Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Şimdi gidip izimi izlicem,sonra gelmeye çalışırım...Yarın sabah oğlumu kan vermek için hastaneye götürücem,burun ameliyatı için gün alıcaz,akşama doğru gelirim haberiniz olsun..Tahlillerin çıkmasını beklememiz lazım...:3::3:

geçmiş olsun canımm rabbim acil şifa versin inş.

selam kızlar nasılsınız bugun gecmıse baktım geldim ezgi amma anmısın beni yahu bugun sen:) nurcan benim şekerim:)

tatlım ıyı diyon da sen de yoksun ki piyasada.... senin sınavların var,diğeri hasta,ötekinin işi var yani hepimiz aynı durumdayız kim kime ceza verecek bu durum da

özlemcim ben geçenlerde sınavları riske atıp burada paylaşım yapmayı da denedim işe yaramadıktan son derslerimi düşünmeye devam etmek zorundayım.

bugun menu berbat valla
sabah 2 yumurtayla omlet 2 kepek ekmek 1 yesıl cay
1 lımonlu soda
öğlen patlıcan bıber kozü yarım yogurt 1kepek ekmek
3 tane halley cıkolata 1 çilekli süt
aksam 1 yufkayla yapılmış azıcık yağlı gözleme 1 domates 1 salatalık 1 ayran
2 .5 lt su içtım.
bır an önce eve tavuk et salata malzemesı alarak duzene gırebılırım ancak benı tok tutan anca bunlar.
canım o soda ara olark mı yoksa kahvaltıdan hemen sonra mı? umarım aradan yine bi yr. saat geçirmişsindir.(glisemik indeksi düşürüyor.)
nedennnnnnnnn kimseeeeeeeeeeee yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ayyyyy çıldırıcam heee deli gibi hissedim kendimi kendim çalıp kendim oynuyorum niye kimse gelmiyoooo bu grubun dayaışması bumu yaniiii nerdesininizz arkadaşlarrrrrrrr
ne yazık ki canım bu takımın suyunda var.bugüne kadar adam gibi paylaşım görmedim ben burada...
Ben utanç içinde menümü yazıyorum
SABAH 1 Kase yoğurt,2 kaşık yulaf
ARA 1 portakal
ÖĞLEN 2 dilim ekmek peynir,bolca kurabiye:30::30::30::30:
ARA yok
AKŞAM pırasa,yoğurt
SABAH yürüyüş bandında 45 dk hızlı tempo
Akşam da 30 dk yürüyüş yaptım,,,,
Yeşilçayı birazdan içicem,bir de form çay içerim,su 1.5 lt oldu...Kötü bir gündü,yarın sabah ve öğlen yoğurt yicem:50:
canım öğleyle akşam arası ne kadar süre geçti çok aç bırakmasaydın kendini kurabiye yedin diye metabolizmanın çalışması lazım..
nurcan boyum 1.63 nasulum ıyumu
:19::19:benim boyum 1,53 :(:ssz::ssz:
ece bız nurcanla yetmıyozmu kuzum azıcık karpuz keselım yafff:56::56::56::56:
aşk olsun tatlım ben ders çalıştığım için gelemedim.
Kızlar namaz kılmam gerek,gelirim birazdan...:3:Ececim sana ve oğluma dua edicem...
allah kabul etsin ve razı olsun inş.(hepimizden aynı zamanda)
ben kıldım geldım .yatsıyı beklıyom
allah kabul etsin hayatım.
Şimdi gidip izimi izlicem,sonra gelmeye çalışırım...Yarın sabah oğlumu kan vermek için hastaneye götürücem,burun ameliyatı için gün alıcaz,akşama doğru gelirim haberiniz olsun..Tahlillerin çıkmasını beklememiz lazım...:3::3:
allahım yardımcı olsun canım...
selam kızlar nasılsınız bugun gecmıse baktım geldim ezgi amma anmısın beni yahu bugun sen:) nurcan benim şekerim:)
selam canım nasılsın?:3:

günaydın canlarım.şimdi hazırkanıp okula gideceğim bir selam yazayım dedim.Bugün telefonumda yanımda olacak okulda ilk 4 derste fazla giremem son ders hiç giremem(o 40 dk içinde) muck öptüm hepinizi..

