Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayol bugün herkeze bir haller olmuş kimi tlf kapamış kimi debresyonda kiminin canı badana yapmak ister kimin canı herşeyi çeker oy oy oy gurupta bugun bir serzeniş var haftaortası daha normaliz sanki biz haftasonu neoluyor bize sanırım daha fazla eğlenmek ve yemek istiyoruz bu haftasonlarından korkmaya başladım ben bende bugun agresifim istanbulda elektirikler yoktu üşüdük trafikte takılı kaldık istediğimiz yere gidemedik annemlere gittik orda oturduk karanlıkta hiç iç acıcı birgün değildi berbattıı danatte yemek istiorum:))

aay döveydin bari :) benim için yine de gayet iyiydi.Sadece arkadaşım yok ve yalnızlık hissetiğim zamanlar oluyor.18 yaşındayım ama evde kös kös oturuyorum...
Sakın yeme o danetteyi...

tatlışlar naber ben geldim sizden kopamam yaaa diyet yapacağım ama çok sıkı değil alınmaz mıyım yinede diyete ece. ben sizden kopamam yaaaa bana uygun birşeyler yazsanıza devam edeyim,diyete

yani guruba alınmak istiyom. bi menü yapalım bana onun üzerinden yavaş yavaş vereyim.

kızlar bana bi akıl verinnnnnn... yardımcı olun hep beraber tabi benim de sizinle olmamı istiyorsanız???? :PPP kilolarımdan da midem bulanıyo benim kalçalarım var sezeryandan dolayıda biraz göbek. yazın böyle olmak istemiyom kızımada kıyamıyom beni bu ikilemden kurtarınnnn YARDIMMMMMM

yok dövmimmm kıyamam ben şimdi sana:)
bahar tatlı unlu tuzlu yeme ekmegıde dengeli ye al sana hem sağlıklı hemde dengeli zayıflatıcı diet biraz da hareket kattınmı işin içine oldu bitti ama ben süt veriorum emziriyorum cok acıkıorum dersen abudik gubidik beslenirsen ipin ucu kaçar nette emziren anneler için dietler var bi göz at canım emzirirken cok daha kolay kilo verilior
iyi geceler kızlar hava soğuk be yatar

tatlışlar naber ben geldim sizden kopamam yaaa diyet yapacağım ama çok sıkı değil alınmaz mıyım yinede diyete ece. ben sizden kopamam yaaaa bana uygun birşeyler yazsanıza devam edeyim,diyete

canım , ben ce dengeli beslenirsen problem olmaz. zaten sulu gıdalar süt yapar . hamur işi ve tatlılar kilo , sen çorba ve sebze yemeği yersin. meyveni ve suyu eksik etme.

sadece aktiviteni artır. sabah kahvaltını ve diğer öğünleri zamanında yap , atlama , inan çok çabuk vereceksin . hem bebişimizde gıdasından eksik kalmaz.bu konuyu da araştır.

neler yiyebileceğine bak .

selam canlarım , moral olarak yine çökmüşüz galiba.ben de birkaç gün kendimi kötü hissediyordum . yaşadığımız her olay bizi etkiliyor , çok duygusalız.

üzerine bir de diyet yapıp ( daha doğrusu yapamayıp ) kilo veremeyince iyice çöküyoruz.

moral çok önemli , önce sağlıklı olduğumuz için Rabbime çok şükredelim . inanın o kadar şükredecek halimiz var ki , arada sırada hastaneleri ziyaret edip , kendimize gelmemiz gerekiyor . sonra ne kadar basit şeylere üzülüp kendimizi yıprattığımızı anlarız.

evet canım arkadaşlarım , sakın üzülmeyin , moraliniz yüksek olsun , hepiniz çok özel insanlarsınız . Aynaya bakın ve gülümseyin , sizin bu mutlu gülümsemeniz birçok şeyin değişmesini sağlayacaktır. Hayata nasıl bakarsak o da bize ayna olur. hepinizi çok öpüyorum...

