Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Samanyolu ne kadar zamandır spora gidiyorsun ve neredesin merak ettim:)
Ben de gidiyorum da hani benden kıdemliysen sorular sorabilirim sana:17:
Canım ben İstanbul Ümraniyedeyim,geçen bahar ayında 2 ay gidip tatil sebebiyle ara vermiştim,şimdi eylül ayından beri spora gidiyorum,step aerobik:13:

anaaa ben geldimde eski sohbetleri yeni gibi okumuşum heyy alalahallah neyse acaip yorgunum kızlar sabah sabah evi sil süpür cocuk altına yapmıs sandım bişi yok bezde bi açtım heryer battı sil yıka filan çorba yaptım kendime öğlen ıcın şimdi ara verdim işlere uyurken benimki.. sekersiz kahve içiyorum hem size bakıyorum cok kötü sırtım omzum kollarım ağrıyor dün eminönünden happy birthday yazısı aldım asıcam eyüp canın doğumgununde duvara filan düdük balon 1 yaş mumunu filan aldım ilk doğumgunusu inşallah güzel gecer bişi olmaz kp kv tırsıyom az laf sokmalarından şeylerinden gölge düşer die..
Canım allah hayırlı ömürler versin Eyüp Can a,neden kızarlar ki,yaşgünü kutlamasına mı kızacaklar diye düşünüyorsun..:16:
bnmde bebegm olsa bnde kutlasam:54::54: allahm bıze yardm etck bu gnlerı de ascaz ıns bız aynn canm herseım hayrlısı tabıkı
İnşaallah o günlerde gelecek Hasretim,önce çıtır gelin olup evleneceksin,sonra hamilelikte bol bol kilo aldıktan sonra,bebişinle tekrar gelip bana yardım edin kilo vermek istiyorum diyeceksin.Merak etme biz hep burada olucaz bu gidişle:60::60::60:
selam kızlar nasılsınız kilo almışım 10 gündür kot giymiyordum bugün giydim şuan içinde daralmış durumdayım.
3 ayda ver 10 günde al olcak iş mi?
menüm
sabah:nesfit süt
ara:2 mandalina 2 havuç
öğlen 1 kepekli simit yarımda normal simit (biliyorum kötü)
akşam:yaprak sarması (annem benm için yapmış orda kalıyorum iş çıkışı gideceğim ve mecbur yiyeceğim )
annemler izin verrlerse kondisyon bisikleti çevireceğim

Aslıcım son aldığın kilolar hemen gider biliyorsun,takma kafana,hareket yaparsan menüyü toparlarsın bence,akşam ekmek yeme artık...:20:

ne de özlemişim yaa :) kuzum benim.AAAh ah gelsen artık :)

ahhh ahhh her hafta sonu girip bakıyorum ama yazamadım nedense hiç :5:
kusuruma bakmayın olur mu:5:

bende dönmek istiyorum asılnda,dönmek ve kilo vermek tabiii:1:
ama okulda giremem kiiiii:26:
okul bitsin yettim ama :1:
mayıs 11 de yanii:1:
eee siz neler yapıyosunuz bakalııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmm?:emir_bebek:

Hımm hayatbeklemez için sevindim.
Evet waway'ın işleri çok yoğundu yanlış hatırlamıyorsam.

Okul iyi gidiyordur umarım.
İyi geceler sana canım.
Uyu, dinlen, bol bol kilo ver...
Aminnnnnnnnn:)
iyi gidiyor hayatım.İnş. sonuçlarda iyi olur eheheheh :)
anaaa ben geldimde eski sohbetleri yeni gibi okumuşum heyy alalahallah neyse acaip yorgunum kızlar sabah sabah evi sil süpür cocuk altına yapmıs sandım bişi yok bezde bi açtım heryer battı sil yıka filan çorba yaptım kendime öğlen ıcın şimdi ara verdim işlere uyurken benimki.. sekersiz kahve içiyorum hem size bakıyorum cok kötü sırtım omzum kollarım ağrıyor dün eminönünden happy birthday yazısı aldım asıcam eyüp canın doğumgununde duvara filan düdük balon 1 yaş mumunu filan aldım ilk doğumgunusu inşallah güzel gecer bişi olmaz kp kv tırsıyom az laf sokmalarından şeylerinden gölge düşer die..
allah fırsat vermesin desem beddua gibi olcak şimdi.Allahım yardımcın olsun diyim en iyisi :) :) kutla kuzucuğumuzun doğumgününü benim yerime öp koccaman :)
Küçükken kizlar barbie bebekleri, erkekler arabaları sever ama büyüyünce durum tam tersi olur :)

