Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Seytan diyo sevdiceğine ulaş hatta yanına git sarıl seni seviyorum de ...

Şu an ağrıdan şoka girmek üzereyim ve ona çok ihtiyaç duyuyorum.hormonlarım sağolsun dünkü gülümsemesi bugün etkili olmuyor...:(;>

Şu an ağrıdan şoka girmek üzereyim ve ona çok ihtiyaç duyuyorum.hormonlarım sağolsun dünkü gülümsemesi bugün etkili olmuyor...:(;>

Ece'cim sizin okulda mı bu çocuk ?
Söylesene böyle bekleyeceğine ..

ece gecen hafta 73 düm dedim sana bu hafta 74 kiloyum gecen hafta bu şekilde yaptım bildirimimi neden gecen haftada 74 olarak alıorsun beni gecen haftamı yanlıs hesapladın?

Inanmiyorum yaa..geçen hafta yanlış olmuş demekki :( sonuç olarak bu hafta 74sün paylaşım alanında sorarım canım :( geçen hafta karışmış demekki

hilalcım fena gaza getirdin şu an valla seytan dio cik okula soyle ama şu an ağrıdan bitmiş durumdayım kaçar valla :)

Herkes gitmiş. Ben gelmiştim sohbete. Hu huuuu kızlarr. Benim kocam da gelir şimdi. Açık sayfam. Canıııımm sıııkııılıyor çok fenaa. :53:

Rezzancım ben buradayım yani öyle sayılırım karnım ağrıyor bir de o ağrı belimle bacaııma vuruyor.ağrı dinsin diye göbek atıyorum yok spor yapıyorum yok...kan ter içinde kaldım :) tam hazırlanacaktim baktım saat 6 olmuş işin yoksa bekle salıyı şimdi.ilani aşk edecektim :) o kadar gaza gelmiştim ...

Rezzancım ben buradayım yani öyle sayılırım karnım ağrıyor bir de o ağrı belimle bacaııma vuruyor.ağrı dinsin diye göbek atıyorum yok spor yapıyorum yok...kan ter içinde kaldım :) tam hazırlanacaktim baktım saat 6 olmuş işin yoksa bekle salıyı şimdi.ilani aşk edecektim :) o kadar gaza gelmiştim ...

Geçmiş olsun Ececiğim, kötü karın ağrısı. Geçer inşallah. Ağrı kesici içsene birtane. Belki de içmişindir. Tüh kötü olmuş. Hayırlısı olsun. Beklemekte zor yaa. Geçmez günler şimdi.

Içmedım canım ...hiç sevmem hap...valla zor ama bugün kü gaz o zaman da gelir mi bilmem artık yanındayken bile özler oldum :( acaba faceden mi ulaşsam diyorum ama korkuyorum da kötü şeyler düşünüyorsa diye :(

slm kızlar
sen yıne yıyebılıon ben yıyemıorumda vicdan yapıorum :(
valla yedim sinirlendim sen en iyisini yapıyorsun benm yaptıgım çok yanlış
msj 9

Aslıcım bu tatil sana yaradı , bize hiç yaramadı , gitmeden önce çok sık uğruyordun , sohbet ediyorduk ...aradan sonra daha az geliyorsun canım , sohbetini özledik , tabi yaz gelince işlerin de yoğun heralde ...
deryacım işlerim yoğun gelemiyorum canım şimdi daha yeni oturdum

ececim ben karar verdim
takımdan ayrılmak istiyorum
aynı ezgi gibi bende giremiyorum artık işlerim yogun
beni listeden çıkar canım ben yine arada uğrar sohbet ederim sizinle

olmuyor bööyle bugün girmem yarın sık girerim diyorum fırsaım olmuyor bölede içim hiç rahat değil en iyisi takımdan ayrılmak

Inanmiyorum yaa..geçen hafta yanlış olmuş demekki :( sonuç olarak bu hafta 74sün paylaşım alanında sorarım canım :( geçen hafta karışmış demekki

hilalcım fena gaza getirdin şu an valla seytan dio cik okula soyle ama şu an ağrıdan bitmiş durumdayım kaçar valla :)

