Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

oluyorum aclıktan ıns bu kadr aclıga tartı sewındırr benı

msj 19

canım aç kalıyoruz sonra tartı değişmeyince insanın morali iyice bozuluyor. aman kendine dikkat et sağlığından olma , bu tarz diyetler biraz riskli biliyorsun .metabolizmanı çabuk bozabilir.

sen yine de düzenli beslen , spor aktiviteni artır canım . çabuk sonuç almak istiyorsun , farkındayım ama yine de sağlık en önemlisi ....

msj 20

Diyet yapma fikri başlı başına insanın beyin fonksiyonlarını etkiliyor. sanki yağlar erimemek için direniyor. öyle insanlar var ki temizlik yapar , nezle olur, oruç tutar hemen zayıflar.

benim metabolizmam çok kötü , hiçbir şekilde veremiyorum . ancak çok sıkı diyet ve spor birlikte , artık iradem kalmamış , yıllardır hep zayıflamalıyım diyorum . onun için beynim alıştı heralde , boşver iki gün yapar sonra bozar diyor .:52:

msj 21

diyeceksiniz sabah sabah pazar günü ne işin var int başında . bugün açık lise sınavı var . ben de görevliyim . 9 da gideceğim . erken uyandım , kahvaltı yapacağım .hepinize hayırlı pazarlar .

mutlu , sağlıklı ve bol giden kalorili bir gün olur inşallah .:52:

msj 22

5.takım neredesiniz bu saat olmuş henüz kimse uğramamış.Pazar günü birbirimizi bulmak zor . ben sınavdan geldim , sabah gitmeden kahvaltı yapmıştım , gelince de birşeyler atıştırdım .

portakal yedim . biraz temizlik yapıp spor yapacağım . akşama sebze yemeği ( ıspanak ) var,yanında çorba .

msj 23

Birşey söyleyeyim ben sabah tartıldım aç karnına , bir de gelince tartıldım . öğlen 300 gr eksik çıktım . benim vücudum ters işliyor galiba . bundan sonra akşam mı tartılayım ya ...:50:

kızlar ben çok hastayım bir ara gelip uzun uzun anşatıcam ama şimdi çıkmalıyım.Başım midem çok kötü.
karnem iyi neyse ki ehehheh
diyette iyi ...

bu arada ben bildirimi yaparım diye söylemeyi unuttum aslıyı geçen hafta izine ayırttırmıştım 2ye bölmeniz gerekiyordu...onunla ilgilenin kızlar...Hasretçim saol mesajın için ama kotörüm falan yoktu.Gelmeye çalışıcam...

Nurcancığım çok geçmiş olsun oğluşuna canım. Rota virüs denen bir meret var o olabilir mi acaba? Aşısını yaptırmışmıydın?
rotayı olmadık biz canım saol mide hassas bizimki hala katı yemiyor

Bugünkü menüm,
SABAH 2 dilim ekmek,1 yumurta,yarım kk peynir,5 zeytin,1 tatlı kaşığı reçel,1 bardak yağsız süt,domates
ARA 1 elma,6 badem
ÖĞLEN kabak yemeği,havuç salata,yoğurt,2 kaşık makarna
AKŞAM 5 köfte,1 parça tavuk,salata
GECE hurma,yeşilçay

SPOR 1 saat koşu bandında (5 KM) yürüdüm,bol su içtim
Evi temizledim,cam sildim,ütü yaptım..:27:.ayyy valla heryerim ağrıyor...Artık yatıcam,yarın sabah anneme kahvaltıya gidicez :34:

wuww menüyü çok begendım tavuklar köfteler tam bana göre:)

msj 18

Nurcancım geçmiş olsun canım , inş en kısa sürede iyileşir. üşüttü mü acaba, çocuklar çok hassas oluyor. büyüyünceye kadar bu tarz olaylarla uğraşıyorsun . üzülme canım , inş atlatır.

haklısın canım işte insan panik oluor üzülüor valla

msj 23

Birşey söyleyeyim ben sabah tartıldım aç karnına , bir de gelince tartıldım . öğlen 300 gr eksik çıktım . benim vücudum ters işliyor galiba . bundan sonra akşam mı tartılayım ya ...:50:

acaba hareketedince filan dahamı az çıkıyorsun akşam yediklerinimi eritiorsun mesela bende yediklerimi eritince az cıkıom wc den sonra az cıkıyorum bugunlerde wc olayı yine yok bir tartılsam fazla cıkarım:)

kızlar ben çok hastayım bir ara gelip uzun uzun anşatıcam ama şimdi çıkmalıyım.Başım midem çok kötü.
diyette iyi ...

bu arada ben bildirimi yaparım diye söylemeyi unuttum aslıyı geçen hafta izine ayırttırmıştım 2ye bölmeniz gerekiyordu...onunla ilgilenin kızlar...Hasretçim saol mesajın için ama kotörüm falan yoktu.Gelmeye çalışıcam...

aaa neoldu kuşum sana havalara dikkatet canım dinlen ıhlamur iç nane limonda iyi gelir geçmiş olsun cok merakettik seni

sabahtan beri diet iyi inş gün içinde de iyi gecer bugun belki dısarı cıkarım anca akşama yazarım öpüyorum hepinizi haydii görüşürüz

diyette iyi ...

