Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

MESAJ 15
Ayy bu mesaj sayma olayı beni baydı,hep unutuyorum..ev işlerini sonunda bitirdim,birazdan kayınpedere gidicem...Dün akşam giremedim,moralim bozuktu,büyük oğlanla tartıştık biraz...:19:İyi ki haftasonu çalışıyor yoksa çekemiyorum valla..Seneye yaza söz kesecekmiş,askerliğin bitsin öyle dedim kıyamet koptu,askere git gel biraz çalış bir sürü masraf olacak diyorum ne masrafı ya,yüzük çok mu pahalı diyor,bu çocuk beni öldürecek..:53:Sanki yüzükle iş bitermiş gibi...Ne kolay geliyor anlamıyorum..Ayrıca Ankara ya taşınma baskısı halen devam,en sonunda kardeşin Ankara yı kazanırsa giderim ancak dedim..:50:

MESAJ 15
Ayy bu mesaj sayma olayı beni baydı,hep unutuyorum..ev işlerini sonunda bitirdim,birazdan kayınpedere gidicem...Dün akşam giremedim,moralim bozuktu,büyük oğlanla tartıştık biraz...:19:İyi ki haftasonu çalışıyor yoksa çekemiyorum valla..Seneye yaza söz kesecekmiş,askerliğin bitsin öyle dedim kıyamet koptu,askere git gel biraz çalış bir sürü masraf olacak diyorum ne masrafı ya,yüzük çok mu pahalı diyor,bu çocuk beni öldürecek..:53:Sanki yüzükle iş bitermiş gibi...Ne kolay geliyor anlamıyorum..Ayrıca Ankara ya taşınma baskısı halen devam,en sonunda kardeşin Ankara yı kazanırsa giderim ancak dedim..:50:

Canım iyi günlerde giy,neden canın sıkılıyor,yoğun değil iş bugün anlaşılan....Az kaldı işten çıkmana sabret...Yarın tatil,yapacaklarını düşün...Hasret nikah ne zaman olacak en son ne karar verdiniz?:54:

Ay gerçekten hava biranda çok kötü oldu,gökgürültüsü,şimşek tırstım valla,çocuklar da dışarıdaydı...Yeni yarışmalar için bol şans dilerim sana kazan artık birşeyler...:nazar:

Evet internet sistemi çökmüş,hackerler yüzünde...:20:
aaa notlar iyidir inşaalla,sen bir öğretmensin sakin ve sabırlı ol...:9:

Yani Deryacım kırk yılda bir kilo verdim,o da takımda işe yaramadı,,Daha çoook beklersiniz kilo vermemi...:9:

MESAJ 14
ohhh sefan olsun,gez eğlen bakalım,sonrada yaptıklarını bize anlat....:34:

ebncede sadce yuzukle ıs bıtmıo allah kolaylık wwersn
ınsallh oglun senn anlar dıcm ama sanmam:18:

MESAJ 15

msj 16

Ah Arzucum bu çocuklar neden bu kadar anlayışsız , onu bir beyaz eşya + mobilya dükkanına götür hesap yaptır ..nişan kıyafeti + çiçek + çklata + hediyeler vs bir baksın bakalım bir yüzükle oluyormuymuş ...

ayrıca ankara ya taşınma işini de iyi düşün , sonra ortada kalırsın ...ev istiyorsa çalışsın kazansın , havadan gelenin kıymeti olmuyor maalesef ...zaten hanımı bulunca anneler unutuluyor ...

offf içini kararttım galiba , ben de çocuklara kızgınım ya ,,,,saydım döktüm .gerçekten çok yoruldum ....

selam kızlar kilo veren herkezi tebrikederim ama neden buraya liste kopyalanmadı?
bugun dısarda yürüyüşe cıkıcam belki biraz alışveriş belki kuaför can sıkıntısı işte napcan:37:

msj 17

iyi gezmeler , belki açılırsın , zaten zayıflayamıyoruz , kafayı takınca zaten iyice üstüne geldi ....:43:

msj 18

nurcancım ben sana kopyaladım listeyi ..

