Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım tabbi ki ismimi kullanmanda bir sakınca yok,bence öğretmenlik bayan için çok güzel bir meslek Ececim İnşaallah herşey gönlünce olsun....:16:
Benim oyum da HASRETE
Hepimizden çok paylaşım yaptı bu hafta....:46:
ben ce davet et Ececim belki biraz canlanırız....:21:
Nasılsın dersen parçalı bulutlu,oğlanla tartıştık yine çok ağır konuşuyor,:14:çok kırgınım...
inş. hepimiz için herşey gönlümüzce olsun canım :34:
teşekkür ederim canım oy kullandığın için.
hangisi üzdü benim canımı?büyüğü mü küçüğü mü?
smdı gecen senedekı fotgraflarıma bakıorum da ınanlmaz kıloluymusum ya 86 kıloydum owwwww allhm bdaha o rakamları gormek ıstemıorum:30::30::30::30:
kuzenım spora gıdıo bu aksm gordum sok oldum nasıl zayflamıs hewese geldm pazrtesı kayt olcm bnde hemen
aaah ahhh..
kapanısı ben yapmıstm acılısıda ben yapmıs bulunmaktayım gunaydııııııııııın ii pazarlar:21::21::21:
sımdı kahwltya gecıorum snrada hazrlanır dısarya cıkarım arkdslarla okey feln yapmaya gtcz gorusmek uzere:21:

iyi eğlenceler canım..

dün çok iyiydim ama bugün çooook kötü diyetim.
birazdan yazarım menümü ama eğer allahım tamamlamayı nasip ederse roman serisi yazmaya başladım.Bir Yaşam Öyküsü...
Onu geçiriyorum world belgesine :)

Aklımdakileri toparlayamadım bir an.Olsun sonra devam ederim :)
Kızlar karar verdim İlle de o hayallerimdeki alanları en başta okumak zorunda değilim.Edebiyat öğretmenliği okuycam.Çalışana kadar tiyatro ve roman şiir gibi konularda geliştiricem kendimi.Çalışınca kurslara falan gider sesimi de düzeltirim.Nasıl olsa öğretmen olunca kitap yayınlayamazsın bir tiyatro oyunu organize edemezsin diye birşey yok :) ay nasıl mutluyum anlatamam.Söz ilk 20 tanesini burdan arkadaşlarıma yolluycam imzalı hem de :)

O berbat menümü yazayım da azıcık kulağımı çekin.

Sabahla öğle bir oldu :) saat 12,30: 5 dl. ekmek.Azıcık becel form(bu gerçekten azdı.)5 zeytin.0,10 domates.2 kk tahin helvası.Bir bardak 5i1yerde.3 kk da sucuklu yumurta(tuzsuzdu)

sonra nasıl bir boşluğa takıldıysam öyle engelleyemedim kendimi.Vicdan azabı o an da dindiremedi sanırım özlemimi.1 tane vişneli intense 1 tane de tadımın yer fıstıklı tadımca.

üşengeçlikten su bile içmiyorum 330. ml içtim şimdi gidiyimde alıyım bari şişemi...
spor olarak sadece 10 sağ 10 sol bacak çalıştırdım.Akşam roman+darbuka düşünüyorum....

kızlar diyorum ki face twitter ve telefon verebilecekler varsa birbirimize versek.telefon lazım oluyor bazen..

bende bugun alısveriste kendime mont aldım süper gri spor 3 xL olmasaydı daha bi hoşuma gidicektide neyse artık:Pgüle güle giyim he fiyatı çok uygundu buarada ucuzluk var heryerde

msj 15

Nurcancım hayırlı olsun , güle güle kullan ..İnşallah M ya da S alacağın günlerde gelir.

O berbat menümü yazayım da azıcık kulağımı çekin.

Sabahla öğle bir oldu :) saat 12,30: 5 dl. ekmek.Azıcık becel form(bu gerçekten azdı.)5 zeytin.0,10 domates.2 kk tahin helvası.Bir bardak 5i1yerde.3 kk da sucuklu yumurta(tuzsuzdu)

sonra nasıl bir boşluğa takıldıysam öyle engelleyemedim kendimi.Vicdan azabı o an da dindiremedi sanırım özlemimi.1 tane vişneli intense 1 tane de tadımın yer fıstıklı tadımca.