Ececiğim geçmiş olsun bi tanem. Dikkat et kendine, bol bol vitamin al. Çok merak ettik seni takımca. Binbir türlü şey geldi aklımıza...

diyette iyi ...

msj 24

ececim geçen haftaya baktım , paylaşımın yanında izinli yazmıyordu. zaman da çok geçmişti , onun için acele listeyi paylaşıma verdim . Aslı da sonra yazdı ,Ece geçen hafta onlara beni izinli diye hatırlattı ama biraz geç oldu . artık bu hafta düzeltiriz. zaten paylaşımda bir daha geç yapmayın diye uyarı aldık . haklılar , listeler bitmişti ben yazdığımda .

sen nasılsın canım , geçmiş olsun ,seni çok merak ettik . biz de epeyce senaryo yazmıştık , artık romanında kullanırsın , bizden katkı , he he :52::37:

Merhaba arkadaşlar,bugün haftasonu diye fazla paylaşım olmamış,:16:
Menün çok güzel ablacım. Spor da çok güzel. suyunu ve yeşilçayını da içmişsin ee daha ne olsun de mi?
Betülüm cuma günü anlarız menü iyi mi kötü mü:9:
msj 21

diyeceksiniz sabah sabah pazar günü ne işin var int başında . bugün açık lise sınavı var . ben de görevliyim . 9 da gideceğim . erken uyandım , kahvaltı yapacağım .hepinize hayırlı pazarlar .

mutlu , sağlıklı ve bol giden kalorili bir gün olur inşallah .:52:
Deryacım ya sana tatil yok anlaşılan,seninde menün güzel...Bende bu sabah tartıldım dün öğleden sonraya göre 300 gr almışım,sinir oldummmm:35::35:Senle aynı yapıdayız galiba,yazdıklarını okuyunca bu kadar benzerlik olmaz dedim,yoksa sen benim kardeşim misin...?:60::60::60:

diyette iyi ...
..
Ayy canım kıyamam sana,geçmiş olsun...Neyse haber verdin de senaryolarımızı bitirmiş olduk,Deryanın dediği gibi romana katkı....:9:

bugun eyüp can tam 4 kez kustu off çok kötüyüm morelman midesi hassas zaten su veriom kusuo ilacıda kusuor ne büyük dert arkadaş çocugunun olması bugun zar zor yemek yedim ama içim içimi yiyor off canım sıkkın
çok geçmiş olsun canım bende rotavirüsü çok yaygın diye duyuyorum umarım öyle bişi yoktur.. üzüldüm ya kıyamam o daha çok küçük:43:
Bugünkü menüm,
SABAH 2 dilim ekmek,1 yumurta,yarım kk peynir,5 zeytin,1 tatlı kaşığı reçel,1 bardak yağsız süt,domates
ARA 1 elma,6 badem
ÖĞLEN kabak yemeği,havuç salata,yoğurt,2 kaşık makarna
AKŞAM 5 köfte,1 parça tavuk,salata
GECE hurma,yeşilçay

SPOR 1 saat koşu bandında (5 KM) yürüdüm,bol su içtim
Evi temizledim,cam sildim,ütü yaptım..:27:.ayyy valla heryerim ağrıyor...Artık yatıcam,yarın sabah anneme kahvaltıya gidicez :34:
ablacığım menün güzel beğendim :nazar:

diyette iyi ...

Ayy ece çok merak ettik seni sen geldiğinde düzeltirsin inşallah benim durumu şuan ben halledecek zamanım yok çıkmam lazım .. çok geçmiş olsun
Selam kızlar nasılsınız ?
Eceden haber var mı cuma girmemişti merak ettim.
ece yazdı canm hastaymış ondan girememiş

selam kızlar bi bakim çıkayım dedim ama yorum yapmadan çıkamadım şimdi yarın için brokoli yemeği yapıyorum eşimede patates yemeği yapıyorum evli bayan olmak ve rejimde olmak zor iş ona ayrı yemek bana ayrı yemek

çok geçmiş olsun canım bende rotavirüsü çok yaygın diye duyuyorum umarım öyle bişi yoktur.. üzüldüm ya kıyamam o daha çok küçük:43:

ablacığım menün güzel beğendim :nazar:

Ayy ece çok merak ettik seni sen geldiğinde düzeltirsin inşallah benim durumu şuan ben halledecek zamanım yok çıkmam lazım .. çok geçmiş olsun

ece yazdı canm hastaymış ondan girememiş

Aman daha büyük bir şey olmasın da sevindim iyi olmasına ..

tamam aslıcım bir bakayım halletmeye çalışacağım...

kızlar kusuruma bakmayın ne olur imkanlarım çok kısıtlı o yüzden fazla ilgilenemiyorum.O kadar ki takımı bırakmayı düşünmüştüm ama sizden kopamam ben..Hilale söylersiniz fırsat bulunca dönücem ona...

Back
X