Yani Ece'cim böyle kararsız kalacağına daha iyi olur.
Sor bir kendine eğer söylemez ve duygularını hiç bir zaman öğrenemezsen mi daha çok üzülürsün yoksa söyler de karşılık alamazsan ?
Hıı böyle diyorum da ben sevdiceğime ölüp bitmiştim ama söylemese mümkün değil söylemeyemezdim Allahtan hiç bekletmemişti beni ben de hiç naz maz yapmayıp atlamıştım direk :60:
Tanıştık ilk gün nefret ediyordum o kadar gıcık olamaz bir insan diyordum.
2. gün sohbet ettik falan dalgasına abi desene bana dedi ben de abi diyordum.
3. gün aşkım oldu :1:

Ezgi neden ayrıldı Ece ?

Aslıcım hiç istemiyorum ayrılmanı şöyle yapalım seni listeden çıkaralım ama ben de izindeyim ya motivasyonunu kaybedenler izne ayrılsın hep beraber ayrı bi ışte oluştururuz yeni üyeler de aliriz ...

Hilalim ezgi takıma uırayamayınça üzüldüğünü söyledi.

Valla bence sen bu gazı önümüzdeki hafta çarş perş cuma ver ben hangi gün yakalarsam bu gazla tehdit bilem ederim :D çok heyecanlandım.bir yandan da dua etmekteyim...

Aslıcım hiç istemiyorum ayrılmanı şöyle yapalım seni listeden çıkaralım ama ben de izindeyim ya motivasyonunu kaybedenler izne ayrılsın hep beraber ayrı bi ışte oluştururuz yeni üyeler de aliriz ...

anlamadım dediğini ececim:26:
ama benm işim izinle olmazki çünkü izinlik i durum değil ben kendim uraya karşı kendimi sorumlu hissediyorum ve yazamıyorum vektim olmuyo
sen beni listeden çıkar ama benvaktim oldukça yine gelirim menümü yazarım sizlere yorum yazarım

ama benm işim izinle olmazki çünkü izinlik i durum değil ben kendim uraya karşı kendimi sorumlu hissediyorum ve yazamıyorum vektim olmuyo
sen beni listeden çıkar ama benvaktim oldukça yine gelirim menümü yazarım sizlere yorum yazarım

Yaaaaaa aslıcım nereye yaaa. Olmazzz gidemezsinn. :14::14::14::14::14::14::14:
Bende sık giremiyorum hatta tepki alıcam diye bende Eceye dedim ayrılayım diye, ama sizden ayrılmaya kıyamadım kaldım. Şimdi bende zorluyorum inan kendimi girip iki laf edeyim diye. Şurada dertleşip arada laflaşıyoruz. Birbirimizi motive etmeye çalışıyoruz. Kopmayalım yaa. :43::43::43:

aslı nereye gidiyorsun yaw sen pesmi ettin zayıflamaktan yoksa aaa gitme yaw tatil yaramadı sana

msj 8

Ececim sınavının iyi geçmesine çok sevindim ...şimdi inş 2. sınava daha bir şevkle çalışırsın ....

Arzuya süper anne sözü çok güzel uydu ....ben de sevdim ...

Birbirimizi yakından tanımıyoruz ama inanın oluşan dostluklar çok güzel ....içinde hissettiklerini seni anlayacak birileri ile paylaşmak çok güzel oluyor...
Ben de sizlerle olmaktan,paylaşmaktan çok mutluyum...:29::29:

Ne olacak senin bu halin,konuşta kurtul artık...:4::4:
Herkes gitmiş. Ben gelmiştim sohbete. Hu huuuu kızlarr. Benim kocam da gelir şimdi. Açık sayfam. Canıııımm sıııkııılıyor çok fenaa. :53:
Hayırdır Rezzan neyin var....:44:
Bu da iyi fikir aslında,tekrar istersek dönebiliriz...

Aslıcım yapma ya,ayrılma takımdan:43:

Back
X