Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

28 Aralık 2011 Çarşamba

10.00: 350 ml su
10.30: 1 dilim tahıl ekmeği, 1 biber, 1 domates, 1 kk peynir, 3 yeşil zeytin, 1 kupa şekersiz sütlü neskafe…
14.15: 90 gr tavuk ızgara, 100 gr yoğurt…
16.30: 1 portakal (200 gr) 1 su bardağı süt…
19.30: 90 gr tavuk ızgara, 100 gr yoğurt…

1 kupa yeşil çay.
2 lt su…

maşşallah canım nazar değmesin çok güzel menun :nazar:

menum :
tawuk tawuk tawuk yumurtlayacagım bırazdan:52::52::52::52::52::52:
su:
2 lıtreyı gectı
yesılcay
yok:50:
kızlar reglı oldum cok mutluyum smdı dahada cok gıder kılolar

ben regli olunca oldugum yerde sayıyorum ya

selam kızlar babam hastalandı tansiyonu çok yükseliyor oğlum diş çıkarıyor ve ben fazla gelemiyorum bu hafta biraz idare edin beni diet iyi durumda bu akşam baya yürüdüm 1 bucuk saat filan yılbasından endişe duyuyorum ve adet dönemi öncesindeyim hem debesyondayım ve yine kabızım bu hafta pek umut yok içimde ama gelecek haftadan umutluyum kendinize iyi bakın

çok geçmiş olsun canım

Bu hafta herkes iyi gidiyor,bakalım Cuma günü kilo durumumuz ne olacak?
MENÜM
SABAH 2 küçük dilim tam buğday ekmeği,peynir,1 bardak yağsız kefir
ÖĞLEN 1 yumurtalı kabak,yoğurt,çorba
ARA 1 elma,yarım ayva 1 avuç fıstık
AKŞAM Karnıbahar,1 kaşık yoğurt ve salata
Bol su tabii ki
SPOR Hızlı tempoda 1 saat yürüyüş 5,5 km

bu hafatadan cok ümitliyim valla herkes fit olucak :) menün çok iyi ne güzelkimse kaçamak yapmıyo artık :))

İnsanlarla uğraşmak da zor be Aslıcım.bazıları para veriyor diye insanı satın aldıklarını sanıyor maalesef...:19

Çok açlık hissediyormusunuz,merak ediyorum...Ayrıca diyeti yazdığın için sağol....:54:
aynen öyle ablacığım.. genel olarak müşterilerimle aram iyidir arada çıkıyor işte bi kaç tane dengesiz..
açlık meselesine gelince hiç doymuyorum ben ama açta değilim bi tek yatarken aç uyumak zor oluyor..
bugün meyve günüm bugün nasıl geçecek bakalım :))
ama sonucuna değecek gibi gözükyor

selam kızlar babam hastalandı tansiyonu çok yükseliyor oğlum diş çıkarıyor ve ben fazla gelemiyorum bu hafta biraz idare edin beni diet iyi durumda bu akşam baya yürüdüm 1 bucuk saat filan yılbasından endişe duyuyorum ve adet dönemi öncesindeyim hem debesyondayım ve yine kabızım bu hafta pek umut yok içimde ama gelecek haftadan umutluyum kendinize iyi bakın
geçmiş olsun canım
menum :
tawuk tawuk tawuk yumurtlayacagım bırazdan:52::52::52::52::52::52:
su:
2 lıtreyı gectı
yesılcay
yok:50:
kızlar reglı oldum cok mutluyum smdı dahada cok gıder kılolar
oo gözün aydın:1::1: neyse bittii tavuk günü:1:

Ben 3 gündür öğle akşam tavuk yiyorum. ben yumurtlamadıysam sen hiç yumurtlamazsın merak etme:27:
Haydi gözün aydın beklediğin misafir sonunda teşrif buyurmuşlar...
oda doğru ya betülcüğüm sen yumurtlamadın biz hiç yumurtlamayız :1:

28 Aralık 2011 Çarşamba

10.00: 350 ml su
10.30: 1 dilim tahıl ekmeği, 1 biber, 1 domates, 1 kk peynir, 3 yeşil zeytin, 1 kupa şekersiz sütlü neskafe…
14.15: 90 gr tavuk ızgara, 100 gr yoğurt…
16.30: 1 portakal (200 gr) 1 su bardağı süt…
19.30: 90 gr tavuk ızgara, 100 gr yoğurt…

