Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gunaydn arzu ablacım
buraya hergun menu yazılack ok bu sennde ıyılıgın ıcın
mesla dun yazamamısn demekkı bıyerlerde hata yaptın we de bu artı olarak dondu
kacamnak yapsnda yaz burayakı hatanı goresın:34:
MESAJ 31
Haklısın canım,annenler seni görünce kim bilir nasıl sevinecekler..Senin içinde iyi olacak moral depolar dönersin artık,kaç gün kaacaksın...
Merhabaaaaaaa

ben geldimmmmmmmmmmmmmm

amann sormaa ya görümcem vefat etti cenaze ortamı işte koşturduk durduk sonra annemlere gittim fena halde yorgundum bı kç gun kalıp kardeşimle döndüm dün de onu okuluna yolcu ettım bugun evımle başbaşayım ama ev evlıkden cıkmış ıyıce :( bı temızlık şart oldu öle işte ben heççç dikkat edemedim yedime kilom ne alemde onuda bılmıyom ama asılmamın zamanı geldi
siz ne ettiniz be yoğuken
MESAJ 32
Canım hoşgeldin,başınız sağolsun,hasta falan mıydı görümcen,Allah ailesine sabır versin,ben de nereye kayboldu özlem diyordum...Tartıl bakalım kilon ne durumda,merak ettim şimdi...:16:
ben geldiim de nasıl katılıyorum bilmiyorum? :)

20 yaşımı bitiriyorum haziranda, 20 yaşıma girmeden önce yapmak istediklerim listesi yaptım kendime içinde göbeğimden kurtulmak var 58-59 kilo arasındayım. Ama kemikli bir yapım olduğu için kilomu göstermiyorum zaten hepsi göbeğimde :) Üniversite 2. sınıftayım psikolojik danışmanlık okuyorum. Yazın burnumdan ameliyat olcam bir de. 20 yaşımda kendimi her zaman olduğundan daha çok sevmek istiyorum. Spor yapmayı çok seviyorum. Lisedeyken cross takımındaydım ancak nefes alma sorunlarım yüzünden bıraktım. Koşmak zorluyor ancak egzersiz yapıyorum elimden geldiğince. Sahilde koşmayı çok seviyorum. Böyle işte :)
MESAJ 33

Hoşgeldin canım,umarım güzel paylaşımlarımız olur....Göbek dışında kilo problemin yok anlaşılan,boyun kaç ...:16:

off sabah ne kadarda mutlydum..İyi ki dışarı gidiyorum yürüyecem dedim heves falan bırakmadılar...Annem dedi nereye gidiyosun, otur evde, sevigilinle mi buluşcan, bizle bi yere gel desek gelmezsin(sırf böyle diyor diye ben aylardır nereye gel deseler gidiyorum)...yine moralim bozuldu...:43::43::43::43:
MESAJ 34
Kıyamam sana,eşofmanla mı buluşucam deseydin annene,ya da hadi gel beraber yürüyelim de...:50:Olay çıkar falan diye korkmuştur,malum 1 mayıs,iyi düşün,iyi olsun...:13:

Son düzenleme:
MESAJ 34
Kıyamam sana,eşofmanla mı buluşucam deseydin annene,ya da hadi gel beraber yürüyelim de...:50:Olay çıkar falan diye korkmuştur,malum 1 mayıs,iyi düşün,iyi olsun...:13:

bizim burada ne olayı çıkacak ki...normalde de yapar :) neyse akşam bir yere gidecekler sanırım bende derse asıldım ki giderlerse zamanı değerlendirebileyim...:)

Herkese merhaba \o/
Ben de sizinle zayıflamak üzere aranıza katılıyorum.
Bugün itibariyle tartıldım ve 103 kilo çıktım.
Adım Bilge. 34 yaşındayım. Bir sivil toplum kuruluşunda profesyonel olarak çalışıyorum. Hem kadın hem de engelli derneklerinde de gönüllü olarak çalışıyorum.

Bugün de 1 Mayıs sebebiyle feministlerle yürüyüşteydim. Dolayısıyla yarın çok kilo verirsem şaşırmayın. :)

Yediklerimizi ve kaçırdıklarımızı falan da yazıyor muyuz buraya?

