- Konu Sahibi Cherry Mom
- #52.761
tamam canım dediklerini yapacağım zaten çok su içiyorum aklıma şu takılıyo sanki diyet yaptığım da bebeğim biraz daha fazla açıkıyor doymuyor gibi hissediyorum. ayın 1 de tam 4 aylık olacak kızım normalm, sence sık emmesi.
çok sıvı tüketiyom. sıvı derken su elma çayı ıhlamur falan hepsinden zaman zaman içmeye çalışıyom. kilom beni rahatsız ediyom ama bebeğimede zarar vermek istemiyom. ama şu var yediklerim normalde diyet sayılmaz bence balda yiyiyom tereyağıda sonra pilav makarna ama porsiyonları küçükttüm. eşim uzun boylu ben yanında boyum biraz kısa eşime göre birde şişko olmak istemiyom. anlıyorsun dimi beni. moralim bozuldu şimdi nasıl yapsam. bebeğime zarar vermiyorum dimi nurcan.
benim oğlum şuanda 11 aylık 4 aylıkken memeyi bıraktı o kadar güzel meme emiyorduki birden istememeye basladı nedeni sütüm azalmış o kadar yememe rağmen yani çokta kötü yada çokta fazla beslenmiyordum neyse ben ile birlikte şubat annelerindeki birçok annenin bebegı 4.ayda memeyi istememeye başladı doktorların bu ayda bebeklerin memeyi istemediklerini sölemiş nedeni sanırım dış dünyaya olan ilgi vs.biçok bebek yeteri kadar kilo alamadıklarından o ay ek gıdaya başladı bizde başladık mama takviyesine filan ben bu durumu çok kısa bir süre önce yaşadım gözünü korkutmak istemem.. kilon gayet güzel kilonu vercegın önünde birçok gün olucak kocan ile aranda boy farkımı var benim kocam 1.95 ben 1.68:)benim bütün erkek arkadaslarım hep uzun boyluydu zaten bence boya kiloya bakmıor gönül işleri..herşeyden önemlisi meme veren bir annenin herzaman kendini iyi ve stressiz hissetmesi gerekir çok fazla takma kiloyu ben bile bu kadar stres etmiyorum yahu:)sana bişi diim sen çirkin bir kadınsan istediğin kadar kilo ver sen yine çirkinsindir değişen bişi olmucaktır ben aynaya baktıgımda evet belki biraz balıketli bir kadın görüyorum ama birçok kadından daha güzelim kendine güven herşeydir canım:)
oo bir istanbullu daha oluyor demek üzülme canım zamanla hersey yoluna girercanlarım haftaya ayrılıorum s anırım aranzdan ama bnı ızınlı olarak gecmnıszı ıstıorum bn bı turlu gırerm nete wın war ama faturası odendı mı blmıorum hc de ıstemıorum buradan kopmayı aslında ama haftaya gdıorum artık ıstnbla![]()
Günaydın kızlar .hepinize mutlu günler dilerim.
dünkü menümü yazayım hemen
sabah : beyaz peynirli kepekli ekmekli tost
ara öğün:yeşil elma
öğlen: pırasa yemeği ve yoğurt
ara öğün:yeşil elma
akşam:çiğ köfte dürüm ve ayran (akşam eşimle şehir dışına çıktık ve gece 2 de ancak döndük o yüzden eve gidemeyince maalesef akşam bu şekilde yemek zorunda kaldım)
toplamda yaklaşık 2,5 lt su ve 70+30 dk yürüyüş 3 saatte araba kullandım ama o sayılmaz :))
güzel bir bilgi.paylaşım için teşekkürler.evde kullandığımız yoğurt çok yağlı değil ama Bim in yoğurdunu alıyorum layt değil ama yağlıda değil.kendime layt olandan alayım artık
off çiğköfte dayanamam bak boşver canım arada bende de bir bakıorum tavuk dürüm yemişim:)bir dürüm yemişin zaten ama çigköftenin kalorisi çok yüksek
kızlar hepinize selam bisiklete bindim. biraz önce :) 8 dk. ama sadece bizim ufaklık izin vermedi. sabahta tartıldım tam olarak 63.2 kiloyum bunu baz alıyorum ve artık cumaya kadar artık tartılmak yok bakalım nasıl olacak benim kilolar :)))) 55 kiloyu o tartıda görebilirim inşallah.
sabah güzel bi kahvaltı ettim ama akşama doğru yazacağım bölünmesin. çok acıkıyorum o yüzden çok yavaş bir kahvaltı yaptım. doyduğumu hissetmek için. normalde çok hızlı yemek yerim. çalışırken 30 dk. molam vardı. çağrı merkezinde çalışıyordum bu yüzden hızlı yemek zorundaydım :)
ayy cumaya kadar tartılmadan duramıyorum ben:)