Bugün Giresun a geldik gezmeye . şu an arkadaşımdayım .ayaklarım çok ağrıdı ,çok yoruldum . yemekler de çok yememeye gayret ettim . Ekmeği çok kaçırmadım .

sadece su içemedim . ama vücudum alışmış . su içmek istiyorum . önümüzdeki hafta sonu spor salonu açılacakmış , inşallah gidince hayal kırıklğına uğramam . yine zayıflamazsam asıl moral bozukluğunu o zaman görün . diz kapağım da çok ağrıyor . mr da su toplaması çıkmıştı , acaba spor yapınca artar mı , pztesi doktora sorayım . ayakta kalıp yorulunca çok ağrıyor.

gunaydn
sabh gayet ıı uyandım moral yuksek bı seklde arkdslarla dsarya cıkcktım face ımde olanlar bılırler kına we dugunumn tarıhını yazmıstm bulentın ablası yorum yazmıs altına bz neden bılmıoruz dıe hc bısı yazamadım bulente soledım bulent msj atmıs ne yorum yapıosun bn sıze kac defa soledım sz erteleyn dıe tutturuosunz bz de tuttk dugun salonlarını dıe bende faceden msj atmak ıstıorum ama karrsız kaldım atayım mı sızce

gunaydn
sabh gayet ıı uyandım moral yuksek bı seklde arkdslarla dsarya cıkcktım face ımde olanlar bılırler kına we dugunumn tarıhını yazmıstm bulentın ablası yorum yazmıs altına bz neden bılmıoruz dıe hc bısı yazamadım bulente soledım bulent msj atmıs ne yorum yapıosun bn sıze kac defa soledım sz erteleyn dıe tutturuosunz bz de tuttk dugun salonlarını dıe bende faceden msj atmak ıstıorum ama karrsız kaldım atayım mı sızce
Merhaba Hasretim,bence sessiz kal,muhatap olma,bırak nişanlın halletsin...,Bu şekilde araya mesafe koymuş olursun..:34:Tabii yine sen bilirsin,

ayol bugün herkeze bir haller olmuş kimi tlf kapamış kimi debresyonda kiminin canı badana yapmak ister kimin canı herşeyi çeker oy oy oy gurupta bugun bir serzeniş var haftaortası daha normaliz sanki biz haftasonu neoluyor bize sanırım daha fazla eğlenmek ve yemek istiyoruz bu haftasonlarından korkmaya başladım ben bende bugun agresifim istanbulda elektirikler yoktu üşüdük trafikte takılı kaldık istediğimiz yere gidemedik annemlere gittik orda oturduk karanlıkta hiç iç acıcı birgün değildi berbattıı danatte yemek istiorum:))
Bu hafta takım olarak depresyondayız valla,Gerçekten zor bir gündü,bende temizlik yapıyordum herşey ayakta,elektrik yok,kafayı yedim resmen,Birde kar bastırınca ki ben ümraniyedeyim,kapı dışarı çıkamadık...:36:
Gel gel seni bırakmayız,dengeli bir diyetle başarırsın,zaten emziriyorsun, birazda sporla daha kolay kilo verirsin...Biz çok sevdik seni :13:

kızlar bana bi akıl verinnnnnn... yardımcı olun hep beraber tabi benim de sizinle olmamı istiyorsanız???? :PPP kilolarımdan da midem bulanıyo benim kalçalarım var sezeryandan dolayıda biraz göbek. yazın böyle olmak istemiyom kızımada kıyamıyom beni bu ikilemden kurtarınnnn YARDIMMMMMM
Ayça Kayanın sitesine bir gir tavsiye ederim...:34:

selam canlarım , moral olarak yine çökmüşüz galiba.ben de birkaç gün kendimi kötü hissediyordum . yaşadığımız her olay bizi etkiliyor , çok duygusalız.

evet canım arkadaşlarım , sakın üzülmeyin , moraliniz yüksek olsun , hepiniz çok özel insanlarsınız . Aynaya bakın ve gülümseyin , sizin bu mutlu gülümsemeniz birçok şeyin değişmesini sağlayacaktır. Hayata nasıl bakarsak o da bize ayna olur. hepinizi çok öpüyorum...
Ben de bir Derya sağlam çıktı,hepimizde bir depresyon hali var diyordum ki hoşgeldin aramıza:9:Havalardan olsa gerek....Dilerim güzel bir gün geçirirsin arkadaşınla...:16:
. diz kapağım da çok ağrıyor . mr da su toplaması çıkmıştı , acaba spor yapınca artar mı , pztesi doktora sorayım . ayakta kalıp yorulunca çok ağrıyor.
Aman doktora mutlaka sor bir terslik olmasın...:50:Geçmiş olsun arkadaşım ihmal etme sakın..