Herkese merhaba \o/
Ben de sizinle zayıflamak üzere aranıza katılıyorum.
Bugün itibariyle tartıldım ve 103 kilo çıktım.
Adım Bilge. 34 yaşındayım. Bir sivil toplum kuruluşunda profesyonel olarak çalışıyorum. Hem kadın hem de engelli derneklerinde de gönüllü olarak çalışıyorum.

Bugün de 1 Mayıs sebebiyle feministlerle yürüyüşteydim. Dolayısıyla yarın çok kilo verirsem şaşırmayın. :)

Yediklerimizi ve kaçırdıklarımızı falan da yazıyor muyuz buraya?

aynen canım yazıyoruz...ki birbirimizi uyaralım:20:
bu akşam kimse yok ama takım epeydir sallantıda o yüzden.Takıma taze kan gerekiyordu.Anlayacağın takımın sana ihtiyacı var :):24::24:

Bende kendimi tanıtayım bilgecim..
adım Ece Nur.Lise sondayım.Lys'ye hazırlanıyorum ama bu sene tercih yapmam heralde.Bunları birazda konuşuruz.:36:
18 yaşındayım.Takımın en eskisi benim.Aslında daha eski de var ama o bir ara ayrılmış kilosunu verip şimdi tekrar aramızda...Kaptan benim, yardımcımda Hasretttt...

Bu iyi haber çünkü hayatımda 2. kere kilo verme girişiminde bulunuyorum. Daha önce 90'a yakın bir kilodaydım ve 68-70 civarı bir kiloya düşmüştüm. O kiloda da çok mutluydum açıkçası. İlk kez bu kadar çok kilo aldım. Bakalım bu sefer nasıl kilo vereceğim? 14 Mayıs'ta tiroid ameliyatı olacağım ama diyetten vazgeçmek yok. Yine 70'e düşmek hedefindeyim.

Şimdi her Cuma mı yoksa her gün mü verdiğimiz kiloyu yazacağız? Nasıl olacak?

Bu iyi haber çünkü hayatımda 2. kere kilo verme girişiminde bulunuyorum. Daha önce 90'a yakın bir kilodaydım ve 68-70 civarı bir kiloya düşmüştüm. O kiloda da çok mutluydum açıkçası. İlk kez bu kadar çok kilo aldım. Bakalım bu sefer nasıl kilo vereceğim? 14 Mayıs'ta tiroid ameliyatı olacağım ama diyetten vazgeçmek yok. Yine 70'e düşmek hedefindeyim.

Şimdi her Cuma mı yoksa her gün mü verdiğimiz kiloyu yazacağız? Nasıl olacak?

Her cuma canım.

Şöyle ki:
Hafta içi bol paylaşımla motivasyonumu yükseltiyoruz.İçtiğim bitki çayları, sular; yediklerimiz, yaptığımız spor ya da hareket vs.Bunları paylaşıyoruz.Ve tabi bizi sıkan paylaşmak istediğimiz herşeyi.Cuma günleride bildirim yapıyor üyeler.Bu haftadan itibaren kurallara bununla ilgili bir uygulama ekleyeceğiim.takım içi kural.Ve tüm takımın bildirimi liste halinde paylaşım alanında bildirilecek.

LYS için bol şans. Ben de ALES'e hazırlanıyorum. :) Yıllar sonra yeniden sınava girecek olmak biraz zor geliyor. Çok şeyi unutmuşum valla. Hatırlamaya çalışıyorum. Umarım sen de istediğin gibi bir puan alabilirsin.

Çene sağlamdır bende. :) Zaten hemen her gün de bilgisayar açık önümde. Bol bol yazarım artık. "Yeter Bilge git biraz çalış, rahat bırak bizi" diyebilirsiniz. :D

LYS için bol şans. Ben de ALES'e hazırlanıyorum. :) Yıllar sonra yeniden sınava girecek olmak biraz zor geliyor. Çok şeyi unutmuşum valla. Hatırlamaya çalışıyorum. Umarım sen de istediğin gibi bir puan alabilirsin.

