Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bugün, şu saate kadar yediklerimi yazıp müsadenizi isteyeyim zira benim mesai bitmek üzere:

sabah:

süt+yulaf ezmesi+ mısır gevreği

Ara:

Şekersiz Nescafe

Öğlen:

2 kaşık bulgur pilavı+3 kaşık patates yemeği + 2 dilim ekmek

Ara:

Yeşilçay

Akşama ne olur bilemiyorum. öpüldünüz:1:

cnm daha oncede ıceceklerden ara olmayacını solemstm tekrr soluorum meywe ye
badem ye bısı ye ama yannda ıc yeslcayını
bıde bn olsaydm hep patates hm plaw yemzdm:18::18::18:

selam mönümü yazım

sabah 1 dilim ekmek peynır domates
ara:2 diet bisküvi
öyle:4 köfte ayran salata
ara:meyveli yoğurt
akşam:1 tabak kabak yemegı yoğurt
arada 2 fincan çay

gecmısı okudum yenı arkadaslar gelmemısler sızlerde ıyısınız anladıgım uzere sevindirici gercı kımse pek yorumlarıma cvp yazmıor artık kızlar yaw aslı vardı o hep yazardı :43:

msj 26

selam kızlar nasılsınız , gündüz uğrayamadım , okuldan sonra gelinimize gittik . akşamlar kısaldı ve çok çabuk geçiyor ...

sabah

nesfit ve süt

ara yok

öğlen

çorba ve 5 tane yoğurtlu etli sarma dolma

ara küçük kase sütlaç

akşam

çorba , bamya , birkaç dolma ve salata

1 lt su içtim heralde ,

mayıs ayı hepimiz için uğurlu ve kalorisiz geçer inşallah ..:52:

selam mönümü yazım

arada 2 fincan çay

msj 27

Nurcancım liste gayet güzel ....sen de hafta içi dikkat ediyorsun , güzel geçiyor , bakalım bu hafta ne kadar gidecek ...

msj 28

Hasretcim kurallar gayet güzel , artık uygulayalım ve gitsin bu kilolar , en azından yazı rahat geçirelim ...

yarın bize de tatil , evdeyim , ama öğleden sonra arkadaş çağırdı ...salata ağırlıklı yapacak , çok kalori almam heralde ...

msj 29

Hasretcim ya fıstık gibi olmuşsun , azıcık göbek kalmış , 86 ve 67 arasında sanki farklı bir bayan gelmiş gibi ,, o zaman da güzelmişsin ama böyle tüm güzelliğin ortaya çıkmış canım ...

yüzün bile küçülmüş , daha ne istiyorsun , ama biraz daha verirsen tekrar almamış olursun ...

dun ılk defa kurklu yelegımı gıydım
herkeste cok begendı kılolu gostermıo dedıler cok mutlu oldm
bugunde elbıse gıyıp gogus altıma kemer taktm
bunlar benım hep ozendıgım selerdı
ılk defa gıyıorum ılk defa takıstırıorum ılk defa
cekınmeden dısarya cıkıorum
kılo sadce fızıksel bı olay degl aynı zamnda pskolojkde bır sorun
MESAJ 24
Hasretim istediğin kıyafetleri giymene çok sevindim,fotoğraflara bakınca sendeki değişime şaşırmamak mümkün değil:nazar:Göbeğin kırmızı elbise de belli olmuş,sanırım oldukça dar bir model..Biraz göbek hareketi çözer bu sorunu,bu arada menün harika....Yeni kurallara uyarsak iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum..:13::13::13:

H. ama bir an önce kilo vermek için de spor yapmalıyım. işte bir bunu başaramadım. bakalım her akşam eliptik bisikletime binmeye gayret edeceğim. yoksa sporsuz zor oluyor.

burada birbirimizi yüreklendirmemiz, umut vermemiz çok önemli bence.

hepimiz için harika bir hafta olsun İnşaAllah
MESAJ 25
Evet Hilalcim haklısın,eliptik bisiklet ve yürüyüş bandı var bende de...Yürüyüş bandına hergün biniyorum ama eliptik bana çok ağır geliyor,bizdeki diskli ve oturma yeri de yok,zorluyor beni...Hergün 45 dk yürüyorum,15 dk da eliptik yapsam iyi olur aslında...2 günde spora gidiyorum zaten..

canım şu eliptike her akşam en az yarım ssaat binelim ne dersin?
ben aldımda haftada 2 ve 3 binebiliyorum
ama dün dedim bahane yok artık hergün bineceğim
benmde vakitsizlik probelmim var
ama yapmam lazım:ssz:
MESAJ 26

MESAJ 26
Aslıcım 40 dk nasıl binebiliyorsun ,aslında kendimizi zorlasak zaman buluruz....

Moralim çok bozuk...saat 12den sonra anlatıcam ama...böyle rahat yazamıyorum...ondan önce ara ara gelirim.hasret sen kuralları yazdım demişsin tekrar paylaşır misin ...