Ablacım canım hiç bir şey yapmak istemiyor diyet bile...
sürekli uyumak istiyorum..
yorgunluk, kırgınlık hali var üzerimde...
sürekli bir şeyler yemek istiyorum, hatta evin içinde dolanıyorum ne yiyebilirim diye...
böyle işte. çok canım sıkkın çok.
Ay Betülüm sen de mi:16:Kıyamam sana bende birkaç gündür aynı durumdaydım da bugün daha iyiyim,malum dönem ve havalar bozdu beni...Dün yediğim şeyleri düşündükçe midem bulanıyor,kıtlıktan çıkmış gibiydim...:9:
Bir şeye mi canın sıkıldı:44:

Merhaba bugün İstanbul da kaç gündür görmediğimiz güneşli bir hava var,ama çok da soğuk tabii ki...Ama sıcak bir evde güneşi hissetmek güzellll.Ben güneş çıkınca kendime gelirim,puslu havaları hiç sevmem...
Bu sabah enerji dolu kalktım,diyette ilk günüm ,kararlıyım,mutluyum....:34:Şimdilik iyi gidiyor,öğle yemeğimi hazırlıcam birazdan,bakalım bu hafta nasıl bir sonuç alıcam....

hasretcim arzuya katılıyorum.nişanlın gayet iyi söylemiş.araya mesafe koyarsan herşeyi söyleyemezler sana.

arzucum evet güeşli görünüyor ama keşke çıkıp dışarı gezebileceğim bir arkadaşım olsa...ne duş almaya üşenirim o zaman ne de ay aman hasta olurum duş aldım derim...

baharcım kendine ve bebğine dikkat ettikten sonra hiçbir sorun olmaz.Hep birlikte araştıralım hatta sana uygun bir diyet...

deryacım valla bir çöküntü var ki sorma.O yazdıkların iyi geldi ama...saol..

en güzel anıların başlangıcı olsun inş. bugün...

Yine geç uyandım :) klasik bir kahvaltı yaptım.Peynir zeytin domates 1 dl ekmek...

Kızlar moralim aslında bu kadar kötü değildi ama az önce annem konuşurken arada birşey söyledi ki umutlarımın yıkılmasını engelleyemedim.

kısaca şöyle anlatayım durumu:

ben 4 ameliyat geçirdim.Kalp ameliyatı, 2 kulak ameliyatı(biri hafif biri ağır) son olarakta omurilik ameliyatı.
omuriliğimde eğrilik(skolyoz) vardı.İzi de kalp ameliyatımın izine göre bayağı var.Ama ben kalp ameliyatmı 2 yaşında oldum.Omurilik ameliyatımı 13.
annem o izin belli olmasından falan konuşuyordu.Aklıma getirmemeye çalıştığım bir şey yumruk gibi oturdu yüreğime.Sevdiğim insan bu nedenle uzak durur mu acaba bende.Aslında ne olursa olsun beni olduğum gibi sevmeyene hayatımda pek yer vermem ama ne biliyim korkuyorum işte...

ve bu konuda düşünceleriniz olmazsa ben gereksiz yere büyütürüm bunu...o kişi kulağımla kalbimden ameliyat olduğumu biliyor laf arasında söyledim.Kulağımın az duymasından şikayetçi olabileceğini düşünmek bitiriyordu beni zaten.Şimdi bir de bu çıktı başıma...

kızlar biz haftalık değerlendirmeleri unuttuk.Dahası ben bu haftaya ait hiçbirşeyi adam gibi aklımda tutamadım :)

hıc cewap wermedım dedıgnızı yaptım annesı aramıs mays hazıran ablann dugunu war sız erteleyecksınz demıs bulentte ertelemıoruz emıs ozamn kendınız yapın demıs kapamıs telı nolck blmıorum :26::26:

hıc cewap wermedım dedıgnızı yaptım annesı aramıs mays hazıran ablann dugunu war sız erteleyecksınz demıs bulentte ertelemıoruz emıs ozamn kendınız yapın demıs kapamıs telı nolck blmıorum :26::26:

ay şu büyükler ne kadar kolay yapıyorlar duygu sömürüsünü...Valla canım biliyorsun ki bu konular benim yaşımı aşar.Fikrim yok.Ama arzu abla falan yazınca onaylayıp sana teselli vermeye çalışıyorum.Bu konuda en iyi aydınlatacaklar bizden büyük olanlar takımdaki...

Back
X