5. Takım 254. Etap

hasretttt 68,6/67,1/1,5/%2,19
tgdg 66.9/68.2/-1.3/%-1.94
Samanyolu 69/68,2/0,8/%1,16
maway 74/75/-1,0/%-1,35
akrep-86 99///% geri dönmek üzere ayrıldı.
ozlemyb 91.6///% geri dönmek üzere ayrıldı.
chosen1234 70,5///% kendi isteğiyle ayrıldı.
rezzan784 67,8///% kendi isteğiyle ayrıldı.
Cocostar 70,5/70,5/0,0/%0,00

bende zaten ileri gitmesem olmazdı , hep diyorum kurbağa gibi bir geri iki ileri ..ömür böyle geçecek ,,,,leylekler gibi zayıflayacağım diyip dururum artık ...

7 ay oldu , inanamıyorum ...toplam 1,4 kg büyük alkışı hakediyorum kızlar , istikrar ödülü verebilirsiniz :52::52::52:

ağlanacak halime gülüyorum , bakmayın sinirlerim bozuk benim habire yemek ve tatlı istiyorum...iyice çıldırdım . yarın sabah 69 olurum ...7 ayda vermedim ama 2 günde alırım hiç merak etmeyin . ben kilo alma topiğine gideceğim kızlar , eminim takımları benim sayemde 1. olurlar ...:47::47::47:

msj 18

5. Takım 254. Etap

maway 74/75/-1,0/%-1,35

bende zaten ileri gitmesem olmazdı , hep diyorum kurbağa gibi bir geri iki ileri ..ömür böyle geçecek ,,,,leylekler gibi zayıflayacağım diyip dururum artık ...

7 ay oldu , inanamıyorum ...toplam 1,4 kg büyük alkışı hakediyorum kızlar , istikrar ödülü verebilirsiniz :52::52::52:

ağlanacak halime gülüyorum , bakmayın sinirlerim bozuk benim habire yemek ve tatlı istiyorum...iyice çıldırdım . yarın sabah 69 olurum ...7 ayda vermedim ama 2 günde alırım hiç merak etmeyin . ben kilo alma topiğine gideceğim kızlar , eminim takımları benim sayemde 1. olurlar ...:47::47::47:
:1::1::1::1::1: DERYACM SPORA GIDIOSN INANIORM KI II BI INCELME OLMUSTR
bozma bu kadr moralını

gunydn kızlar
bugun yıne gec kaldm ıse
ohh yarn bol bol uyucm ıns:27::27::27:
eheheh :) yarın uyursun canım...yataktan hemen kalkma tadını çıkar...en sevdiğim şeydir.yatakta uyanınca dönüp durmak..
msj 12

bakalım bu kez nasıl olacak , kaç kişi alacaksın canım ..

msj 13

listelere baktım , 5 kişi bildirim yapmışız , ece ile 6 kişiyiz . izinde olan 2 arkadaş özlem ve akrep ( ismini hatırlayamadım ) gelince 8 oluyoruz ...

4 kişi daha alabiliriz ...
evet canım 4 kişi ama ben birden bire almayı düşünmüyorum 1 kişi yarın alırız 1 kişida salı falan diğer ikisinide haftaya alırız...
msj 14

genelde bütün takımlarda ayrılanlar var , heralde yaz gelince bilg başına geçmek sıkıyor insanları ...bu hafta birkaç takım dışında çok iyi sonuçlar yok arkadaşlar ...

biz artılar ve eksiler dengelemişiz , sıfırlanmışız ...:52::52:

kızlar sizin verdiğiniz kilolarıda yedik bu arada artık kusura bakmayın :47::47:

haftaya inş telafi ederiz...
ama böyle yapmaa..düşüncelerine dikkat et ben inanırım nasıl düşünürsen öyle olacağına...