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ıyı dersler ececim :13:

kızlar ssoğan kürüne başlıcam benim regliler cok duzensiz inş. işe yarar aynı zaman da maydanoza da :8:

dün akşam da regli oldum kocaman göbüşüm var halaaa inş yarın artı gelmem

dün hemen kurallarımı uygulamaya başladım ve saat 17:00 akşam yemeğimi yiyip doktaladım günü saat 22:00 içim kıyılmaya başladı ama yemedim su içip gelip oturdum :8:

ayyyy çokkk mutluyummmmm ben başarıcam bu işi rabbimin izniyle inş.

günaydın;

dün biraz kaçamaklarım oldu arkadaşlar, nedense bu aralar acaip çikolata istiyor canım. oldum olası severim çikolatayı ama 2 haftadır tamamen kesmiştim. acaba son direnişlerini mi yapıyor vücudum:) umarım yavaş yavaş çikolataya düşkünlüğü azalır :ssz: dün ufak birşeyler yedim anlayacağınız ama eskisine göre sınırlar dahilinde oldu. deliler gibi saldırmadım bu sefer :1:

:nazar::nazar::nazar: ayyyy süperrr bişeyy bu yaaa benim de yan komsum dedi bana :emir_bebek: hastamısın kızım diyo yuzun ıyıce susuzldu senin ayyyy süzülsün nolurrr her bi yanım süzülsün çekilsin gitsin bu kilolar yaa

sen süpersin hayran kaldım iradene :nazar:

bak takip ediyom seni sakın kendini oraya buraya atma valla beni de bitirirsin heee :4:

benzer durumda bi arkadaşım var tabi onun durumu o yogunlukda bırbırlerını hıccccc gorememek sen bi de böyle olduğunu dusunsene farklı şirketlerde yogun tempoda calışıyorlar :14:

sahip olduklarımızın kıymetını bilelim beterin beteri var :6: ayyy sana da ne güzell yakışacak gelinlikkkk kısmetse ne zaman düğün ????

şiddetle kuru kayısıyı ve ılık suyu oneririrm helede gece yatarken sabah kendimi wc zor atıyorum güne oldukca hafif başlıyor insan :27:

canım ya sen calı orneksin bi anlat bunu püf noktalarını aynen yapıcam bende
senden hep aksam 5 son yemek saatımı duyuyorum ona mutlaka uyucam bakalım neler olucak
yazacaklarını sabırsızlıkla beklıyorum :54:
HAHAY BENCEDE GITSIN KILOLAR ARTIK SUZULELIM DE SUZULELIM CIBIK KALALIM CIBIK:1::1::1::1::1:
kimsecikler yok :5:, benim mesai 16:30da bitiyor yarın nasipse görüşürüz
bu arada öğlen minik bir kase puding yedim, bir de 3 minik hamur kızartması:ssz:
ahh cnm cumaya ne kaldıkı keske yapmasaydın kacamak:17:
bugun menu berbat valla
sabah 2 yumurtayla omlet 2 kepek ekmek 1 yesıl cay
1 lımonlu soda
öğlen patlıcan bıber kozü yarım yogurt 1kepek ekmek
3 tane halley cıkolata 1 çilekli süt
aksam 1 yufkayla yapılmış azıcık yağlı gözleme 1 domates 1 salatalık 1 ayran
2 .5 lt su içtım.
bır an önce eve tavuk et salata malzemesı alarak duzene gırebılırım ancak benı tok tutan anca bunlar.
oglen arasına kadr ııymıs aslında sonra sı:37:
nedennnnnnnnn kimseeeeeeeeeeee yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ayyyyy çıldırıcam heee deli gibi hissedim kendimi kendim çalıp kendim oynuyorum niye kimse gelmiyoooo bu grubun dayaışması bumu yaniiii nerdesininizz arkadaşlarrrrrrrr
ben gunduzlerı 5 e kadr hep buralardaym yakında ewede baglanck ıns net
ahh be ablacm allah sabr wersn sana kacıncı amelıyt oluyo bı:18::18:
tatlım ıyı diyon da sen de yoksun ki piyasada.... senin sınavların var,diğeri hasta,ötekinin işi var yani hepimiz aynı durumdayız kim kime ceza verecek bu durum da
:17::17::17::17::17:
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ıyı dersler ececim :13:

