Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar dun aksam kı sarabı telafı etmekıcın menum
uyanır uyanmaz form cay ( etkılı oldu ):nazar:
sabah 1 dılım cawdr ekmegı 4 sıyah 2 yesıl zeytın azcık peynır domates salatalık cay
ara yesılcay 3 form bıskuwı
oglen partlıcn yemegı yogurt doymassam 1 dlım cawdr
ara ytesılcay 3 form bıskuwı
aksam bol salata yogurt
3 lıtre su

kızlar dun aksam kı sarabı telafı etmekıcın menum
uyanır uyanmaz form cay ( etkılı oldu ):nazar:
sabah 1 dılım cawdr ekmegı 4 sıyah 2 yesıl zeytın azcık peynır domates salatalık cay
ara yesılcay 3 form bıskuwı
oglen partlıcn yemegı yogurt doymassam 1 dlım cawdr
ara ytesılcay 3 form bıskuwı
aksam bol salata yogurt
3 lıtre su

gözel bi menü sanki diyette gibi :9:

:nazar:

selam, sen yokken ben geldim:34: kilo çizelgemden durumum ortada, çalışıyorum, doğum sornası aldığım kiloları vermeye çalışıyorum. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :9:

yaa şimdi farkettim, senin BMI 16'mı şu anda. eğer öyleyse neden kilo vermeye çalışıyorsun arkadaşım. yoksa bir yanlışlık mı var? boyun kaçtı merak ettim.

selam canım :3:
hoşgelmişsen takımıza:38:
bende hamile kalmadan könce kilo vermek için uğraşıyorum
ama bünyem çok müsait kilo almaya 10 gün burdan uzaklastım tatile gittim
açıkbüfelerde 4 kg alıp geri döndüm:17:
benm ismm aslı senn ismin ne?
boyum 1.70
orda boyumu girmeden çizelge yaptıgım için BMI düşük çıkmış

Aslıcım hoşgeldin canım , ne güzel dinlendin , şimdi daha motive olmuş bir şekilde diyet yaparsın ...sohbetlerini özledik ..

Canım hoşgeldin ,tatilinin güzel geçmesine sevindim,hava değişiminden ödem olmuştur bence....
hoşbuldum derycım ve arzu abla
nasılsınız?

günaydın canlarım.şimdi hazırkanıp okula gideceğim bir selam yazayım dedim.Bugün telefonumda yanımda olacak okulda ilk 4 derste fazla giremem son ders hiç giremem(o 40 dk içinde) muck öptüm hepinizi..

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ıyı dersler ececim :13:

kızlar ssoğan kürüne başlıcam benim regliler cok duzensiz inş. işe yarar aynı zaman da maydanoza da :8:

dün akşam da regli oldum kocaman göbüşüm var halaaa inş yarın artı gelmem

dün hemen kurallarımı uygulamaya başladım ve saat 17:00 akşam yemeğimi yiyip doktaladım günü saat 22:00 içim kıyılmaya başladı ama yemedim su içip gelip oturdum :8:

ayyyy çokkk mutluyummmmm ben başarıcam bu işi rabbimin izniyle inş.

günaydın;

dün biraz kaçamaklarım oldu arkadaşlar, nedense bu aralar acaip çikolata istiyor canım. oldum olası severim çikolatayı ama 2 haftadır tamamen kesmiştim. acaba son direnişlerini mi yapıyor vücudum:) umarım yavaş yavaş çikolataya düşkünlüğü azalır :ssz: dün ufak birşeyler yedim anlayacağınız ama eskisine göre sınırlar dahilinde oldu. deliler gibi saldırmadım bu sefer :1:

gunaydın sekercıkler
dun aksm gelen mısfler yuzunden sabh bırazcık fazla cıktm ama 2 gundr de kabıızm ondanda olablır :37:
dun aksm cok kacırmadım aslında 2 kadeh sarap dısında:43::43::43::43:
günaydın kızlar bende geldim:3::3:
nabersiniz?
ben yeşilçay içiyorum
hepinize benden yeşilçay söylüyorum:9:

Kızlar tartınızı nerede bulunduruyorsunuz tartılırken nerede nasıl bir zeminde tartılıyorsunuz?