SABAH YINE GEC KALDIGIM ICIn yanıma yıyecek seler alma fırsatım olmadı
sabah 2 kepeklı pohoca ewde yaptıklarımdan form cay
ara yesılcay armut
oglen 1 kepeklı pohoca cay
ara armut yeslcay
aksam : mısfrlıge gıtcz cok hazrlanıolr bıde
ıns hafıf atlatırım
inş. hafif atlatırsın canım..
selam kızlar kilo veren herkezi tebrikederim ama neden buraya liste kopyalanmadı?
bugun dısarda yürüyüşe cıkıcam belki biraz alışveriş belki kuaför can sıkıntısı işte napcan:37:
benimde kuaföre gitmem gerek...Size bişey diyim mi..ben ne zaman kuaföre gitmeden sevdiceğimden kaçsam birşey oluyor ve ben onunla konuşmak zorunda kalıyorum.kuaföre gidersem mutlaka erteleniyor...bkz. evveli hafta...içimden bir ses diyor gidemezsem pazt. günü kendi gelecek yanıma :)

slm kızlar nabersiziniz?
ben dün tartıda 1 kg artıdaydım
71.5 geldim
bugünde 70.4 geldim şükür aynıyım
şişlikmiş o:9:
malesef düzenli beslenemyorum
ama takımdadan ayrılmamla alakası yok
işlerden dolayı saati saatine yiymiyorum
düzenli sporda yapamıyorum
cıs yapmamaya çalışıyorum
şişlik olduğuna sevindim canım ilk okuyunca :53: böyle kaldım :)
Ay gerçekten hava biranda çok kötü oldu,gökgürültüsü,şimşek tırstım valla,çocuklar da dışarıdaydı...Yeni yarışmalar için bol şans dilerim sana kazan artık birşeyler...:nazar:

aaa notlar iyidir inşaalla,sen bir öğretmensin sakin ve sabırlı ol...:9:

durgun günlere bir heyecan işte..aman aman giden bi tatil bi telefon olsun.ben eğitimle ilgili bir yarışma bekliyorum..yurtdışı bile olsa katılıcam...:)
derya için söylediğine katılıyorum :) ne notlar görmüştür :) :)
MESAJ 15

msj 16

Ah Arzucum bu çocuklar neden bu kadar anlayışsız , onu bir beyaz eşya + mobilya dükkanına götür hesap yaptır ..nişan kıyafeti + çiçek + çklata + hediyeler vs bir baksın bakalım bir yüzükle oluyormuymuş ...

ayrıca ankara ya taşınma işini de iyi düşün , sonra ortada kalırsın ...ev istiyorsa çalışsın kazansın , havadan gelenin kıymeti olmuyor maalesef ...zaten hanımı bulunca anneler unutuluyor ...

offf içini kararttım galiba , ben de çocuklara kızgınım ya ,,,,saydım döktüm .gerçekten çok yoruldum ....
evet buna katılıyorum.Ama sanırım bunu yapması pek yaramaz.Arzu abla da oğlunun ne düşünüyor ya da ne düşünecek olduğunu az çok biliyor.ona öyle dediği zaman kardeşinin hazır yiyeceğini öne sürdüğünüsöylemişti sanırım.
msj 18

5. Takım 254. Etap

maway 74/75/-1,0/%-1,35

kendine gel lütfen.kötü düşünmemeliyiz...

kızlar başka birinin mesajına cevap yazarken başka birinden bahsettiğim oldu dedikodu gibi anlaşılmasın lütfen...yanlış anlamayacaınızı umuyorum..

