Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar ya bu ara motivasyonum sıfır. Nete giremedim de. Kusuruma bakmayın. 2 çocukla yetişmek zor oluyor biraz. Bugün rejimimde güme gitti. Sabah iyiydi, öğlen eh işte, ama akşam cısslarla dolu. Koptum bugün. Ayy yarın sıkmam lazım iyice.
Kaptan bu arada eğer başka varsa alacağın daha aktif biri yerime alabilirsin, söyle darılmam. Evde biraz problemlerim var. Kızlarda rahat bırakmıyor. Ondan giremedim bu sıra. :37:

ama baştan diim ben çok dikkat edemem yediğimeee:1:
anniş yemeğini özledim kiiiiiiiiiii:1::56::56:

ohhh vallaaaaaaa:46:
hangi il hangi belediye kız bu?:1:
kişi başı mı 200?:27::27:

ayyy şirinneeeemmmmm:7:
tanıdın dimeeeek beniiiii:1:
iyiyim canım sen nasılsın,nasıl gidiyor?
sen burada ol yeter :)
istanbul eyüp ehehehehe :)
kızlar k bakmayın bi yandan ödev yapmaya çalışıyorum daaa:5:
çarşamba son günümdeee:1:
yap sen canım ödevini :)
Kızlar ya bu ara motivasyonum sıfır. Nete giremedim de. Kusuruma bakmayın. 2 çocukla yetişmek zor oluyor biraz. Bugün rejimimde güme gitti. Sabah iyiydi, öğlen eh işte, ama akşam cısslarla dolu. Koptum bugün. Ayy yarın sıkmam lazım iyice.
Kaptan bu arada eğer başka varsa alacağın daha aktif biri yerime alabilirsin, söyle darılmam. Evde biraz problemlerim var. Kızlarda rahat bırakmıyor. Ondan giremedim bu sıra. :37:

rezzancım takıma ilk katıldığındaki katkını unutamam.Halledebilirsin belki sorunlarını...

selam kızlar nasılsınız benim bebiş biraz huysuz giremedim dünde gezmeye falan gittik giremedim nasılsınız beni özlediniz mi? :))))))))))))))

ece bana bi menü yazalımmı?

selam kızlar nasılsınız benim bebiş biraz huysuz giremedim dünde gezmeye falan gittik giremedim nasılsınız beni özlediniz mi? :))))))))))))))

ece bana bi menü yazalımmı?
hayatım ben pek bilmem ki senin sütünü ne etkiler filan.Onları arzu nurcan betül falan bilir...Onlarla yaz bence...
ayyy kız sen beni ne çok yüceltiyon ööööllleeeeee:1::1::17::17::16::16:

:)

deminden beri gecmısı okudum cevap yazıcam net gitti prenses nabıyon özledik seni gelsen takıma nasıl süper olur :)ilk geldiğimde sen vardın seni unutmak mümkünmü:)

Ben de sizi özledim kuşum.
Geldiğimden beri sorup duruyorum:)

Canım ben İstanbul Ümraniyedeyim,geçen bahar ayında 2 ay gidip tatil sebebiyle ara vermiştim,şimdi eylül ayından beri spora gidiyorum,step aerobik:13:

Canım allah hayırlı ömürler versin Eyüp Can a,neden kızarlar ki,yaşgünü kutlamasına mı kızacaklar diye düşünüyorsun..:16:

İnşaallah o günlerde gelecek Hasretim,önce çıtır gelin olup evleneceksin,sonra hamilelikte bol bol kilo aldıktan sonra,bebişinle tekrar gelip bana yardım edin kilo vermek istiyorum diyeceksin.Merak etme biz hep burada olucaz bu gidişle:60::60::60:

Aslıcım son aldığın kilolar hemen gider biliyorsun,takma kafana,hareket yaparsan menüyü toparlarsın bence,akşam ekmek yeme artık...:20:

Ben de ataşehirdeyim.
Naitilusun içindeki spor salonuna gidiyorum canım ben de...

ben yıne yas pasta yapıorum yoyemıosun ama baskalrına yapıosun ne zor offf offfffffff:47:
Ya hasretim işin zor gerçekten,acık ucundan tadarsın ...:13:
okul değil belediye dağıttı :) eğitime tam destek...Üni. hazırlanıyoruz ya :) bu 1. taksitiydi :) mayısta yine vercekler :) ehehheeh :)
Güle güle harca canım,ne iyi olmuş.Eksiklerini alırsın....:79:
Ben de akşam yemeğinde kaçırdım canım ya,günüm boşa gitti....:43:Canım ya neden sıkıldın,paylaşmak istersen buradayız...:13:

arzucum ben sana bişey sorucam.Ümraniyedeki tiyatro sahnelerini biliyor musun?

