- Konu Sahibi Cherry Mom
- #55.941
nazar ettısın galıba bana ya 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmm yaa hepp aklım sizdeee kaldıııı((
sitemizin int ve tv sistemini değiştiriyolar cumartesinden beri hiçbiri yok arkadaşımdayım girip bilgilendireyim sizleri istedim
ayy siz olmayınca bende diyet miyet kamıyo umarımartık biter bu işkence ben net için zırlıyom oğlum tv içinartık akşamları dvd ile idare ediyoruz :)
öpüyorum hepinizi unutmayın beni anacım byyy
5 hurma mıBende menümü yazayım yemeğimi birazdan yicem
SABAH 2 dilim çavdar ekmeği,peynir,domates,salatalık,5 zeytin,şekersiz kahve
ARA meyve soda
ÖĞLEN yumurtalı pırasa,salata,1 dilim ekmek
ARA 5 hurma,2 avuç leblebi,2 kupa yeşilçay
AKŞAM yoğurt ile pırasa yicem
SPOR 1 saat yürüdüm
Su şimdilik 1,5 litre oldu,bitki çayları hariç..![]()
amaaaaaaaaa bende sen diye zırlıycam o zaman :) nerden çıktı bu değiştirme işi yaahukızlarrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmm yaa hepp aklım sizdeee kaldıııı((
sitemizin int ve tv sistemini değiştiriyolar cumartesinden beri hiçbiri yok arkadaşımdayım girip bilgilendireyim sizleri istedim
ayy siz olmayınca bende diyet miyet kamıyo umarımartık biter bu işkence ben net için zırlıyom oğlum tv içinartık akşamları dvd ile idare ediyoruz :)
canım ben sana güveniyorum...toparlarsın sen..ayy kızlar ben öküz gb yedımyaaaaaaaaaaaaaaaa....bu cuma benden iş cıkmaz valla bu havalardan oturu depresyondan yıyorum bu havalar carptı bana.cuma kılo bıle almış cıkabılırım
ayy kızlar ben öküz gb yedımyaaaaaaaaaaaaaaaa....bu cuma benden iş cıkmaz valla bu havalardan oturu depresyondan yıyorum bu havalar carptı bana.cuma kılo bıle almış cıkabılırım
Hiç yakıştı mı Ezgi'cim sana ..
Bak geçen konuştuğumuzdan beri benim en ufak kaçamağım yok.
hılalım ya valla yakışmadı bılıyorum ama ayy bu havalar benı cooook etkılıyor ıstemeden yedım valla.needeyım.bıde sabah kanal d doktorumda anokresıya nevroz hastalığını gorunce korkudan yedım.yoksa yemek yemekten tıksındıgımden korkuyordum canım bende yedım
umarım ececım ustunede 5 bardak sınamekı içtım.atmam lazım içimden![]()
Bahanelerini yerim senin
Tiksinmediğini gördün değil mi ?
Ezgi'cim aman sinemakiye yüklenme o kadar bağırsaklarına fazlası çok zararlı çektirir sonra.
cabuk don bacım aramıza topık sessız kalmasınkızlarrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmm yaa hepp aklım sizdeee kaldıııı((
Bahanelerini yerim senin
Tiksinmediğini gördün değil mi ?
Ezgi'cim aman sinemakiye yüklenme o kadar bağırsaklarına fazlası çok zararlı çektirir sonra.
kuzum kız ben burdayımda yemek hazırladım oğluşumla oynastık.su hiçbirseyın yerını tutmaz suyu ıceceksın bitki cayıyla kahveyle kıyaslamak yok .su sudur
canım ya hafta sonu annemlerdeydım ya yeme duzenım bozuldu.toparlayamadım.bugun kanal d de bır kız cıktı anoreksıya nevoz dıye ayy cok korktum.bende aksam okuz gb yedım .ne yedın deme ne bulursam.ustunede 5 bardak sınamekı içtım valla.kalabalıga gıdınce evde duzenı tuttturmak zor oluyor.bıde havalardan oturu yemek yemem duzensızleştı.guneşi görunce duzene gırıyorum valla .bunalımdayım sankı![]()
umarım ececım ustunede 5 bardak sınamekı içtım.atmam lazım içimden![]()
merhabalar;
işte dünkü menüm:
sabah: yulaf+nesfit+süt
çay
ara: yeşil çay
öğle:2 dilim tam buğday ekmeği ile acısos+peynir+ 6 zeytin
ara: çeyrek elma
akşam: koca bir tabak ıspanak salatası + bolca yoğurt
ara: 10 adet fındık + maden suyu