Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aslıcım tamm sen dıyetne haftaya basla ama gel buraya sohbet et bızımle olur mu:34::34:

hasretciğim ben buralardayım takip ediyorum sizleri..pek bi ümitsizim senin dediğin gibi biz hiç mezun olamayacakmıyız.. takımımız 1 hafta gaza geliyor kilo veriyoruz sonra fıss diye sönüyoruz sıkıldım bu kilolardan eylülde girdim takıma 4 aydır burdayım değişen bişey yok ama kesinlikle kilo vermem geekiyor önceden çok güzel kilolar verdim yinede verebilirim ama neden olmuyor anlamıyorum çok mu iradesizim:43:takımada ilk geldiğimde de aralık başı 64 olacağım diyordum veremedim sonra 31 aralıkta 67 olacağım dedim onuda başaramadım.. şimdide diyorum hazirana kadar 60 olacağım hadi yine olamazsam:/ kafam bozuk anlayacağın. çok takıyorum

hasretciğim ben buralardayım takip ediyorum sizleri..pek bi ümitsizim senin dediğin gibi biz hiç mezun olamayacakmıyız.. takımımız 1 hafta gaza geliyor kilo veriyoruz sonra fıss diye sönüyoruz sıkıldım bu kilolardan eylülde girdim takıma 4 aydır burdayım değişen bişey yok ama kesinlikle kilo vermem geekiyor önceden çok güzel kilolar verdim yinede verebilirim ama neden olmuyor anlamıyorum çok mu iradesizim:43:takımada ilk geldiğimde de aralık başı 64 olacağım diyordum veremedim sonra 31 aralıkta 67 olacağım dedim onuda başaramadım.. şimdide diyorum hazirana kadar 60 olacağım hadi yine olamazsam:/ kafam bozuk anlayacağın. çok takıyorum

sadce sen dııl cnm bende aynı durumdayım yılbasına 70le gırecktm hc ınemıorum 71den gece yatnca dha onmlı dusunmem gerekn seler warkene bn kıloyu dusunuorum bu kadr cıddı yanı durum

yazıyı okuyunca ağlamak istedim resmen ne işimiz var bizim burda bütün iradesizler biraraya gelmişik off eskiden ne 8 kilolar verirdim ben o zamanlar azimliydim şimdi şu halime bak

sadce sen dııl cnm bende aynı durumdayım yılbasına 70le gırecktm hc ınemıorum 71den gece yatnca dha onmlı dusunmem gerekn seler warkene bn kıloyu dusunuorum bu kadr cıddı yanı durum

aynen cnım bu kadar düşünüp yeterince çaba göstermemek ne kadar dengesiz bi durum.. reglde olacağım ya hormonlarım sapıttı

yazıyı okuyunca ağlamak istedim resmen ne işimiz var bizim burda bütün iradesizler biraraya gelmişik off eskiden ne 8 kilolar verirdim ben o zamanlar azimliydim şimdi şu halime bak

üzgünüm kimsenin motivesini kırmak istemedim ama genel olarak benim durumdayız. ben eskiden 15 kilo verdim 2 kere.. ama o zamn bekardım çalışmıyordum ve hergün 7 km yürüyordum.o zamnda canım istiyordu ama o kadar yürüyorum boşamı deyip kendimi frenliyordum.biraz dah kendimi toparlayıp vakit yaratıp spor salonuna yazılacağım herhalde.. yada eve kondisyon bisikletii alacağım bime geliyomuş bu hafta bisiklet bi bakacağım onada

aslında ben 4 kilo verdim çokta sıkı sıkı bir diet yapmadan ağır ama emin adımlarla ilerlior gibiyim bende bekarken çok daha kolay kilo veriyordum şimdi hep evdeyim gerci evdeyim ama tümgün oturmuyorum işyerinde hep oturuyordum evde oturmaya fırsatım bile olmuyor çoğu gün ama insan dısarı cıkıp gezmek dolasmak motive olmak istior ortam içine sürekli girince daha bir asılıorsun diete

aslında ben 4 kilo verdim çokta sıkı sıkı bir diet yapmadan ağır ama emin adımlarla ilerlior gibiyim bende bekarken çok daha kolay kilo veriyordum şimdi hep evdeyim gerci evdeyim ama tümgün oturmuyorum işyerinde hep oturuyordum evde oturmaya fırsatım bile olmuyor çoğu gün ama insan dısarı cıkıp gezmek dolasmak motive olmak istior ortam içine sürekli girince daha bir asılıorsun diete

evet canım sen ağır diyet yapmadın şok diyette yapmadın senin giden kiloların şuan yesen bile hemen geri gelmez bak bana giden fazlasıyla geri geldi en iyisi seninki yavaş ama güzel ilerliyorsun:nazar: gezersin sende canım azcık bebişin büyüsün bahar gelsin çıkıp gezmelere gidersiniz

evet canım sen ağır diyet yapmadın şok diyette yapmadın senin giden kiloların şuan yesen bile hemen geri gelmez bak bana giden fazlasıyla geri geldi en iyisi seninki yavaş ama güzel ilerliyorsun:nazar: gezersin sende canım azcık bebişin büyüsün bahar gelsin çıkıp gezmelere gidersiniz

ben izinliyim şuan diyet yapmıyorum ama dikkat etmeye çalışıyorum..size menümü yazayım kimse yazmıyor ben yazım bari
sabah:yarım simit 1kk peynir 1 tane küçük meyve suyu
ara:1 bardak süt içine 1 tatlı kaşığı bal
1.5 saat sonra
ara:1 portakal,1mandalina,1havuç
öğlen:ton balıklı salata 1.5 dilim kepek ekmeği
ara:yine süt içeceğim
akşama:yaprak sarma yoğurt salata
(çokmu olmuş sizce?)