Çene sağlamdır bende. :) Zaten hemen her gün de bilgisayar açık önümde. Bol bol yazarım artık. "Yeter Bilge git biraz çalış, rahat bırak bizi" diyebilirsiniz. :D

öyle birşey kimse demez sana :) Gündüzleri girebilenler var takımda onlara arkadaş olmuş olursun.Hasretle Hilal.Ben Ders çalıştığım için fazla giremiyorum ama bu akşam seni yalnız bırakmayacağım kaçarsın falan ne olur ne olmaz :1::1:

Hehehe yok daha yeni geldim kaçmam da tabii bilgisayar başından kalkmak gerek ara sıra değil mi? :)
Takımımız kaç kişi? Çok kalabalık değiliz sanırım.

Oooooo süper 9 kişiymişiz.
En çok kilo veren takımın ödülü ne? :)
Ne için yarışıyoruz? :D
Ona göre motive olayım. :p

canım hesaplamayı anlattığım zaman daha iyi anlayacaksın...Toplam yüzdesi en yüksek olan takım 1. oluyor.İlk üçe girmek için takımca ve bireysel olarak yarışıyoruz...

Yaaa heyecanıma ver işte. :)
Daha yeniyim ya ondan herşeyi hemen bilmek istiyorum.
Biraz sabretsem öğreneceğim de işte, yok o sabır şu an bende.

Gideyim ben yavaştan. Azıcık annemle ilgileneyim. Sonra da cup yatak zaten. Sabah yine buradayım. \o/
Görüşürüz o/
İlgine teşekkür ederim. _o_

Dün moralimin çok bozuk olduğunu yazmıştım anlatayım da içimde kalmasın...

Bir çok var ama şu an elime nasıl geliyorsa öyle yazacağım...

Kızlar LYS başvurusunu ben bireysel yaptım ya.Haberlerde birşey izledim geçen yıl bireysel yapılırken sistemde olan ama farkedilmeyen bir hata yüzünde 2 bin kişi sınava girememiş.Haberde çıktı almayı unutmayın diyordu.
Çıktıyı alabildim.Ayrıca başvuruyu yapınca başvurunuz başarıyla tamamlanmıştır yazıyordu.Bir de ertesi günden itibaren bilgileriniz ösymye ulaşmıştır yazıyordu.Ben yine de korkuyorum...Allahın izniyle birşey olmaz gibi geliyor ama...

Bir de ben bu yaz artık kendimi aşmak istiyorum.Sürekli 1 lirayı bile harcayamamaktan bıktım.Gezmek, sinemaya tiyatroya gitmek istediğim kitabı alıp okumak istiyorum.Tek başıma bile olsam...Ve tabi ki Kurslara gitmek istiyorum.Ama bunları yapabilmek için çalışmam gerekli.Çalışmasam da evde boş boş oturucam yine üşengeçliğe devam sonra...Önümüzdeki sene bir işte çalışmıyor olursam kesin dershaneye gidicem...

Şu kiloya da taktım yaa. 1 seneye yaklaştı bu takımdayım :60:Bir de şu istenmeyen tüylerle ilgili bir sorunum var bir türlü kuaför bulamadım istediğim gibi...:17::17::17::30:
kollarımı almak hem istiyorum hem istemiyorum o da ayrı bir sorun :) ...

Bir de şu meslek seçimi var.Bir türlü seçemedim gitti...:ssz::ssz:

Yaaa heyecanıma ver işte. :)
Daha yeniyim ya ondan herşeyi hemen bilmek istiyorum.
Biraz sabretsem öğreneceğim de işte, yok o sabır şu an bende.

Gideyim ben yavaştan. Azıcık annemle ilgileneyim. Sonra da cup yatak zaten. Sabah yine buradayım. \o/
Görüşürüz o/
İlgine teşekkür ederim. _o_

:) sorun değil canım ...tatlı bir heyecan :)

iyi geceler sana ve anneciğine hayatım..

[video=youtube;SgwtwT5qEFU]http://www.youtube.com/watch?v=SgwtwT5qEFU[/video]

akşam akşam taktım ama yaaa... :) koptum resmen :1::1::21::21::21::21::21:

Back
X