Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bnı bı annem duyuyo suan canm oda benı bastan cıkartmaya calısıo ye sen manyakmısın nısanlın senı bole begenıo dıo ama hasret duyar mı duymaz:33::33:
duyma zaten canım :D
Sensiz olmuyor anla işte.....:13:
Çok hareketli bir gün olmuş Ececim yoruldum okurken....Gerçi bende çok farklı değildim bugün....enün de güzel ama biraz süt yoğurt eklesen iyi olmaz mı?Tam gelişme çağındasın...Bilmiş anne modu:54:
evet bayağı hareketliydi :D
MENÜMÜ yazayım
SABAH yarım bardak kefir içip spora gittim
10 30 KAHVALTI 2 dilim buğday ekmeği küçük olandan,peynir,yumurta
SAAT 3 yarım simit,çay
AKŞAM çorba,balık,salata,2 küçük parça yaz helvası

SPOR 1 saat step,aerobik karadeniz müziği ile tepindik durduk
30 dk tempolu yürüyüş
Bol su,bitkiçayı

Bu aralar başım çok ağrıyor
ağrıdan gece bile uyuyamıyorum neden böyle oldu anlamadım...aslında uyuyamadığım için başım ağrıyor diye düşünüyorum...............
bence menün gayet iyi canım...
26 Aralık 2011 Pazartesi:

08.05: 350 ml. Su
08.30: 1 dilim tahıl ekmeği, 1 kk peynir, 1 biber, 1 domates, 3 zeytin…
11.30: 1 elma…
12.45: 1 kupa yeşil çay…
13.45: 90 gr tavuk ızgara, salata(yağsız), 1 kâse yoğurt…
16.15: 1 tane portakal (200 gr)…
18.30: 90 gr tavuk ızgara, salata(yağsız)

1.9 lt su
1 kupa yeşilçay
aferin kuzuma böyle işte böyle :D
ececim güzel bir menü olmuş.
teşekkür ederim canım
Menün güzel olmuş ablacığım ama o helvayı akşam değil de öğlen yeseymişsin daha da iyi olurmuş.:1:
Sporlar da harika.

Bu hafta bu takımı uçurmamız lazım.
katılıyorum buna...
Günaydın kızlar nasılsınız?
Ben bu sabah tartıldım veee çoooook mutlu oldum.(Allah bozmasın). Cuma günü hepimiz çooooook mutlu oluruz inşallah...
sürekli tartılma kız :D inş. canım
gunaydın guzellkler
bugun sabah bnde tartıldım cok memnun oldum ohh yandan yandan gıtsın kılocuklar :32::32::32::32::32::32:
cuma gunu bomba gıbı gelıyoruz hahahhayyyyy:52::52::52:
yandan yandan ikilemesini okuyunca göbek atasım geldi :D
kızlar bugün sebze günüm
sabah:1 tabak kabak ve ıspanak yemeği (yağsız) ve bolca morul salatası (yağsız)
öğlen ve akşamda aynısını yiyeceğim.
sporumu henüz yapmadım yapıp yazacağım buraya..

dün 2 litreden fazla su(tam sayamıyorum 500 ml su şişeme sürekli doldurup içiyorum)
2 kupada yeşilçay içmiştim

süper gidiyorsun aslıcığım :D

kızlar kusuruma bakmayın dün akşam arkadaşımla annesi geldi raporu tamamlayamadım..
dün akşam 2 tabak haşlanmış tavuk suyu içtim(havuçluydu bir de küçük patates vardı) annem biftekte kızartmış yağsız ama ona başlayınca durduramıyorum kendimi diye çorbamın içine(tavuk suyu) koydum bir küçük parça iyi pişmemiş zaten çokta devam edesim yoktu.Yarım da maydonozlu limonlu su içtim aman bir daha maydonoz suyu düşünmüyorum yeşilçay 5i1yerde yeter bana :D

bugünün raporu..
sabah biraz büyük bir mandalina
öğle çoook küçük mantı benzeri hamurcuklar(haşlama ve tuzsuz), bunlar bir kase yoğurtla yedim...hamurcuklar 3 taneydi içlerinde peynir vardı birinde az bişey sucuk.Zten 3ü toplam 3 parmağım kadardı.
bugün su içmedim desem yeri..
5 dk leslie yaptım yorulunca bıraktım...
birazdan göbek atıcam..

hatunlar bugün okulda bi ara kendimi çok yalnız hissettim...kızın biri moralimi çok bozdu...ağladım ağladım..Sessiz sessiz ağlıyodum..Hoca meğer görmüş geldi ne oldu sana..Cevap vermedim kalk bi yüzünü yıka gel dedi.Gittim tuvalette ağladım bayağı ondan sonra dedim kendi kendime benim moralimi bozan herkes sadece söylediklerinden değil varolduklarından da utanıcaklar diye avuttum kendimi...O an tek isteğim bi an evvel eve gelip sizle konuşmaktı...Sizin yanımda olduğunuz aklıma gelince kendiem geldim elimi yüzümü yıkadım.Mutlu bir şekilde sınıfa gittim..İnanır mısınız ben giderken hepsi gördüler ne halde olduğumu hiçbiri ilgilenmedi..Bi de sonra işlerine gelince soruyolar ne oldu diye üsteliyorlar ben onlara bişey anlatmak zorunda da değilim muhtaçta değilim.Allah bin kere razı olsun sizler varsınız.O kızın ne dediğini falan yazıcam sonra şimdi hiç yazasım yok çıkıcam zaten şimdi..

yahu ben diyorum ki bu sene okul bitince saçlarımın rengini mi değiştirsem ama bana yakışacak rengi bulmak hiçte kolay değil..

bende bugün tartıldım hasretciğim ama tartı beni senin kadar mutlu etmedi dün sadece 6 tane patates yedim aç gezdim sonuç bugün dünle aynı kilodayım:43::43:
bu 5 günlük diyette hergün tartılacağım.. ben kesin 500-1 kg arası gitmiştir dedim ama gram gitmemiş:43::43:
seni tebrik ederim:nazar:

1 kılo gıtmıs canm bnden dun 72.9 dum bugn 71.9 bnde hergun tartılcm ama sende hemn acele etme emınım wercez 1 kılodan fazla moralını bozma lutfen

$üyeler temel bilgi.webp

İşte temel bilgiler...

Back
X