- Konu Sahibi Cherry Mom
- #50.761
çok merak ediyorum sonuçları bir an önce yarın olsun ilk işim uyanır uyanmaz tartıya çıkmak :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabah:1 armut 1 elma 2 mandalina yedim
250 tane ip atladım
öğlen 1 armut 1 greyfurt yedim
ara: 1 elma 2 mandalina
akşamda:1 armut 1 elma 2 tanede mandalina yerim
çok merak ediyorum sonuçları bir an önce yarın olsun ilk işim uyanır uyanmaz tartıya çıkmak :))
selam kızlar
sabah 1 dilim kepek ekmeği 1 dilim peynir 3 tane zeytin yedim
öğlen 1 tane muz
akşam ne yicem bilmiyorum sporumda var aksama
bn hergn tartldım bu haftabakalm yarn nolck derecemz yuksek olck grup olarak o kesın
![]()
menun ıı hayatm bıde spor yapıosun bzden daha saglklı werecksın masallh![]()
kızlar lutfen bıldırmlerı su yesılcay sporda dahıl edelım ınanın dahı ıı olacak
Ben diziyi izlemeye gidiyorum ,Hürrem bakalım neler yapacak bugün....bayılıyorum o kıza,kilo yakışıyor ona..
kızlar menüleriniz süpperselincim valla duysam bile pek umuruma gelmeyecek çünkü ben ağrıdan birşey göremiyorum
bi de şiştim resmen yaa
ufak tefek kaçamaklar duydum..adet yerini bulsun kızayım bari size
biz bu hafta böyle mi birinci olacağız bakıyım hııııı
önceki kaçamaklarımıza göre bunlar hiç kalır ehehe ama yine de bunu bile yapmamaız lazım...
benimde reglm bugün bitti oh rahatım ilk günler çok kötü oluyo kuzum anlıyorum seni ama fazla kaçırma bu haftada 1. olmask bile ilk 3 e gireriz diye düşünüyorum takım gayet iyi durumda :)) hadi inşallah
doktorluk bi durum yok şimdi iyiyim canım sporla midem karıştı. dayanırsın dayanırsın sende çok az yiyorsun zatendoktorna bi sor istersen canım çok üzüldüm inş tekrarı olmaz
canım nasıl diyet yapıyosunz birgün tavuk bir gün domates salatalık ayy dayanamam ben :)
bi öğünün çorba olsun bari kuzum nasıl dayanıyosun
bencede ilk 3 e gireceğiz tabi inş öbür arkadaşlarımızda kilo vermişlerdir. bende hergün tartıldım hergün eksi gördükçe çok mutlu oldumbn hergn tartldım bu haftabakalm yarn nolck derecemz yuksek olck grup olarak o kesın
![]()
sende bişey yememişsinki kuzum neyse akşamıda güzel yersen belki tartıda biraz daha az çıkarsınselam kızlar
sabah 1 dilim kepek ekmeği 1 dilim peynir 3 tane zeytin yedim
öğlen 1 tane muz
akşam ne yicem bilmiyorum sporumda var aksama
ben sporumu yazdım suya gelince hergün 2-2.5 litre içiyorum iş yerimde yrım litrelik şişem var ona doldurup doldurup içiyorum belki 2.5 litreyide geçiyordurkızlar lutfen bıldırmlerı su yesılcay sporda dahıl edelım ınanın dahı ıı olacak
niye böyle geç kalktın hayırdır?
hatublar kusuruma bakmıyorsunuz değil mi kotam dolu o yüzden giremiyorum..
dün akşam yarım tabak tavuk suyunun sonu 2 dl. kepekli ekmek...evde ciddi anlamda bişey kalmamış kala kala ben yemiyorum diye kaşar kalmış 2 kk da ondan yedim...
bu sabah regl olucam o yüzden bünyem çok hassas diye az bişey kaşarla 1 dl kepekli ekmek yedim öyle gittim okula okulda 1 mandalina yedim...Bir de belden aşağısı tutmuyo resmen benim ağrıdan yahu
okuldan gelince 1 tabak domates suyuyla yapılmış(evde yapma) maydonozlu şehriye tuz hiç yoktu öyle yiyemedim ama yine de çok az ektim...1 dl ekmek 2 çatal haşlama et..
akşama allah kerim..şimdi göbek atıyorum...20 dk oldu daha epey atarım :d ağrımı da hissetmiyorum böylece..
yarın bildirimlerinizi en geç 1e kadar yaparsanız iyi olur.yarın misafir gelebilirmiş gelir gelmez annem beni markete yollar büyük ihtimal..Bir de annem kızmasın diye 2 gibi girebilirim herhalde lütfen arkadaşlar kardeş takımlardan gelen liste kontrol ricasını geri çevirmeyin...normal yüzdeleri kontrol edeceksiniz bir de tüm yüzdeleri toplayıp kişi sayısına böleceksiniz...yanlışlık varsa bildireceksiniz...her neyse ben yarın gelmeye çalışıcam..
bugün doğru düzgün su içemiyorum karnımı ağrıtıyormuş gibi geliyo![]()
bugn dıyetmn 4. gunu we ben 4 gundur hıc twlete cıkmadım![]()