Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cnm bende bu harektlerı yapmıstm bı kac kere
bıldgım seler ama yapması zor gelıo
ama amaaaa bugun baslıorum artık:8::8::8::8::8:

e zor gelcek tabi :1: zorlayacak ki gitsin göbekteki yağ tabakası. walla Hasretim beni görmeni istemem, yani görsen dersin ki ne duruyorsun hemen başla bu hareketlere :) bu akşam nasipse başlıyorum, her gün birbirimizi denetleyelim ki unutmayalım yapmayı

e zor gelcek tabi :1: zorlayacak ki gitsin göbekteki yağ tabakası. walla Hasretim beni görmeni istemem, yani görsen dersin ki ne duruyorsun hemen başla bu hareketlere :) bu akşam nasipse başlıyorum, her gün birbirimizi denetleyelim ki unutmayalım yapmayı

cnm artık sartları yazdım ecede onaylarsa herkes uymak zorunda bunlara
bıde herkes foto koysun bvence motıwe olmak cıın
yuzunuzu gostermek ıstemıosanız kesın kafanızı wucutları gorelm yorum yapalm bence

cnm artık sartları yazdım ecede onaylarsa herkes uymak zorunda bunlara
bıde herkes foto koysun bvence motıwe olmak cıın
yuzunuzu gostermek ıstemıosanız kesın kafanızı wucutları gorelm yorum yapalm bence

ben ne zamandır zaten bir fotomu ekleyim diyorum ama hep işte üşengeçlik:) bakalım kısmetse bu akşam size afilli, göbeğimi tüm haşmetiyle gösteren bir foto çeker, yarın da buraya eklerim.aman küçük dilinizi yutmayın ama :1:

ben ne zamandır zaten bir fotomu ekleyim diyorum ama hep işte üşengeçlik:) bakalım kısmetse bu akşam size afilli, göbeğimi tüm haşmetiyle gösteren bir foto çeker, yarın da buraya eklerim.aman küçük dilinizi yutmayın ama :1:

yok yok tyutmayz yukle sen:1::1::1::1:

Kızlar ben ders izlediğimiz için glremlyorum...bugün ayın son günü yarın da tatil bol bol glrecem ınş..

Hasret ne güzel anlatmışsın duygularını. ben de hafta sonu ne giyeceğimi bilemedim üzerime o kadar az şey oluyor ki şu sıralar. bu halime alışamadım, alışmak da istemiyorum. ama bir an önce kilo vermek için de spor yapmalıyım. işte bir bunu başaramadım. bakalım her akşam eliptik bisikletime binmeye gayret edeceğim. yoksa sporsuz zor oluyor.

burada birbirimizi yüreklendirmemiz, umut vermemiz çok önemli bence.

hepimiz için harika bir hafta olsun İnşaAllah

canım şu eliptike her akşam en az yarım ssaat binelim ne dersin?
ben aldımda haftada 2 ve 3 binebiliyorum
ama dün dedim bahane yok artık hergün bineceğim
benmde vakitsizlik probelmim var
ama yapmam lazım:ssz:
dün 40 dk yaptım ve kendimi çok iyi hissettim
bugünde yapacağım inşallah
yaz geldi artık
15 temmuza kadar 64 olmak istiyorum
2.5 ay var ve 7 kilo ipleri sıkı tutarsam gyet rahat vereblirim

slm kızlar
takıdmdan ayrılsamda hala sizileyim gördüğünüz gibi
2 günlük şok listem var bugün ve yarın onu yapacağım
sonra yine sağlıklı beslenmeye devm bu hafta cıs yapmayacağım inşallah

canım şu eliptike her akşam en az yarım ssaat binelim ne dersin?
ben aldımda haftada 2 ve 3 binebiliyorum
ama dün dedim bahane yok artık hergün bineceğim
benmde vakitsizlik probelmim var
ama yapmam lazım:ssz:
dün 40 dk yaptım ve kendimi çok iyi hissettim
bugünde yapacağım inşallah
yaz geldi artık
15 temmuza kadar 64 olmak istiyorum
2.5 ay var ve 7 kilo ipleri sıkı tutarsam gyet rahat vereblirim

tamamdır, walla çok sevindim böyle bir disipline çok ihtiyacım var benim. İlk doğum kilolarımı hep eliptik üstünde verdim, her gece 45 dk mutlaka eliptikteydim ama bu kez çok tembelim :ssz: ama bugünden tezi yok, başlıyoruz birlikte. her gün soralım birbirimize :8: ben de 40 bedene düşeceğim günü iple çekiyorum. hadi bize kolay gelsin :52:

tamamdır, walla çok sevindim böyle bir disipline çok ihtiyacım var benim. İlk doğum kilolarımı hep eliptik üstünde verdim, her gece 45 dk mutlaka eliptikteydim ama bu kez çok tembelim :ssz: ama bugünden tezi yok, başlıyoruz birlikte. her gün soralım birbirimize :8: ben de 40 bedene düşeceğim günü iple çekiyorum. hadi bize kolay gelsin :52:

tamm tatlım hergün en az yarım saat yapıp gelip burda birbirimize rapor verelim
evet çok etkili bi alet düzenli yaparsak çok güzel sonuç alırız
senn boyun kaç ki
aynı kilodayız boyum 170 ben suan 40 beden gyiyiyorum

tamm tatlım hergün en az yarım saat yapıp gelip burda birbirimize rapor verelim
evet çok etkili bi alet düzenli yaparsak çok güzel sonuç alırız
senn boyun kaç ki
aynı kilodayız boyum 170 ben suan 40 beden gyiyiyorum

anlaştık. boyum 163, yalnız benim kiloların neredeyse tamamı göbek ve kalçada birikmiş durumda. doğum yaptıktan sonra karnım oldukça büyük bir şekilde kaldı. :ssz: şu an 44 beden giyiyorum ömrümde ilk kez :ssz:

eliptik işimizi çözer çünkü her yerini hareket ettiriyor insanın. hadi bize kolay gelsin :1:

selam kızlar net yoktu yeni geldi şimdi bakamıorum size akşama okucam gecmısı öporum şimdilik sizi

Moralim çok bozuk...saat 12den sonra anlatıcam ama...böyle rahat yazamıyorum...ondan önce ara ara gelirim.hasret sen kuralları yazdım demişsin tekrar paylaşır misin ...

eet kısceler hepımız ıcın guzl bır hafta olsn
kaptn yardımcnız olarak sartları koyuyorum
1 kesınlıkle herkes menusunu suyunu bıtkı caylarını yazack
2 artık hepımız bu hafta spora baslıoruz
3 herkes booool su ve boool bıtkı cayı
goreym kısceler sızı
menusunu yazmayan 1 gun sonra topıge gırıp bısı yazmasın
mazeret de kabul edılmıyor
kımse kızmasn bana cok sert bunlar dıe
ama sart kızlar artık sıkmak sart

İşte Ece, Hasret'in yazdığı kurallar bunlar. bu arada senin moralin neden bozuk uamrım büyük bir sıkıntı yoktur

bugün, şu saate kadar yediklerimi yazıp müsadenizi isteyeyim zira benim mesai bitmek üzere:

sabah:

süt+yulaf ezmesi+ mısır gevreği

Ara:

Şekersiz Nescafe

Öğlen:

2 kaşık bulgur pilavı+3 kaşık patates yemeği + 2 dilim ekmek

Ara:

Yeşilçay

Akşama ne olur bilemiyorum. öpüldünüz:1:

Back
X