- Konu Sahibi Cherry Mom
- #51.841
Gününüz hayırlı olsun canım arkadaşlarım...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gününüz hayırlı olsun canım arkadaşlarım...![]()
Seng waway'ı görüyorum ama nedense bir türlü konuşamadık onunla.
O nasıl, bir sorunu yoktur inşallah...
Hee bir de hayatbeklemez baya kaldı takımda diye hatırlıyorum.
Çıktı mı mezun mu oldu?
canm hc bısı ıstemıo kı ece smdı mıgdem bulanıodu sıck bısıler ıceym dedım form cay yaptm
hee bıde demssın arzu abla aılesıne laf soleme dıe dayanamıorum kı amasuan bısı demıo haklısın ne desen dıo ama eet blkıde dha sonra aılesını sawunack
anaaa ben geldimde eski sohbetleri yeni gibi okumuşum heyy alalahallah neyse acaip yorgunum kızlar sabah sabah evi sil süpür cocuk altına yapmıs sandım bişi yok bezde bi açtım heryer battı sil yıka filan çorba yaptım kendime öğlen ıcın şimdi ara verdim işlere uyurken benimki.. sekersiz kahve içiyorum hem size bakıyorum cok kötü sırtım omzum kollarım ağrıyor dün eminönünden happy birthday yazısı aldım asıcam eyüp canın doğumgununde duvara filan düdük balon 1 yaş mumunu filan aldım ilk doğumgunusu inşallah güzel gecer bişi olmaz kp kv tırsıyom az laf sokmalarından şeylerinden gölge düşer die..
Slm alk nasılsınız kızlar?
Hasretim boş ver gülüm takılma. Herşey olacağına varır...
Benden de bu gün sıfır kaçamak. İnşallah hiç de olmaz...
selam kızlar nasılsınız kilo almışım 10 gündür kot giymiyordum bugün giydim şuan içinde daralmış durumdayım.
3 ayda ver 10 günde al olcak iş mi?
menüm
sabah:nesfit süt
ara:2 mandalina 2 havuç
öğlen 1 kepekli simit yarımda normal simit (biliyorum kötü)
akşam:yaprak sarması (annem benm için yapmış orda kalıyorum iş çıkışı gideceğim ve mecbur yiyeceğim )
annemler izin verrlerse kondisyon bisikleti çevireceğim
kac kılosun aslıcgm suan blkı aynı durumdaızdır :26: