Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sabah:1 dilim ekmek 2 dilim salam 1 domates biraz peynir
ara:2 diet biskvi
öğle:1 sosis biraz peynir 1 salata 1 dilim ekmek zero
ara:active yoğurt
akşam:tazefasülye domates
ara:süt

gün içersinde 2 fincan yesılcayımı ve su tketmeye dikkatettim ama bugun fazla hareket yok:(

hım baslanmıs yıne pirinc lapasına hadi bakalım o pudingte bugunle kalsın yarın olmasın kaçamak:)
MESAJ 46
Emin ol yarın olmayacak Nurcanım:18::18::18:Şu tatlı beni mahvediyor,bir türlü dayanamıyorum...:50:
sabah:1 dilim ekmek 2 dilim salam 1 domates biraz peynir
ara:2 diet biskvi
öğle:1 sosis biraz peynir 1 salata 1 dilim ekmek zero
ara:active yoğurt
akşam:tazefasülye domates
ara:süt
MESAJ 47
Menün çok güzel,sadece meyve ilavesi gerekli....Bu hafta menülerin çok iyi Nurcan,cuma tartıda inşaallah yüzün gülecek,benim hiiiiç umudum yok maalesef....:50:

Ayyy hadi konuş artık açıkla duygularını,sende rahatla bizde rahatlayalım...:9:
aşk olsun ablacım ya...tamam bende bundan sonra anlatmam:19::43::43::43:
MESAJ 45
Aranızda k flakes diyetini yapan var mı,denemek istiyorum ben...yarına başlarım diye düşündüm,sabah akşam gevrek yenecek,öğlen sebze veya et,,yoğurt,salata,aralar da meyve olacak...Fena gözükmüyor,denemem lazım....Fikri olaaaaan,yine mi yalnızım...yalnızım dostlarım yanlıuzım yanlız....:10::10::10::10:
bana da iyi gibi geldi bu.bir ara düşündüm bende.

sabah:2 dilim tam buğday ekmeğinden tost, 1 domates, 1 salatalık 1 kırmızı biber

ara: 10 badem

öğlen:tavuk ızgara, salata

ara:10 fındık

akşam:1 kse çorba,yoğurt, salata
çok güzel canım aynen devam...
ben kilolu insanları çok seviyorum valla çok sempatik tatlı görünüyolar :D 42 kilo oldugum ve kilo alamadıgım için olsa gerek burda neler oluyo böyle listeler falan ayy ben bunlarla doymamm dayanamam açlığaa :D ALLAH yardımcınız olsun zor istediğini yiyememek ama her istediğini yiyipte istediği kiloyu alamayn ben gibi insanlarda var ayrıca kıyafet sorun özgüven falan filan bi çok şey tabi herkesin kendi derdi kendine dimii :/
aaah ah canım bizde kilo alamayanlara özeniyoruz :)
msj 38

Akşam yediklerimi yazayım ...

yoğurt , 2 tane küçük biber dolma , bir dilim tam tahıllı ekmek ...

aslında ekmek yemeyecektim , ama sonra çok acıkıyorum . akşam 18.00 gibi yedim ...

dolmanın yanına ekmek biraz fazla olmuş ama olsun daha kötüsünden korusun allah :1::1::nazar:

kızlar ben size söylemeyi unuttum.Gitar için bir hoca buldum sanırım şimdilik 6-7 saatlik ders paramda mevcut...Bir kısmını annemler verir zaten e peşpeşe olmayacak ki dersler arada en az 1er hafta alıştırma sürem olacak...

sanırım arzu ablaydı lcw ye başvuru formu doldurmamı öneren.Bende düşünüyordum orayı saye(si)nde cesaretim geldi...bir de kütüphaneye üye oldum mu tamamdır...

msj 36

Arzucum bazen ben de düşünüyorum k flakes yemeyi , çok incelemedim ama ....bakayım , bu diyet fikri bile beni acıktırıyor ....

şöyle yiyip de kilo almayan insanlardan olsaydık ...

MESAJ 48
Deryacım ben araştırdım,kimi kilo vermiş,kimi verememiş...ben denemeye karar verdim ancak normal cornflakese yulaf ilave ederek yapmayı düşünüyorum.biraz da keten tohumu ilave edicem,yağsız sütle,1.5 su bardağı gevrek hazırlanıyormuş...Bakalım dayanabilecek miyim:34:yarın sabah sporum var ,dönünce yerim ancak sadece süt içerek gidiyorum...:44:
benim bir arkadaşım var bazen gece 10 da beni arar gel patates kızarttım yiyelim diye:19:ben o saatte yesem obez olurum herhalde...

kızlar ben size söylemeyi unuttum.Gitar için bir hoca buldum sanırım şimdilik 6-7 saatlik ders paramda mevcut...Bir kısmını annemler verir zaten e peşpeşe olmayacak ki dersler arada en az 1er hafta alıştırma sürem olacak...

sanırım arzu ablaydı lcw ye başvuru formu doldurmamı öneren.Bende düşünüyordum orayı saye(si)nde cesaretim geldi...bir de kütüphaneye üye oldum mu tamamdır...