ehehe komik ama gerçek dimi:)
aynen çok doğru :) :)
menum:
sabah 1 buck dılm cawdr ekmegı prynır zeytın recel form cay
oglen corba kuru fasulye tursu yesıl cay
ara elma mandalına
aksam k fleks
su 3 lıtre
sporumuda yapcm smdı yuruyuse cıkamadm super kar yagıyo:4:
üşümüyorsan çıksaydın keşke yürüyüşe aaaah ah ben 5 dk yürümeye bile bayılıyorum karda :) da bi bizim burada göremedik ben yarın yine sevdiğimi görebilirim belki.yarın yüz vermicem ama :)
artk onu takmıorum hayatm saolsunlar aılem cok destek werıo ya rahatm oyuzden :21:
ben sadce sız yokken cok sıkldım burada:27:
:) :)
Benden de bu gün sıfır kaçamak. İnşallah hiç de olmaz...
hadi benden de iyi haber sıfır kaçamak.Ama sıfır su :(
selam kızlar nasılsınız kilo almışım 10 gündür kot giymiyordum bugün giydim şuan içinde daralmış durumdayım.
3 ayda ver 10 günde al olcak iş mi?
menüm
sabah:nesfit süt
ara:2 mandalina 2 havuç
öğlen 1 kepekli simit yarımda normal simit (biliyorum kötü)
akşam:yaprak sarması (annem benm için yapmış orda kalıyorum iş çıkışı gideceğim ve mecbur yiyeceğim )
annemler izin verrlerse kondisyon bisikleti çevireceğim
bence simitler aşırıya kaçmamış.Telafi edilebilir bir menü hayatım bu.
merhaba kızlar mutfağa geçmeden size bir bakayım dedim,çok yoruldum bugün,spor,pazar,faturalar ve son olarak market :27:Ama camdan bakınca iyiki bugün halletmişim diyorum,Ümraniye de heryer bembeyaz ve kar çok yoğun yağıyor...,Şu yemeği halledeyim gelirim yine :54:
ben de güya gezcektim :) çıkamadım bir yere.
Ben kaçtım şimdi yemek yerine beni yiyecek çocuklar....:9::9::9:
ehehhehehe :)
ben yıne yas pasta yapıorum yoyemıosun ama baskalrına yapıosun ne zor offf offfffffff:47:
ayyy hasretim fena canım istedi şimdi :)
bu arada artk kımse menulere yorum yapmıo we menulerde yazılmıo:50:

aynen öyle yaaa.....buna ben de dahilim.

ahhh ahhh her hafta sonu girip bakıyorum ama yazamadım nedense hiç :5:
kusuruma bakmayın olur mu:5:

bende dönmek istiyorum asılnda,dönmek ve kilo vermek tabiii:1:
ama okulda giremem kiiiii:26:
okul bitsin yettim ama :1:
mayıs 11 de yanii:1:
eee siz neler yapıyosunuz bakalııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmm?:emir_bebek:

ollleeeeey :) o da gelir :)

amaaan ne yapalım be kuzum diyet yapıyor muyuz yapamıyor muyuz o bile belli değil :)

