Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

menum :
sabah haslanmıs tawuk form cay
oglen tawuk
aksam tawuk
2 fıncan yesl cay
2 lıtreden fazla su
bıde 4 tane badem yedım:25:

ıcım bır sıkntılı bır sıkntılı ama sız alıstınız artık benım boyle olmama mutluluk cok uzak sanırım bana hıc ıcten gulemıyorum bundan 5 ay oncekı hayatımı ozledım

Mrblar. Bende 13. gruptan Ebru. Baktımki dün bizi ziyarete gelmişin. Bende iadeyi ziyaret yapayım dedim. Bu arada ben yeni katıldım 13. gruba. Duydum ki kardeş takımmışsınız. Bende bi bakayım dedim neler yapıyorsunuz diye. Nasıl gidiyor :))

Hoş geldin ebru.. Teşekkür ederim her zaman bekleriz. İyi gitmeye çalışıyor inşallah.

ıcım bır sıkntılı bır sıkntılı ama sız alıstınız artık benım boyle olmama mutluluk cok uzak sanırım bana hıc ıcten gulemıyorum bundan 5 ay oncekı hayatımı ozledım

msj 17

Hasretcim merak etme canım , bugünler geçecek çok mutlu ve huzurlu günlerin olacak . üzüldüğün için kendine kızacaksın . sen mutlu olmayı hakediyorsun . kendi içinden de bunu telkin et.

mutluluk insanı çok etkiliyor, hayata bakış açısını değiştiriyor.

msj 17

Hasretcim merak etme canım , bugünler geçecek çok mutlu ve huzurlu günlerin olacak . üzüldüğün için kendine kızacaksın . sen mutlu olmayı hakediyorsun . kendi içinden de bunu telkin et.

mutluluk insanı çok etkiliyor, hayata bakış açısını değiştiriyor.

o kadr ıstıorum kı zamnn gecmesını hazırandan bu tadafa cok buyuk selerle sawastm ama artk kaldıramıorum hıc bıseyı sureklı aglamaklı oldum keske kımsenn tanımadıgı bır yerde annm we bulentımle berabr olablsem sadce kımse olmasa baska tanıdık

bugun eyüp can tam 4 kez kustu off çok kötüyüm morelman midesi hassas zaten su veriom kusuo ilacıda kusuor ne büyük dert arkadaş çocugunun olması bugun zar zor yemek yedim ama içim içimi yiyor off canım sıkkın

bugun eyüp can tam 4 kez kustu off çok kötüyüm morelman midesi hassas zaten su veriom kusuo ilacıda kusuor ne büyük dert arkadaş çocugunun olması bugun zar zor yemek yedim ama içim içimi yiyor off canım sıkkın

Çok geçmiş olsun cnm. Bilirim çok zor. Benim büyük kızım olmuştu. Virüs kapmış okuldan hem ishal hem kusma vardı. Daha yeni toparlıyo 15 günü geçti. Sarsılıyorlar çok. Allah şifa versin cnm.

Çok geçmiş olsun cnm. Bilirim çok zor. Benim büyük kızım olmuştu. Virüs kapmış okuldan hem ishal hem kusma vardı. Daha yeni toparlıyo 15 günü geçti. Sarsılıyorlar çok. Allah şifa versin cnm.

amin canım :(

sen nasılsın nasıl gidiyor rejim uzak duruormusun cısslardan:)

cok cok gecms olsn allh sıfa wersn hayatm

Nurcancığım çok geçmiş olsun oğluşuna canım. Rota virüs denen bir meret var o olabilir mi acaba? Aşısını yaptırmışmıydın?

Çok güzel menün cnm. Tebrikler. Bir şey sorsam sana, bazıları ekmeği 2 dilim falan diyorlar günde, senin diyetisyen bu konuda ne öneriyor. Bende ona göre başlıycam da bir diyete. Kendime göre yapıcam bişeyler yani.