Canım ben burada Ümraniye sahnesine gidiyorum,başka yok ümraniyede:34:

selam kızlaaaarrrrrrrr :3::3::3::3::3:

selamm özlemişik ya daha sık uğrasana:)zayıfladın gittin biz kürek çekioruz hala of of

bugün okulda 200 lira dağıttılar :) o yüzden bugün tüm 12. sınıflar para harcama derdindeydi ehehehehhe :)
arkadaşlarım sinemaya gidecekti hadi dedim ben de geliyim aradağım zaman bulunmazsınız istedikleri film yokmuş vazgeçtiler :) şubatta gidicez.15 tatilde bir gün foruma gitmeyi planlıyoruz dolayısıyla ben bu haftasonuna tiyatroyu çekiyorum eheheheh :)

sosyete pazarına çıkacaktım bir uyku bastırdı ki sormayın çıkamadım :)

oo zenginiz bakıorum hadi güle güle harca bebemm:) annem gitmiş bugun sosyeteye birgirdinmi sosyeteye cıkamıorsun zaten:)

Ya hasretim işin zor gerçekten,acık ucundan tadarsın ...:13:

Güle güle harca canım,ne iyi olmuş.Eksiklerini alırsın....:79:

Ben de akşam yemeğinde kaçırdım canım ya,günüm boşa gitti....:43:Canım ya neden sıkıldın,paylaşmak istersen buradayız...:13:

Canım ben burada Ümraniye sahnesine gidiyorum,başka yok ümraniyede:34:

evet canım çok iyi oldu eheheheh :)

oraya nasıl gidebilirim acaba yaa...off çok karışık oluyor bi de böyle tarif işleri :)

oo zenginiz bakıorum hadi güle güle harca bebemm:) annem gitmiş bugun sosyeteye birgirdinmi sosyeteye cıkamıorsun zaten:)

evet canım kendimi bugün çok zengin hissettim :)
evet yaa gerçi ben pek bişey beğenemiyom orda ama gezmesi yetiyor :) kalabalıkta cabası :) fatih çarşambadan beterr mübarek :) ehehehhe :)
hava soğuk yaa donar insan orda :)

Ben belediyeninkine gidiyorum,Çakmakta ..:34:

Nasıl canım memnun musun?
Ne kadar süredir gidiyorsun bilmiyorum ama spor biraz geç gösterdiği için kendini sinir ediyor beni:47:

ıkı catal aldım pastadan herkes cok guzl olms cok guzl olms dedı merk ettm bnde:47::47:

Sen neden bol bol pasta yapıyorsun acaba?
Merak ettim:1:

ipin ucunu kaçırdık zaten :) ama ben bugün hiiç kaçamak yapmadım :)

Arkadaşımda bir iyilik yaptı yanımda şimdi ben mantı yapıyorum o yicek ehehehehhehe :)

Aaaaaa..!
Ne bu akşam akşam pastalar mantılar yaaa...
Öldürecek misiniz beni kızlar.
Valla şimdi üşenmiycem, oturup açıcam mantı:56::56::56:

evet canım çok iyi oldu eheheheh :)

oraya nasıl gidebilirim acaba yaa...off çok karışık oluyor bi de böyle tarif işleri :)
Ececim şimdi oğluma sordum,ben karşı tarafı pek bilmem,benim büyük oğlanında bilmediği yer yoktur...:9:Bana istanbul da yaşadığından emin misin Dedi...:60::60:
Gaziosmanpaşa daydın di mi
Metrobüse binip Altunizade de ineceksin,oradan ümraniye ye çok minübüs ve otobüs geçer ki en rahat yolu bu
Ya da Mecidiyeköye gelip 522 ye binersin Haldun Alagaş ta inicem dersin.Ümraniye sahnesi hemen yanı...

Back
X