Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar hastaydım giremedim hiç kusura bakmayın :((
menümü yazayım

sabah 2 dilim peynir 2 zeytin 1 dilim kepek ekmek

öğlen 5 diyet bisküvi

akşam 1 kase çorba 1 dilim kepek ekmek 2 tane yaprak sarması yedm

spordan geldim şimdi 1.30 saat yaptım

gecmıs olsn canım benım ıı gıdıosun hayatım

Menün güzel olmuş ablacığım ama o helvayı akşam değil de öğlen yeseymişsin daha da iyi olurmuş.:1:
Sporlar da harika.

Bu hafta bu takımı uçurmamız lazım.

Haklısın Betülüm de balık yiyince çok canım çekti,aslında öğlen dengesiz yemiştim birde ara öğün yoktu dolayısıyla çok acıkmışım:17:

evet biz bu hafta deneyelim bakalım sonuölara göre isterseniz sizde denersiniz arzucuğum.
Evet ya Aslıcım sonuçları merakla bekliyorum,ona göre denicem:9:

supersın superız hayatım damla kadr seye uzulme lutfen

Ya canım bu 4 gün boyunca hiç kaçamak yapmayacaktım sözde. Sabah ara öğünün yerine geçti gerçi ama yine de yemeseydim dedim. Gazozu da kızıma almıştım (misafirlikte) akıllı çocuk içti içti bir yudum kala bıraktı mecburen onu da içiverdim.

hatunlar bugün okulda bi ara kendimi çok yalnız hissettim...kızın biri moralimi çok bozdu...ağladım ağladım..Sessiz sessiz ağlıyodum..bir şekilde sınıfa gittim..İnanır mısınız ben giderken hepsi gördüler ne halde olduğumu hiçbiri ilgilenmedi..Bi de sonra işlerine gelince soruyolar ne oldu diye üsteliyorlar ben onlara bişey anlatmak zorunda da değilim muhtaçta değilim.Allah bin kere razı olsun sizler varsınız.O kızın ne dediğini falan yazıcam sonra şimdi hiç yazasım yok çıkıcam zaten şimdi..
Bak terbiyesize merak ettim şimdi,neden ağlattı seni,biz yarın grup olarak gelip onun saçını başını yolalım ister misin....:9:Boşver insanlara hakettikleri kadar değer ver,en değerli sensin unutma...Biz seni seviyoruz Ececim...:54:

canım yazdıklarını okuyunca bir tebessüm belirdi yüzümde emin olabilirsin
kesin taşınıyoruz kızlar dn akşam eve bakmaya gittik ev küçüçük eşim çok hevesli kiraya çıkmak isteyen ben
donup kaldım resmen ya kızımın oasını kursam koltuklarım sığmıyor koltukları koysam bebek odasının dolabını kuramıyorumm
adii tokiii yapıyon yapıyon da azıcık büyük yapsana neyse gidiyorum yani aman yapamazsamevime gelirim burayıda bos bırakıyorum aklım burda kalıcak hepp
mıı
Canım hakkında hayırlısı olsun,kızın içinde iyi olur güzel yerleşim yeri başakşehir,inşaallah Allah en kısa zamanda ev almayı da nasip eder....Yardım edecek kimse varmı taşınırken,kızın da ufak kolay gelsin...:16:

evet 5 gun boyunca degıseck bole :D sen bnden fazla wermıssın cnm tbrıkler:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Süpersin Hasret,bugün meyve güzeli olmuşsun gerçekten de:9:ama çok güzel kilo gitmiş,cuma gününü merakla bekliyorum Aslı yla sen bakalım kaç kilo vereceksiniz?:13:Bende yapıcam ona göre....

kızlar hastaydım giremedim hiç kusura bakmayın :((
menümü yazayım
Canım çok geçmiş olsun menün yine çok güzel....

Deryacım ben bir tane ürün kullanıyorum. Tamamen bitkisel. Kilo vermeye yardımcı ama bağırsakları çok güzel çalıştırıyor. Google ''safran çay'' diye yazıp aratırsan çıkıyor. BuNu denemeni tavsiye ederim. Kabızlık diye bir problemin kalmayacak.

Bak bu çayı bende bir araştırsam iyi olacak ,Sağol Betül....

Ayyy oku oku bitmedi çok seviniyorum topiğimiz canlandı....Ali kaptan da başladı bir yandan da ona bakıyorum...:9:

En sonunda gelebildim,bugün çok yoruldum yine...
MENÜME gelince
SABAH 1 simit,peynir,yumurta(kahvaltı da kardeşime davetliydim):17:
ÖĞLEN 1 paket büsküvi (dışardaydım kızmayın biliyorum olmadı):18:
AKŞAM çorba,yumurtalı ıspanak,hurma
SPOR 45 dk hızlı tempo yürüyüş+temizlik ,cam da sildim.Tabiii bunları büsküviden sonra yaptım :9:
Bol su içtim....En son 8 de yedim artık birşey yemem....:3:

MENÜME gelince
SPOR 45 dk hızlı tempo yürüyüş+temizlik ,cam da sildim.Tabiii bunları büsküviden sonra yaptım :9:

Karbonhidrat ağırlıklı bir menü olmuş.
İnşallah o yediğin bisküvi diyete uygun bir şeydir.