düz zeminde aç karnına cıbıl tartılıyorum ben
geçen gün acaba tartım doğrumu diye ölçtüm doğruymuş
2 tane 500 gramlık makarna aldım elime öyle tartıldım
1 kg geldi makarnalar
doğruymuş bemn tartım

Son düzenleme:
aslııııııııııııııııııııııı
sekerm nerelerdesn alttasın goruorum ama:1::1:

şekercim alıntılar yatımda onlara yazıyordum
menülerimi pazartesi itibariyle paylaşacağım
dikkat ediyorum ama tam diyete dönemedim
çünkü dolap tam tıkır
akşam markete gidecez
ececiğim cuma izinden dönüyorum bilgine:34:

çizelgemden niye anlaşılmıyo yaa nası anlaşılmaz annamadım gitti ben gayet net görüyommmmmm :2:

92 kiloyum gurban için rahat olsun :9: 24 kilo vermem lazım sana yetişmek için oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :10:

Aslıcım hoşgeldin.öncelikle ben şu an yeşilçay icersem bütün gün yok yazılırım:D mesaj alınmıştır eve gidince bilgiyi kaydederim ama biri yine hatırlatsın sinavlardan antenlerim yumuldu :D

sınav bitti ama ben de bittim önümdeki 2 okuz yüzünden hiç bir şey anlamadım zaten anlamadığım konu çıkmış çoğunlukta... Ama ben inanıyorum 2. Sınavda telafi edecem...

kızlar ya bilgiğiniz güzel oda kokusu varmı nolarsınız yazın oğluş pırtladıkça aklıama oda kokuları geliiii :51:

kızlar ya bilgiğiniz güzel oda kokusu varmı nolarsınız yazın oğluş pırtladıkça aklıama oda kokuları geliiii :51:

hahahahayyy
ozlem cok guldurdun benı
ben cok sewerm ew kokularını alırım sureklı yumosunkılerı cok sewıorum ama onlarda dandık sıselerı bozuluolr
bende kendı bıten parfum sısemın ıcıne doldurupta kullanıorum
bıde su yenı cıkan dısı kahwerengı oda kokularndanda aldım

hahahahayyy
ozlem cok guldurdun benı
ben cok sewerm ew kokularını alırım sureklı yumosunkılerı cok sewıorum ama onlarda dandık sıselerı bozuluolr
bende kendı bıten parfum sısemın ıcıne doldurupta kullanıorum
bıde su yenı cıkan dısı kahwerengı oda kokularndanda aldım

yumoşunkiler beni hamşurtuyor ya alerjim filan da yok aslında burnum gıdıklanıyor onu sıktıgımda baktım olacağı yok elektrik süpürgesinin su haznesine suyla karıştırdım bitti gitti :9:
kahverengi dediğin hagısı bı bakayım dısarı cıktıgımda

ayy cnm yetısırsn bn cok yaws gıdıorum sen hızlısın kılo wermede

yok canım sen şuan yavaş veriyorsun
hatırlasana sen izinden döndüğünde 72 bende 70 tim sen hemen yetişmiştin bana
bende sana yetişeceğim ahanda yazdım buraya:1::1:
bu arada ben yokken takıma kurallar kondumu?
kaptan yardımcı olayını naptınız?

ben alıyorum malzemecimden belli bi markası yok ama çok güzel
kavun kokusu aldım bayağıda kalıcı

yok canım sen şuan yavaş veriyorsun
hatırlasana sen izinden döndüğünde 72 bende 70 tim sen hemen yetişmiştin bana
bende sana yetişeceğim ahanda yazdım buraya:1::1:
bu arada ben yokken takıma kurallar kondumu?
kaptan yardımcı olayını naptınız?

ben alıyorum malzemecimden belli bi markası yok ama çok güzel
kavun kokusu aldım bayağıda kalıcı

bi malzemeci de bana lazım amway de var da tavsiye etmiyolar güzel değil diye cesaret edemiyorum almaya

gidem de çamaşırları asıp eve süpürge tutam oyyy hiçç canım istemiyiii :27: her yeri derledim topladım bi süpürme kaldı offffff :24:

Aslıcım Kaptan yardımcımız başta özlemdi sonra hasret yaptık canım ama resmi olarak hala ozlem kayıtlı her hafta her hafta değiştirmış olmayalım.

Back
X