canım ilk gidişimde bana bu listeyi verdi,günde 6 dilim ekmek ,hatta çok değil mi dedim,ekmek yemediğinde kilo vermen durur demişti...
arzu ablacıgm menun guzl ztn dıyetsyen wermıs ama bna ekmek sankı cok gbı geldı ara ogunde bıle 2 dlım yemıssn bırazck azaltsan dha guzl werecegnı umuyorum ben:34:
Canım ben bu diyetle ayda 3 kilo vermiştim,bakalım bu sefer nasıl olacak...:16:

kızlar selam bir kaç zamandır giremiyorum ama güzel haberlerim var size diyeti bıraktım tabi yemekten de patlamıyorum dikkat ediyorum ve yine kilo verdim şu an 63.3 kiloyum yavaş ama kararlıyım. hepinizi özledim valla
AAA ne güzel,kilo vermene sevindim,ama arasıra uğra özletme kendini:3:

benım artık ayda 3 kıloya tahamulum yok ck sıkldm cnku eet blıorum bnmkısı saglksız ama napıım:25:

günlük 8 ince dilim ekmek veriyorlar . tabi buna karşılık başka birşey yemek istiyorsan 1 dilim ekmeği çıkarabilirsin .örneğin zeytinyağlı lahana dolması 2 adet : 1 dilim ekmek + 1 ölçü yağa eşit
Genelde hep aynı şeyleri tavsiye ediyorlar Deryacım,dikkat edilirse aç kalmadan güzel kilo veriliyor,özellikle yağdan gidiyor...:34:

:nazar::nazar:ohh ne guzl baslamısz gune masllh deryam masllh cuma gunu bomba gbı glıoruz:21:bnde smdı ew temzlıgı snrada spor yapcm bugn cok mekık cekcm:21:

HHasret temizlik de me sakın bana,çok yorgunum bugün...Tam bir hizmetçi modundaydım...:37::37::37:

[/QUOTE
selam kızlar kimseler yok şuanda neyse gelen olur belki bugun cok yoruldum ben ağdaya sonunda gittim:)
evi temizledim birde dısardan eve dönüşte yürüdüm cok yorgunum

Nurcanın da temizlik günüymüş....:27:

Hasretim sabırlı ol tatlım,inan bana herşey düzelecek...

Doktora gittin mi Nurcan,boğazı falan mı iltihaplandı acaba....:5:Çok geçmiş olsun canım,inşaallah düzelir...

oluyorum aclıktan ıns bu kadr aclıga tartı sewındırr benı
Ya Hasret senin diyetin çok ağır,bu kadar eziyet etme kendine....:50:Sinirlerinde yıpranıyor...:54:

Eceyi çok merak ediyorum,karnesinde zayıf falan gelmiş olabilir,annesi ile tartışmıştır diye düşünüyorum bende,kimsede telefonu yok mu Ecenin,bir arasak sorsak...:44:

Bugünkü menüm,
SABAH 2 dilim ekmek,1 yumurta,yarım kk peynir,5 zeytin,1 tatlı kaşığı reçel,1 bardak yağsız süt,domates
ARA 1 elma,6 badem
ÖĞLEN kabak yemeği,havuç salata,yoğurt,2 kaşık makarna
AKŞAM 5 köfte,1 parça tavuk,salata
GECE hurma,yeşilçay

SPOR 1 saat koşu bandında (5 KM) yürüdüm,bol su içtim
Evi temizledim,cam sildim,ütü yaptım..:27:.ayyy valla heryerim ağrıyor...Artık yatıcam,yarın sabah anneme kahvaltıya gidicez :34:

Evet ya ben de çok merak ediyorum eceyi. Hasret sen de vardı galiba numarası. Bize vermen mümkünse verebilir misin arayıp soralım ya. Gerçi benim de kontörüm yok ama. Vardır muhakkak arayabilecek biri...

Bugünkü menüm,
SABAH 2 dilim ekmek,1 yumurta,yarım kk peynir,5 zeytin,1 tatlı kaşığı reçel,1 bardak yağsız süt,domates
ARA 1 elma,6 badem
ÖĞLEN kabak yemeği,havuç salata,yoğurt,2 kaşık makarna
AKŞAM 5 köfte,1 parça tavuk,salata
GECE hurma,yeşilçay

SPOR 1 saat koşu bandında (5 KM) yürüdüm,bol su içtim
Evi temizledim,cam sildim,ütü yaptım..:27:.ayyy valla heryerim ağrıyor...Artık yatıcam,yarın sabah anneme kahvaltıya gidicez :34:

Menün çok güzel ablacım. Spor da çok güzel. suyunu ve yeşilçayını da içmişsin ee daha ne olsun de mi?

msj 18

Nurcancım geçmiş olsun canım , inş en kısa sürede iyileşir. üşüttü mü acaba, çocuklar çok hassas oluyor. büyüyünceye kadar bu tarz olaylarla uğraşıyorsun . üzülme canım , inş atlatır.

Back
X