MESAJ 15
ay bu erkek cocuklar gözüm korkutuyor bir kız buluyorlar valla herşeyi yapmak istiyorlar anında aslında doğruda sölüyor cocuk senin bir yüzük takıcaklar hani niyetinin ciddi oldugunu belli etmek için ama nebilim bu ankara durumu senin içine sinmior gibi arzum ama senin cocukta inatcı gibi alıcam dior o kızı fakat siz kızın ayağına diil o buraya gelmeli daha şimdiden hatun herşeyi yaptırmasın yoksa ilerde dizginler iyice ona gecebilir.gerci senin cocuga diebilirde sen gel annenler ist yasasınlar..

msj 17

iyi gezmeler , belki açılırsın , zaten zayıflayamıyoruz , kafayı takınca zaten iyice üstüne geldi ....:43:

msj 18

5. Takım 254. Etap

maway 74/75/-1,0/%-1,35

sağol canım merakettim listeyi kim izinde kim ne kadar verdi kilo az kişi kalmısız gercekten..evet böyle zayıflayamadıkca morelimiz bozuluor valla o topiğe ben gelsem herhalde 2 gün dieti bozmakla nasıl 2 kilo alınır örnek olurum:):52:

38. Mesaj

yarın bildirimde mesaj sayılarını da yazıyoruz kızlar...

ben saymayı unuttum ama :((

msj 35

Benim içinde bu hafta hep sıkıcı geçti , canım diyet yapmakta istemiyor ...nasıl toparlayacağım bilmiyorum ..

aynen demek istiyorum, o derece canım kaçamak yapmak istedi canım bu hafta. yapmadım da değil. sanırım hastalıktan kaynaklı oldu:(

Ben burada olmaya çalışıyorum :)
hoca ders işliyor da :)hasret tebrikler canım ona da şükür...
Hilalim sen regl falan mi olacaksın acaba..ben atlattım çok şükür bugün - 1 ciktim :):D

yok yok, beni,m regl yeni bitti, ama kaçamaklarım oldu onlardan veremedim ben

Fena gaza geldim kızlar şu an...bu hafta kendimden iyi birşeyler bekliyorum...

beni de gaza getir :))

bayanlar merhaba;

perşembe günü doktora gittim. aslına bakarsanız hafta başından beri bir kırgınlık var üzerimde ama önemsememiştim. herneyse, doktora gittim boğaz enf. olmuşum. 2 gün rapor verdi işe de gidemedim. bildirimimi bile kendim yapamadım o nedenle öyle kısır bir yazı oldu kusuruma bakmayın lütfen. şimdi daha iyiyim. tamamen etlatamadım ama iyiyim şükür.

6. olmuşuz kızlar..hiç beklemiyordum...

yok yok, beni,m regl yeni bitti, ama kaçamaklarım oldu onlardan veremedim ben

beni de gaza getir :))
olsun canım bu hafta verirsin inş.
bu hafta kendimden umudumu az daha artırıyım pazartesi bomba gibi geliyorum :)allah nasip ederse tabi :)
bayanlar merhaba;

perşembe günü doktora gittim. aslına bakarsanız hafta başından beri bir kırgınlık var üzerimde ama önemsememiştim. herneyse, doktora gittim boğaz enf. olmuşum. 2 gün rapor verdi işe de gidemedim. bildirimimi bile kendim yapamadım o nedenle öyle kısır bir yazı oldu kusuruma bakmayın lütfen. şimdi daha iyiyim. tamamen etlatamadım ama iyiyim şükür.

geçmiş olsun canım ...

hadi bu sayfanın son mesajıda benden olsun yarın yepyeni bir güne yepyeni bir sayfayla başlayalım...bu mesajımı biraz öncekinin devamı olarak sayıyorum :)

bayanlar merhaba;

msj 21

geçmiş olsun canım , bu ara herkeste bir nezle veya boğaz ağrısı oluyor ..hava değişiminden kaynaklı galiba , bir sıcak bir soğuk nasıl giyineceğimizi şaşırdık ..

msj 22

günaydın canlar ...

ben de yeni uyandım , her yerimde şişlik var , heralde erken mi rgl olacam nedir , ağrılarımda çok ...ödem atıcı birşeyler içsem iyi olacak ..

kahvaltı için henüz birşey düşünmedim , ne yesem canım birşey de istemiyor ..

öğleden sonra güne gidicem , ben nasıl zayıflayacağım , böyle günler olduğu sürece zor biraz ...:52:

Back
X