ben izinliyim şuan diyet yapmıyorum ama dikkat etmeye çalışıyorum..size menümü yazayım kimse yazmıyor ben yazım bari
1.5 saat sonra
(çokmu olmuş sizce?)

bnde yazıorum cnm bnı gecme:1:yaprak sarma rısklı derım ben

bnde yazıorum cnm bnı gecme:1:yaprak sarma rısklı derım ben

sen hergün düzenli menünü yazıyorsun canım :nazar: iyi gidiyorsun.. haklısın riskli ama dünde dedim annem benm için yapmış yemem lazım:1::1:
ben inceledimde kendi menümü o kadarda kötü gelmedi sağlıklı gözüküyor yinede.. ya hasretcim ben çok acıkıyorum yaww off midem genişledi herhalde..
hıı bu arada şimdiye kadar 2 litre su 1 kupa yeşilçay çtim

bizim takım yine kayıplara karıştı,dağıldık bu hafta yine hayır yok bizden..:10::10::10::10:
.
1.5 saat sonra
(çokmu olmuş sizce?)
Aslıcım dolmayı çok kaçırmaz ve eksiksiz yersen sorun yok bence menünde,dediğin gibi biraz hareket eklersen süper olacak...Bime gelecek olan bisiklet iyi bence de...Benim oğlum geçen ay eliptic bisiklet aldırdı bana yapamadım ,çok yordu beni,yürüyüş bandı iyi bana...:3:

Ne diyeyim bilemedim şimdi,doğru söylemişsiniz...:77::77::77:Toparlanamadık gitti...

Menüme gelince canım acayip tatlı çekiyor,hani şöyle midem bulanana kadar yiyesim var...:17:Bu tatlı isteğini durdurmak için bir ilaç vardı,Ender Saraç demişti bir araştırayım onu alıcam...

SABAH 6 kaşık müsli,1 portakal,biraz tahin helvası:18:
ÖĞLEN balık,salata,biraz patates püresi yağsız
ARA 1 ayva,neskafe,1 parça çikolata:14:
AKşam kereviz ve yoğurt yicem
SABAH 1 saat yürüdüm,bol su içiyorum,gece de yeşilçay içicem..
Menümden utanıyorum ama yazmayınca da olmuyor,sadece kendimi kandırıyorum...Ben bir araştırma yapayım,buralardayım...:16:

Menüme gelince canım acayip tatlı çekiyor,hani şöyle midem bulanana kadar yiyesim var...:17:Bu tatlı isteğini durdurmak için bir ilaç vardı,Ender Saraç demişti bir araştırayım onu alıcam...

Menümden utanıyorum ama yazmayınca da olmuyor,sadece kendimi kandırıyorum...Ben bir araştırma yapayım,buralardayım...:16:

neden mennden utanıosun kı balık war slata war gayet ıı bı parca ckulataya glnce hc de sakıncalı degl bnce

sen hergün düzenli menünü yazıyorsun canım :nazar: iyi gidiyorsun.. haklısın riskli ama dünde dedim annem benm için yapmış yemem lazım:1::1:
ben inceledimde kendi menümü o kadarda kötü gelmedi sağlıklı gözüküyor yinede.. ya hasretcim ben çok acıkıyorum yaww off midem genişledi herhalde..
hıı bu arada şimdiye kadar 2 litre su 1 kupa yeşilçay çtim

aslıcm bnde bu hafta kndıme hayret edıorum cnm hıc bısler ıstemıo sende ıns benm durumuma gelırsn :52: bol bol su ıc zaten ıcıyosunda bnm bazen gnde ıctıgm 4 lıtreyı de buluyo

1.5 saat sonra
(çokmu olmuş sizce?)

Aslıcım nasılsın , düzeldin mi? sohbetini özlemişiz. diyet yapmıyorum diyorsun ama bence yediklerin diyete çok uygun ve sağlıklı .zaten diyet sağlıklı beslenmek demek .Nurcan düzenli yiyor ve bizden daha çok yol katetti bence . biz bir verip iki alıyoruz. bir an önce sonuç almak istiyoruz.

Arzucum ben de deli gibi tatlı yemek istiyorum . benimki dönemden dolayı heralde nasıl özledim şöyle şerbetli veya pudinkli tatlı olsa .sanki çok sıkı diyet yapıyorum ya .

listen güzel bence , ama nescafe biraz tehlikeli .onun yerine badem , kayısı vb yiyebilirsin . Maden suyunu da öneriyorlar.

gunaydın herkese dha smdı uyandm dun gece yemn ederm aclıktan uyuyamadm kalktm agzıma bı kac sey bısıler attm ondan snra uyudum ne zormus bu aclık yaww:52: dedım hasret bı tartıl bakıımm ıı begendım durumları gıdıo azcık azcık dun gece hep dusundum 65 olsam dunyalar bnm olcak haftada 1 kılo olsa eder 5 hafta hadı dıelım 6 hafta yanı artık kesnlkle kacamksız gecrcem gunlerımı we sporda yapcm dun gecede yaptım ıns bole dewam ederm:nazar:

Hasretcim inşallah hep böyle devam edersin.bende yarıyıl tatili ile kendime bir başlangıç yapmayı düşünüyorum . evdeyim , nasip olursa sabah spor yapabilirim. bu hafta çok yoruldum .

notlar , karneler , gezmeler derken bayağı yoruldum . bugün erken uyuyacağım inş. dışarıda çok kar var. tipi şeklinde , göz gözü görmüyor.okuldan yürüyerek geldim . buz gibi her yer.

kızlar karnımı görseniz sanki 6 aylık gibi duruyor. bu ara kilo aldım gibi hissediyorum . inş 69 u geçmem , bakalım cuma ne olacak .

Back
X