Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar bişey dicem atmden bir 10 bir 5 tl yatırabilir miyim yoksa bütün mü olmak zorunda...

Ececim geçmiş olsun cnm. Merak ettik seni. Dikkat et kendine. Sorduğun soruyu da bilemiyorum olur herhalde ama emin değilim.

canım bilgisayara bakıyorum ama görmüyorum resmen...Başım çatlıyor sanki ortadan ikiye ayrılacak.Sırtım boydan boya ağrıyor sanki platinler ağrıdan parçalanacak.Midem desen hem ağrı hem bulantı bayılacağım.Bir yandan da halsizlik ve üşüme.burnumda kuru kuruya tıkanıyor geceleri...bence dahasını saymıyım.

hele şükür işleri bitirdim geldim geçmiş olsun ece tez zamanda toparlanırsın inş canım burda bekliyok seni:)

naber rezzan ?

bu akşam açımm açç off

bugn pc absına hc oturamadm nerdeyse yazamıorum cok kusruma bakmayn
yarında temzlık gunu carsmba okumamız war we ben yarn en sor gunm dıyette ıns bayılp kalmm sadce sut yrynlerı ycm cnku ama olsn ınsann cok acıktıgı zamn yagları harekete gecr erımeye baslarmıs:21:

hele şükür işleri bitirdim geldim geçmiş olsun ece tez zamanda toparlanırsın inş canım burda bekliyok seni:)

naber rezzan ?

bu akşam açımm açç off

İyi cnm senden nbr? Bende bugün hiç güzel beslenemedim. Sabah kahvaltımı yaptım güzel, öğlen elma, havuç suyu, dışarı çıktık çocuklarla. Orda az patates kızartması birde macdeki dondurmadan yedim. Ama başka birşey yemedim. Bu arada sabah tartıda 500 gr daha eksilmiş gördüm kendimi. Çok sevindimm kızlar. :8::8:

canım bilgisayara bakıyorum ama görmüyorum resmen...Başım çatlıyor sanki ortadan ikiye ayrılacak.Sırtım boydan boya ağrıyor sanki platinler ağrıdan parçalanacak.Midem desen hem ağrı hem bulantı bayılacağım.Bir yandan da halsizlik ve üşüme.burnumda kuru kuruya tıkanıyor geceleri...bence dahasını saymıyım.
Canım çok geçmiş olsun,iyi üşütmüşsün anlaşılan...:2:Karnenin iyi gelmesine sevindim...:nazar:Çabuk iyileş bekliyoruz seni özledik:54:

İyi cnm senden nbr? Bende bugün hiç güzel beslenemedim. Sabah kahvaltımı yaptım güzel, öğlen elma, havuç suyu, dışarı çıktık çocuklarla. Orda az patates kızartması birde macdeki dondurmadan yedim. Ama başka birşey yemedim. Bu arada sabah tartıda 500 gr daha eksilmiş gördüm kendimi. Çok sevindimm kızlar. :8::8:

ay bende cok sevindim canım sen adına hadi gitsin bu hafta 1 kilo filan inşallah:)ay o dondurmaya bende bayılıom beyaz böle süt gibim ben napim yatıcam birazdan artık aclıktan üşüom süt içiom ama kesmior bu gece cok aclık hissettim
bugn pc absına hc oturamadm nerdeyse yazamıorum cok kusruma bakmayn
yarında temzlık gunu carsmba okumamız war we ben yarn en sor gunm dıyette ıns bayılp kalmm sadce sut yrynlerı ycm cnku ama olsn ınsann cok acıktıgı zamn yagları harekete gecr erımeye baslarmıs:21:

hım hasret özel bir dietemi başlıyorsun yarın sütmü içicen sadece diette

Menümü yazıp çıkıcam kızlar zaten kimse de yok:10::10:
SABAH 1 dilim börek,peynir,çay,
ÖĞLEN yumurtalı kabak,1 kase çorba,yoğurt,salata
AKŞAM peynir,maydanoz,yarım lavaş,1 bardak kefir
ARA elma ve patlamış mısır (yağsız,tuzsuz)

SPOR 1 saat yürüyüş
yeşil çay,bol su:3:
Görüşmek üzere,yarın oruç tutmayı düşünüyorum bakalım...:44:

miflöy hamurundan puf böreği yaptım sabah ondan yedim 2 tane
öğle akşamı birleştirdim saat gec olmustu ızgara köfte 1 dilim ekmek ve biraz patates yedim gitti
4 gün kurusu 3 ceviz
bir bardak süt yeşilçay içemedim bugun hiç:(dısarı cıkıcam die zaman kalmadı haftaıcı daha güsel diet yapılıor hersey zamanında yenior ıcılıor haftasonları yok temizlik yok dısarı cıkıcaz die hazırlanmak filan karmancorman oluor herşey

SPOR 1 saat yürüyüş

Menün çok güzel cnm. Allah kabul etsin, bende istiyorumda bir türlü başlayamadım. Bende mi tutsam mı ki acep? :26: Kızlarla cesaret edemiyorum migren varya açlık tetikliyo hemen, başım ağrırsa diye korkuyorum. Borçlarım var tutmak lazım.

SPOR 1 saat yürüyüş

Nurcan,Rezzan iyi akşamlar canlarım...:3:

hım menü iyiymiş maydonoz bak şimdi canım çekti açımya sulanıorum artık herşeye:)bugun sende börek yemişin oh afiyetolsun
neree yaw uyumayamı hadi iyi geceler arzum

ay bende cok sevindim canım sen adına hadi gitsin bu hafta 1 kilo filan inşallah:)ay o dondurmaya bende bayılıom beyaz böle süt gibim ben napim yatıcam birazdan artık aclıktan üşüom süt içiom ama kesmior bu gece cok aclık hissettim

yne 5 gunde 5 kılo dyetını yapıorum canm yarn son gunm bakalm nasl cıkcm tartıda ck merk edıorum sanırım bu sefr 6 lı rakamları grcem

SPOR 1 saat yürüyüş

ooo masllh ablama ne guzlde ılerlıoruz :4::4::4::nazar:

toplamda yedıklerımı yazıım acıktkca yedım cnku
3 elma 2 portakal 4 mandlına cok mu sızce:26:
2 fncan yesl cay 1 fıncan form cay 2 lıtre su
20 mekık:1::1: cok cekmısım demı:1:

Menün çok güzel cnm. Allah kabul etsin, bende istiyorumda bir türlü başlayamadım. Bende mi tutsam mı ki acep? :26: Kızlarla cesaret edemiyorum migren varya açlık tetikliyo hemen, başım ağrırsa diye korkuyorum. Borçlarım var tutmak lazım.

baş ağrısından ne çekmişliğim var ay ay açlık gercekten tetiklior bende de oluyor arada öle oldumu ne bulursam indiriom mideyeki kendime gelim yoksa ilaclarda fayda etmior

yne 5 gunde 5 kılo dyetını yapıorum canm yarn son gunm bakalm nasl cıkcm tartıda ck merk edıorum sanırım bu sefr 6 lı rakamları grcem

hadi ya hiç haberim olmadı yapmam diordun sanki bi ara yüzdün yüzdün kuyruguna geldin demekki hadi bakalım bende meraklandım şimdi wc olayı neoldu senın bende tık yok bugunlerde wc olayı olmadan kilolar gitmior :((

haftaya ya sımıt ya makarna yada yıne bu dıyetı yapmayı dusunuorum ne guzl ılerlıorum tebrk edıorum kndımı ukalaca olck bırazck ama:1::nazar:

Back
X