- Konu Sahibi Cherry Mom
- #50.561
hatunlar bugün yürüyüş yapabilmek için faturaları vs. alıp çıktım.Gopa yürüdüm.F.....banka girip numara aldım kart için.Sonra su faturası vardı T.......F......a gittim almıyorlarmış.Ben tabana kuvvet iskiye koşa koşa gider kartın numarası geçmesin diye duraklamadan faturayı yatırıp geri döner.Ve 15 dk bu şekilde koşturdum.10 dk da gopa yürümüştüm etti 25 dk 5 te sabah okula giderken yürüdüm.30 dk. Sonra kartı yatırdım.Çıktım gittim test vs. almaya ordan çıktım kültür merkezine hem wcye girdim hem de saç maşası, tartı ve bulaşık makinelerinin fiyatlarına baktım.Ordan çıktım yürüyerek bizim sokağa geldim markete girdim mendil şekesiz soda bi de kendime yeni bir su aldım.ordan çıktım kuaföre gittim kadın yokmuş poşetleri bırakıp çıktım caddeye markete girdim çorbalık, şehriye kendime de en azından okulda yerim diye form bisküvi aldım
Sonra kuaföre uğrayıp poşetleri almakta dahil aşağı kadar indim buralarda etti mi size 20 dk. toplam 50 dk. leslie yapacaktım ama annem geldi deli gözüyle bakmasın şimdi.Akşam iki de göbek atıveriririm..
oy oy o ne hız öyle yahu süpersin bu soğukta iyi yürümüşün canım