1 kupa yeşil çay.
2 lt su…
:nazar::nazar: sende bu hafta süper gidiyorsun

bn bugun kacamak yaptım:50::50::50::50:
3 u 1 arada ıctım:47:
üzülme bende salı günü içtim ama tek kaçamağım bu başka yok buraya yazmayı unutmuşum
hiç kilo vermemi etkilemedi

naber kızlar ben bomba gibiyim:52::52:
sabah:1 armut 1 elma 2 mandalina yedim
250 tane ip atladım
ilerleyen saatlerde 150 daha atlayacağım

bomba gibiyim dedim kendime nazar değdirdim:43:
meyvemi yedikten 1.5 saat sonra ilacımı aldım üstünede sporumu yapıp yeşilçayımı içince midem birbirne girdi herhalde çok kötü midem bulandı az önce kustum:43::43: normalde çok zor kusan biriyim midem bulanır bulanır kusamam... neyse şimdi biraz daha iyiyim
benim ilacım aç karnınada içilebiliyor niye böyle oldu anlamadım

meyvemi yedikten 1.5 saat sonra ilacımı aldım üstünede sporumu yapıp yeşilçayımı içince midem birbirne girdi herhalde çok kötü midem bulandı az önce kustum:43::43: normalde çok zor kusan biriyim midem bulanır bulanır kusamam... neyse şimdi biraz daha iyiyim

ck gecmıs olsn bıtanm cok uzuldm smdı ılactandr dımı ıns tekrarı olmaz

ck gecmıs olsn bıtanm cok uzuldm smdı ılactandr dımı ıns tekrarı olmaz

sağol canım benim evet ilaçtan oldu bide hoplayıp zıplayınca mide altüst oldu tabi akşamda ilacım var küçük bi parça ekmek yiyip öyle yutarım artık
bu arada bugün tartıda gördüğüm rakam beni çok mutlu etti
senin nasıldı bugün tartı senide mutlu ettimi?

sağol canım benim evet ilaçtan oldu bide hoplayıp zıplayınca mide altüst oldu tabi akşamda ilacım var küçük bi parça ekmek yiyip öyle yutarım artık
bu arada bugün tartıda gördüğüm rakam beni çok mutlu etti
senin nasıldı bugün tartı senide mutlu ettimi?

evet ben memnunum ama dun ıle bugun aynı canım sen kac cıktn

evet ben memnunum ama dun ıle bugun aynı canım sen kac cıktn

canım bende patates gününün ertesi günü aynıydım demekki bazen 1 gün duruyor benm ii canım dünden bayağı az geldim yarınki bildirimlerimizde biraz daha verirsem 70 in aşağısında olacağım gibi görünüyor:21::21:

Ben 3 gündür öğle akşam tavuk yiyorum. ben yumurtlamadıysam sen hiç yumurtlamazsın merak etme:27:
Haydi gözün aydın beklediğin misafir sonunda teşrif buyurmuşlar...

şirine chosen neli samanyolu sağolun kızlar bakmaya calısıorum size çok iyi gidiyorsunuz bugun bende tartılım dedim tam 77 çıktım iyice şiştim kaldım valla kızlar neyse bu en azından almadımda vermedimde veremicegımı biliyordum bu hafta zaten motivasyonum iyice allak bullak oldu bu hafta ama rejime dikkatediyorum son 2 gün bakalım haftaya bu durum nasıl yansıcak hayırlısı

250 tane ip atladım
öğlen 1 armut 1 greyfurt yedim
ara: 1 elma 2 mandalina
akşamda:1 armut 1 elma 2 tanede mandalina yerim

selam kızlar
sabah 1 dilim kepek ekmeği 1 dilim peynir 3 tane zeytin yedim
öğlen 1 tane muz
akşam ne yicem bilmiyorum sporumda var aksama

doktorna bi sor istersen canım çok üzüldüm inş tekrarı olmaz

bugun sadce domats salatalk bıber yıorum aksama olmessem ııdır:1::1::1:

canım nasıl diyet yapıyosunz birgün tavuk bir gün domates salatalık ayy dayanamam ben :)

250 tane ip atladım
öğlen 1 armut 1 greyfurt yedim
ara: 1 elma 2 mandalina
akşamda:1 armut 1 elma 2 tanede mandalina yerim

bi öğünün çorba olsun bari kuzum nasıl dayanıyosun

Back
X