kızlar ssoğan kürüne başlıcam benim regliler cok duzensiz inş. işe yarar aynı zaman da maydanoza da :8:

dün akşam da regli oldum kocaman göbüşüm var halaaa inş yarın artı gelmem

dün hemen kurallarımı uygulamaya başladım ve saat 17:00 akşam yemeğimi yiyip doktaladım günü saat 22:00 içim kıyılmaya başladı ama yemedim su içip gelip oturdum :8:

ayyyy çokkk mutluyummmmm ben başarıcam bu işi rabbimin izniyle inş.
gunayddddddddddınnn
yap bakalım kurlerı belkım faydası olur

gunaydın sekercıkler
dun aksm gelen mısfler yuzunden sabh bırazcık fazla cıktm ama 2 gundr de kabıızm ondanda olablır :37:
dun aksm cok kacırmadım aslında 2 kadeh sarap dısında:43::43::43::43:

Hilalcım ınş hep beraber atlatıcaz bunları
dün babam onlulardan halley almış içim eridi yahu...cuma günü kaçamak günü ilan edecem 2 haftadır kaçamak yapmıyorum..ama yalan olmasın hatirlamiyo da olabilirim :D

uyusam uyuyamıyorum ama yorgunum ders çalışamıyorum.bir daha ki ders son tekrarları yapıcam 4. Dersmiş sınav...

sabah 7 d e uyandm ama nasıl uykum war kahwltı hazırladm zorla kaldırdım erkkeeemı gozlerı kapalı yedı tekrr yatalım 5 dk dedı bı uyandık saat 8 bucuk:1::1::1:
gec kaldıkm yanı yıne 9 da geldım ıse gıddımde azcıkın makyaj yapaym:4::4:

hee bu arada kızalr yas pasta kurabıyelerde wardı ama ama ben bı cataldan baska almadım
mısafrler gelırken almıslar yemeseydm okadrcık ayp olurdu z aten 1 catalcıktan bısı olmaskı dmı:37:

Kızlar tartınızı nerede bulunduruyorsunuz tartılırken nerede nasıl bir zeminde tartılıyorsunuz?

günaydın;

dün biraz kaçamaklarım oldu arkadaşlar, nedense bu aralar acaip çikolata istiyor canım. oldum olası severim çikolatayı ama 2 haftadır tamamen kesmiştim. acaba son direnişlerini mi yapıyor vücudum:) umarım yavaş yavaş çikolataya düşkünlüğü azalır :ssz: dün ufak birşeyler yedim anlayacağınız ama eskisine göre sınırlar dahilinde oldu. deliler gibi saldırmadım bu sefer :1:

evet bana da vucudunun son çırpınışları gıbı geldi :) belki regli de olursun geçtiğimiz hafta sevmem aslında canım baklava istedi meğer hasta olacakmışım :)))) yemedim tabiiii

gunaydın sekercıkler
dun aksm gelen mısfler yuzunden sabh bırazcık fazla cıktm ama 2 gundr de kabıızm ondanda olablır :37:
dun aksm cok kacırmadım aslında 2 kadeh sarap dısında:43::43::43::43:

günaydın şikerim her kadeh 2 dilim ekmek 1 meyve olark hesaplayabilirsin bu gun için hehehehehh

Kızlar tartınızı nerede bulunduruyorsunuz tartılırken nerede nasıl bir zeminde tartılıyorsunuz?
benim banyo da canım niyekine ki :9:

Back
X