- 1 Ağustos 2010
- 5.374
- 205
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #55.781
bnde spora gıtmeyı ıstıorum aslında nısanlımda ehlıyt al dıe tutturduHasretcim çok zor kilo verip kolay kilo alan bir insanım . inan bir hafta kendimi tutuyorum hiç zayıflayamıyorum ama sadece cumartesi günde biraz yiyorum hemen 500 gr olarak geri dönüyor.
canm bende cabk werıp cabk alıorum sanırım eer gerckten kacamak yapmassam werıorum cumadan berı dıkkat edıorum bugun tartldm bıraz olsa sewındım ama azcık yıyeyım gerı gelıo ne zamna kadr yemedn durcz kı bız:18::18:
geçen sene okul programımız vardı , sunuculuk yaptım . 1 ay unlu gıda ve tatlı ağzıma sürmedim . 69 dan 65 e inmiştim . sonra tekrar geri geldiler tabiki. heralde yine öyle bir diyet yapmalıyım . kahvaltıda bile ekmek yemedim . şehriye erişte bile yoktu . güya dengeli beslenmeye çalışıyorum . sabah kahvaltı , öğlen yemek , akşam spor var diye hafif yiyorum . sadece kilo almıyorum , giden de olmuyor. sporla vücudumda incelme oldu ama benim için tartı önemli ..

Kıyamam sana korkma da oku,kariyer yap bu işleri de yardımcın yapsın inşaallah ...Baksana Hasret şimdide yoruldu işlerden...
ahh ahhhh walla yoruluorum ama olsn tatlı yorgunluklar bunlar cok guzl bı hayatmıs sewdıgının yannda olması