ama forumları okuyunca sinir oldum niye biz veremiyoruz 1. günlerimize geri dönelim..
bende çok menun değilim halimizden..

Kızlar çok sinirlendim , yeter artık ya biraz sıkalım kendimizi buraya başladığımdan beri 68-69 arasında gidip geliyorum , neredeyse iki ayı geçti galiba , her hafta 200 g versem 2-3 kilo vermiştim .. ye ye nereye kadar , su bile içmiyorum artık , offff offff en son kendime ne zaman kıyafet aldım bilmiyorum .kabinlerden olmayan kıyafetlerle moralim bozuk çıkmak ne kadar zor bir bilseniz ...zaten 42 -44 bedenler bile daracık kardeşim , sanki 38 beden , bir de kumaşlar üzerine oturuyor , penye elbiseler ...artık bütün katlar ortada..
spor yapmak zorunlu olsun.. bende eğerki ocak sonudada hala 70 üzeri olursam takımdan ayrılacağım..

Back
X