Yarın kimler ve/veya eşleri/çocukları evde?
MESAJ 27
Hayırdır Ececim,moralin neden bozuk...Benim çocuklar evde,eş zaten yok biliyorsunuz...:34:
selam mönümü yazım

arada 2 fincan çay
MESAJ 28
Nurcan menün çok düzel olmuş:2:

MESAJ 29İyi akşamlar arkadaşlar,bugün çoğunlukla dışarıdaydım,diyetime uyamadım...Sabah hastaneye gittim,inşaalllah AYın 11.de ameliyat olacak oğlum...Spora gidemedim ama 50 dk hızlı tempo da yürüdüm...Menümü bugün yazmak istemiyorum,ama yarın da dahil hergün yazarım....Şimdilik çıkıyorum,çok uykum var...:3:

Son düzenleme:
selam mönümü yazım

arada 2 fincan çay
menunu begendım cnm
ama su aralara lutfen sadce cay yazmayın cnku o ara degıl
genel olarak guzl menun ama
msj 26

selam kızlar nasılsınız , gündüz uğrayamadım , okuldan sonra gelinimize gittik . akşamlar kısaldı ve çok çabuk geçiyor ...

sabah

nesfit ve süt

ara yok

öğlen

çorba ve 5 tane yoğurtlu etli sarma dolma

ara küçük kase sütlaç

akşam

çorba , bamya , birkaç dolma ve salata

1 lt su içtim heralde ,

mayıs ayı hepimiz için uğurlu ve kalorisiz geçer inşallah ..:52:
deryacm hıc begenmedım menunu
bu sekılde weremeyz kılo:19::19::19::19:
msj 29

Hasretcim ya fıstık gibi olmuşsun , azıcık göbek kalmış , 86 ve 67 arasında sanki farklı bir bayan gelmiş gibi ,, o zaman da güzelmişsin ama böyle tüm güzelliğin ortaya çıkmış canım ...

yüzün bile küçülmüş , daha ne istiyorsun , ama biraz daha verirsen tekrar almamış olursun ...

cok tsk ederm cnm benım sız bole dedıkce daha da heweslenı0orum bn ıns o gobk de gıtck

kızlar cumrtesı memlekete gıdıorum
hem tatıl olmus olur bana
daha ıı olurum
ama ıns dıyetıme sadık akalabılırım
annem benı gorunce ne dıcek merak edıorum
3 ay oldu ben gelelı 72 ıle geldım suan 67yım
3 ayda 5 kılo:27::27::27::27::27::27:
cok yaws werıorz cokkkkkkkkkkk

MESAJ 30
Günaydın çıtırlar,gününüz güzel geçsin,az kalorili ,bol sporlu olsun...
Sabah tartıda moralim bozuldu,adet şişliği mi bilemedim ama + çıkıyorum,artık diyetisyene gitmeyi düşünmeye başladım,tek başıma başaramıyorum galiba....Dün bir arkadaş york testinden bahsetti,pahalı bir test ama çok etkiliymiş:50:Kafam çok karışık...:14:
Hergün spor yapıyorum,diyette yapmaya çalışıyorum ama bir sorun var anlamadım...:50:
Dietisyene gidince de birşey değişmeyecek aslında,geçen yıl gittim,kilo da verdim,sonra yine aldım,kısır döngü gibi,en iyisi kendi listeme uymak galiba...Sonuçta diyetisyen de aynı listeyi verecek....Neyse birazdan oğlumla alışveriş merkezine gidicez...sonra görüşürüz,sporum yaptım,listeme uyarak kahvaltımı da...Bol su ve yeşilçay içerek şu ödemden kurtulmalıyım...Hoşçakalın....:3:

Son düzenleme:
MESAJ 30
Günaydın çıtırlar,gününüz güzel geçsin,az kalorili ,bol sporlu olsun...
Sabah tartıda moralim bozuldu,det şişliği mi bilemedim ama + çıkıyorum,artık diyetisyene gitmeyi düşünmeye başladım,tek başıma başaramıyorum galiba....Dün bir arkadaş york testinden bahsetti,pahalı bir test ama çok etkiliymiş:50:
Herdün spor yapıyorum,diyette yapmaya çalışıyorum ama bir sorun var anlamadım...:50:

gunaydn arzu ablacım
buraya hergun menu yazılack ok bu sennde ıyılıgın ıcın
mesla dun yazamamısn demekkı bıyerlerde hata yaptın we de bu artı olarak dondu
kacamnak yapsnda yaz burayakı hatanı goresın:34:

menum
sabah

1 salatalık 1 bıber 4 sıyah zeytın 1 dılm kasar 1 dılım salam yesılcay
ara

armut
oglen

yogutr yada ayran 5 yemk kasıgı patlıcn
ara