üşengeçlikten su bile içmiyorum 330. ml içtim şimdi gidiyimde alıyım bari şişemi...
spor olarak sadece 10 sağ 10 sol bacak çalıştırdım.Akşam roman+darbuka düşünüyorum....

msj 16

Ececim senin yediklerin benim yediklerimin yanında hiç kalır , Şu an kendimi çok kötü hissediyorum .

msj 16

Ececim senin yediklerin benim yediklerimin yanında hiç kalır , Şu an kendimi çok kötü hissediyorum .

:) ne diyim bilemedim valla :) takıldım mı takılıyorum böyle :) takılmasam yazıya devam ediyor olurdum zaten aklımda hiç bir şey yok şu an :)

msj 17

Sabah 10.30 kahvaltı yaptım , gayet normaldi , asıl sorun öğleden sonra oldu.

gezmeye gittim , yemek yapmışlar ,tatlılar , börekler , pilav , dolma ......ben de battı balık yan gider misali çılgınca yedim . 2 gün yemesem ancak midem iner.

eminim yarın 70 kilo olurum .şimdi yeterrrrrrrrr diye bağırıp , ağlayasım var. gerçekten çok kötü hissediyorum kendimi ,ne yapacağım ben ya ...:43:

msj 17

Sabah 10.30 kahvaltı yaptım , gayet normaldi , asıl sorun öğleden sonra oldu.

gezmeye gittim , yemek yapmışlar ,tatlılar , börekler , pilav , dolma ......ben de battı balık yan gider misali çılgınca yedim . 2 gün yemesem ancak midem iner.

eminim yarın 70 kilo olurum .şimdi yeterrrrrrrrr diye bağırıp , ağlayasım var. gerçekten çok kötü hissediyorum kendimi ,ne yapacağım ben ya ...:43:

Hayatım dur bir sakin ol.Şimdi olanla ölene çare olmaz.Yemişsin bir kere.Madem pişmansın önce yakınmayı bırakmalısın.Pişmanlığın yeter sana ceza olarak.Bir de kuruntuları çıkarma...Şimdi kendi kendine yaptım bir hata ama arkadaşlarımında desteğiyle allahın izniyle telafi edicem.diyorsun.

Sonra alıyorsun eline yeşil çay mı artık ne içiyorsan.Sonra imkanın varsa müzikli müziksiz nasıl hareket etmek istersen herşeyi kafandan silip sadece iyi kötü düzgün bozuk gören deli düşünür düşünmez içinden geldiği gibi hoplayıp zıplıyorsun.Leslie de yapabilirsin.Bir de kaçamağı çok yaptım diye akşam yemeği kısmak yok.

Ayy o kadar mutluyum ki kitabıma şimdilik bir ön kapak taslağı bile yaptım ehehhehe :):46::46::46::46:

tartımı değiştirdim çok saçma ama 5,5 fazla gösteriyor.Ama diğer tartının yanlış olma olasılığı yüksek.

yenı geldm kızcelerım ewe ınanlmaz ıslandım dus aldım yemegımı yedım geldm hemn yanınza arkadslarım oky oynarken yedıler ıctıler bnse sdce kıwı ıcmkle yetındem:21::21:
menum :
sabah : 2dılım kepk ekmegı domates salatalık peynır zeytın az 1 parca tawuk cay
aksam :taze fasulye 3 kofte 1 yemk kasıgı plaw

yenı geldm kızcelerım ewe ınanlmaz ıslandım dus aldım yemegımı yedım geldm hemn yanınza arkadslarım oky oynarken yedıler ıctıler bnse sdce kıwı ıcmkle yetındem:21::21:
menum :
sabah : 2dılım kepk ekmegı domates salatalık peynır zeytın az 1 parca tawuk cay
aksam :taze fasulye 3 kofte 1 yemk kasıgı plaw

hasrete kocaman bir tebrik:46::46::46::46:

süpersin canım benim :):nazar: allah nazarlardan saklasın...

Kızlar benim de menüm şu şekilde:
sabah öğle bir oldu:
7 zeytin
1 kk peynir
domates
yarım simit

ara 2 tane küçük muz

akşam: 3 zeytin
2 dilim ç. ekmeği
biraz peynir
1 haşlanmış yumurta
biraz labne
Azıcık ballı kaymak
Bir de fırında patates yaptım yağlı kağıtta süper oldu bol baharatlı 1-2 damla da ayçiçek yağı damlattım. Tabi bundan da yedim. (farkındayım akşam yemeğim çok kötü oldu ama yarın telafi edeceğim söz)

2 lt. su
35 dk koşu bandında tempolu yürüyüş(3.3 km 210kcal)
Yürüyüşümü sabah kahvaltıdan önce yaptım.

Back
X