MENÜME gelince

ı ıhh :20: olmadı ablacıgım:20:

mrb hanımlar:8: bir şey sormak istiyorum. özel diyetisyene değilde hastanelerde ki diyetisyene gitmek istiyorum onlarda mı ücretli oluyo?

Bak terbiyesize merak ettim şimdi,neden ağlattı seni,biz yarın grup olarak gelip onun saçını başını yolalım ister misin....:9:Boşver insanlara hakettikleri kadar değer ver,en değerli sensin unutma...Biz seni seviyoruz Ececim...:54:

teşekkür ederim canım onu yazıp çıkıcam zaten duşa girmeliyim.. :D duşa girmeliyim diceğime az daha dışarı çıkmalıyım yazıyodum :D:D

coğrafya akıl bırakmadı yarın nöbetçiyim bir de ...inş. 2 kata verir de rahat ederim...hem böylece koridorda dolaşıyorumda...
iyi oluyor...

yahu bilenler var benim başımda bir karasevda var...Tabi o bilmiyo falan filan :D buraları çok uzun atlıyom..Bugün o arkadaşımla boş derste konuşuyoduk..Ben kaybettiğim zamanlara yanıp özgüvenimi toplamaya çalışıyorum çevremde inatla yıkmaya çalışıyo...Neyse o konu açıldı..Ben kimseye adını dahi söylemiyorum sevdiğim kişinin...ama bi ara konuşurken laf arasında o arkadaşıma platonik bişeyler olduğunu çıtlatmıştım diyim öyle üstten bakılıp geçilen konuydu yani..Bugün diyoki doğanın kanunu bu işte..O yakışıklıysa sana bakmaz bir an evvel konuş yüz vermiyorsa boşuna ümitlendirme kendini bu işler beklemekle olmaz falan..Bir sürü abuk sabuk şeyler söyledi..Bi de diyo ki ben kendimden biliyorum yakışıklıysa güzel birini bulur öylesini ister diyo falan diyo..Ben de zaten son zamanlarda üst üste gelen şeyleri görmemek için uğraşıyorum bi anlık boşluğuma geldi yenildim resmen..Sanki ona fikrini sordum daha bi de bana laf söylüyo..Ben yine de umudumu kayetmeyi düşünmüyorum..Kızlar düşünsenize umutlarımız hayallerimiz olmasa ne olurduk...Ben o'na sıkı sıkıya bağlıyken daha başka ders çalışıyorum örneğin...Bence onun söylediği de doğru değil ne ünlüler var parası ünü olsa bile hatta güzelliğide fazladan ols bile çirkinlerle evlenen...Öyle bi anlık boşluğuma gelince zor tuttum kendimi teste falan yoğunlaşmaya çalıştım ama müzik dersinde hoca serbest bırakınca aklımdan atamadım olanları ağlamaya başladım ama nasıl ağlamak titreye titreye ağlıyorum...Hoca kalk bi yüzünü yıka gel dedi tuvalette daha beter oldum nefs falan alamdım sonra aklıma sizi getirdim zorla toparladım kendimi sınıfa da güzel bir gülümsemeyle girdim :D düşünsenize hayallerim umutlarım olmasa bana güç katıcak bi düşüncem duygum olmasa neye yoğunlaşabilirim...

bugün akşam bir tabak tavuk suyu yanında da az bişey yağsız pişirilmiş gözlemenin ucundan aldım..
bugün anca yarım litre kadar içebildim su :( ama içerim gibi gözüküyo daha...
bugün 35 dk göbek attım :Dbayağı hopladım zıpladım :D

böylece bugünkü raporumu tamamlamış bulunuyorum :D yarın coğr. ortak sınavım var..nöbetçilikte var ..iyi geceler herkese...

kızlar yaa kotam 3,700 olmuş ne ara oldu anlamadım..neyse ama bu sefer iyi dayandı..Beni şu iki 3 gün idare etseniz..ben raporlarımı telefonuma kaydederim...cuma günü bildirimi yaparım..cumartesi son zaten...elimden geldiğince de gelirim buraya..

off mısfrler war sarmalr kekler yapldı babam gldı ısten tost ıstedı ona yaptm supr bı tost nasl cnm ıstedı hafta sonu cawdr ekmegnden yapcm we makrna yıcm cok ıstıo walla canım

hala regl olmadım kafayı yıcem we 2 gundr yne kabızım suan form cayı ıcıorum ıns faydasını gorurum
emınım reglı olsam daha cok gtcek kılo

Back
X