- 4 Mayıs 2007
- 2.358
- 709
- 688
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #56.921
MESAJ16msj 16
offf içini kararttım galiba , ben de çocuklara kızgınım ya ,,,,saydım döktüm .gerçekten çok yoruldum ....
toplantı nasıl geçti Derya,notlar nasıl,moralin notlar yüzünden mi bozuldu?
MESAJ 17ben derse eri dönüyorum hatunlar öptüm hepinizi...
Ececim Allah kolaylık versin,çok sıkılmışsındır tahmin edebiliyorum ama az kaldı son günleri çok iyi değerlendir,sonuçta sen kazanacaksın...

ay bu erkek cocuklar gözüm korkutuyor bir kız buluyorlar valla herşeyi yapmak istiyorlar anında aslında doğruda sölüyor cocuk senin bir yüzük takıcaklar hani niyetinin ciddi oldugunu belli etmek için ama nebilim bu ankara durumu senin içine sinmior gibi arzum ama senin cocukta inatcı gibi alıcam dior o kızı fakat siz kızın ayağına diil o buraya gelmeli daha şimdiden hatun herşeyi yaptırmasın yoksa ilerde dizginler iyice ona gecebilir.gerci senin cocuga diebilirde sen gel annenler ist yasasınlar..
MESAJ 18
Ya aslında bir bakıma haklı 3 yıldır konuşuyorlar,kızın annesi de biliyor,söz kesip askere gideyim diyor çünkü kızında okulu bitiyor seneye...Ciddi olduğunun göstergesi söz olacak...
Küçük oğlan abiden ayrılmak istemediği için Ankara ya sıcak bakmaya başladı,bana gelince korkuyorum alışamamaktan,annem gitmemi söylüyor,babam istemiyor..

MESAJ 19msj 20
spordan yeni geldim , bu step adamı öldürüyor ..nasıl terledik bir bilseniz , sudan çıkmış gibiydik ....
DERYACIM Step çok zevkli ama ,ben çok seviyorum,aerobik hareketleri bana çok sıkıcı geliyor,ama gerçekten yoruyor insanı....Hele bazen hoca karadeniz müziği ile yaptırıyor daha hızlı oluyor...
MESAJ 20bayanlar merhaba;
perşembe günü doktora gittim. aslına bakarsanız hafta başından beri bir kırgınlık var üzerimde ama önemsememiştim. herneyse, doktora gittim boğaz enf. olmuşum. 2 gün rapor verdi işe de gidemedim. bildirimimi bile kendim yapamadım o nedenle öyle kısır bir yazı oldu kusuruma bakmayın lütfen. şimdi daha iyiyim. tamamen etlatamadım ama iyiyim şükür.
Hilalcim çok geçmiş olsun,bu havalar çok tehlikeli,insan ayarlıyamıyor kendini...