bugün okulda 200 lira dağıttılar :) o yüzden bugün tüm 12. sınıflar para harcama derdindeydi ehehehehhe :)
arkadaşlarım sinemaya gidecekti hadi dedim ben de geliyim aradağım zaman bulunmazsınız istedikleri film yokmuş vazgeçtiler :) şubatta gidicez.15 tatilde bir gün foruma gitmeyi planlıyoruz dolayısıyla ben bu haftasonuna tiyatroyu çekiyorum eheheheh :)

sosyete pazarına çıkacaktım bir uyku bastırdı ki sormayın çıkamadım :)

ollleeeeey :) o da gelir :)

amaaan ne yapalım be kuzum diyet yapıyor muyuz yapamıyor muyuz o bile belli değil :)

ben gelene kadar mezun olursun sen belkim kız :1:
buranın sahibi mi oldun nettin:1:
dur kız 15 gün tatildeyim ben zati,15 günlük girip menülerimi yazsam olur mu ki?:26:
takıma girmek değilde girip yazayım size bende olur mu ki :26:

bugün okulda 200 lira dağıttılar :) o yüzden bugün tüm 12. sınıflar para harcama derdindeydi ehehehehhe :)
arkadaşlarım sinemaya gidecekti hadi dedim ben de geliyim aradağım zaman bulunmazsınız istedikleri film yokmuş vazgeçtiler :) şubatta gidicez.15 tatilde bir gün foruma gitmeyi planlıyoruz dolayısıyla ben bu haftasonuna tiyatroyu çekiyorum eheheheh :)

sosyete pazarına çıkacaktım bir uyku bastırdı ki sormayın çıkamadım :)

niye dağıttılar ki o parayı? ala alaaaaaa:44:
insanlarda ne güzel okullar var ya Rabbiiiiiiiiiiii:1::1:

ben gelene kadar mezun olursun sen belkim kız :1:
buranın sahibi mi oldun nettin:1:
dur kız 15 gün tatildeyim ben zati,15 günlük girip menülerimi yazsam olur mu ki?:26:
takıma girmek değilde girip yazayım size bende olur mu ki :26:

olur hayatım tabi ki :) hee buraların sahibi oldum çıktım :) ehehehehh :)

Menüm...
16 Ocak 2012 Pazartesi

Kahvaltı:
1 dilim tahıl ekmeği
1 haşlamış yumurta sarısı, yarım beyazı
Yarım kk peynir
5 siyah zeytin
Domates

ÖĞLE:
100 gr yoğurt
40 gr etsiz çiğ köfte…

AKŞAM:
200 gr haşlanmış karnabahar
100 gr yoğurt

ARA:
1 kupa şekersiz, sütlü neskafe…

1 kupa tarçınlı yeşilçay
2,5 lt su…

Menüm...
16 Ocak 2012 Pazartesi

Kahvaltı:
1 dilim tahıl ekmeği
1 haşlamış yumurta sarısı, yarım beyazı
Yarım kk peynir
5 siyah zeytin
Domates

ÖĞLE:
100 gr yoğurt
40 gr etsiz çiğ köfte…

AKŞAM:
200 gr haşlanmış karnabahar
100 gr yoğurt

ARA:
1 kupa şekersiz, sütlü neskafe…

1 kupa tarçınlı yeşilçay
2,5 lt su…

hem disiplinin için hem dee mnün için tebrikler hayatım...:nazar::nazar::nazar:

olur hayatım tabi ki :) hee buraların sahibi oldum çıktım :) ehehehehh :)

ama baştan diim ben çok dikkat edemem yediğimeee:1:
anniş yemeğini özledim kiiiiiiiiiii:1::56::56:

okul değil belediye dağıttı :) eğitime tam destek...Üni. hazırlanıyoruz ya :) bu 1. taksitiydi :) mayısta yine vercekler :) ehehheeh :)
ohhh vallaaaaaaa:46:
hangi il hangi belediye kız bu?:1:
kişi başı mı 200?:27::27:

gaydırıgubbak cım hoşgeldin canım. Nasılsın?

ayyy şirinneeeemmmmm:7:
tanıdın dimeeeek beniiiii:1:
iyiyim canım sen nasılsın,nasıl gidiyor?

Back
X