MESAJ 49

Evet canım bendim,öğrencilere yardımcı oluyorlar,sen evine yakın bir mağazaya gidip form doldur,kısa zamanda geri dönerler....:34:

Son düzenleme:
aşk olsun ablacım ya...tamam bende bundan sonra anlatmam:19::43::43::43:

bana da iyi gibi geldi bu.bir ara düşündüm bende.

:
MESAJ 50
ayyy sakın yanlış anlama,ben sana yardımcı olmak amacıyla söylemiştim,konuşta rahatla diye...:43:özür dilerim yanlış anlamana sebep olduysan....Konuş ki ne olacaksa olsun,kendini üzme diye söylemiştim ben...
Hadi hep birlikte kflakes diyeti yapalım...:34:

Son düzenleme:
MESAJ 48
Deryacım ben araştırdım,kimi kilo vermiş,kimi verememiş...ben denemeye karar verdim ancak normal cornflakese yulaf ilave ederek yapmayı düşünüyorum.biraz da keten tohumu ilave edicem,yağsız sütle,1.5 su bardağı gevrek hazırlanıyormuş...Bakalım dayanabilecek miyim:34:yarın sabah sporum var ,dönünce yerim ancak sadece süt içerek gidiyorum...:44:
benim bir arkadaşım var bazen gece 10 da beni arar gel patates kızarttım yiyelim diye:19:ben o saatte yesem obez olurum herhalde...

:) benim arkadaşımla annelerimzde arkadaş.onun annesi bir ara gece 12de kalkar börek yapardı kızartma yapardı.bilemediniz baklava:33:şimdi biraz azalttılar ama:10:

:) benim arkadaşımla annelerimzde arkadaş.onun annesi bir ara gece 12de kalkar börek yapardı kızartma yapardı.bilemediniz baklava:33:şimdi biraz azalttılar ama:10:
Nasıl zayıflar mı merak ettim,benim arkadaşım çok zayıf da...Böyle yiyip yiyip zayıf kalanlara gıcık oluyorum,kıskanıyorum çünkü...:9:

Son düzenleme:
ayyy sakın yanlış anlama,ben sana yardımcı olmak amacıyla söylemiştim,konuşta rahatla diye...:43:özür dilerim yanlış anlamana sebep olduysan....Konuş ki ne olacaksa olsun,kendini üzme diye söylemiştim ben...

canım biliyorum ben sizi hiç yanlış anlar mıyım?:1:ama konuşmayacam yaaa...daha konuşmadan şımarık bir gülüyo bi surat asıyo ...en kötü ihtimal okulun kapandığı gün çıtlatırım.Ablacım ben daha 18 yaşındayım...daha kimleeer gelecek kimleeer geçecek.Azcık tadını çıkarayım.Ona kadar ortak alanlarımın uyuştuğu ne erkekler tanıyorum.Ki...tanımadıklarımı da sayarsak sanırım birşey söylemeye gerek yok...:52::52::52:

aslında ben şey düşünüyorum yulaflısını alıp sabahları yemeyi...Aralar içinde fındık badem falan alıp bölüyorum poşetlere...akşam normal yeme taraftarıyım...:9:

Nasıl zayıflar mı merak ettim,benim arkadaşım çok zayıf da...Böyle yiyip yiyip zayıf kalanlara gıcık oluyorum,kıskanıyorum çünkü...:9:

hee ne zayıflar ne zayıflar sorma...bi abisi zayıftı o da başladı kilo almaya :) sulak yerde büyümüşler maşallah...:52::52::52::52::52:

:1:ama konuşmayacam yaaa...daha konuşmadan şımarık bir gülüyo bi surat asıyo ...en kötü ihtimal okulun kapandığı gün çıtlatırım.Ablacım ben daha 18 yaşındayım...daha kimleeer gelecek kimleeer geçecek.Azcık tadını çıkarayım.Ona kadar ortak alanlarımın uyuştuğu ne erkekler tanıyorum.Ki...tanımadıklarımı da sayarsak sanırım birşey söylemeye gerek yok...:52::52::52:

aslında ben şey düşünüyorum yulaflısını alıp sabahları yemeyi...Aralar içinde fındık badem falan alıp bölüyorum poşetlere...akşam normal yeme taraftarıyım...:9:
İşte doğru olan da bu,daha karşına kimler çıkacak,zaten hayat arkadaşını büyük ihtimalle üniversite de tanıyacaksın...aman bu erkekler de kızların ilgisini görünce hemen şımarırlar,kendilerini bir şey sanırlar,ağırdan al o senin peşinden koşsun....
Ececim ben bimden normal cornflakes aldım ona yulaf ekleyip hazırlıcam bakalım sonucu birlikte görürüz,ben öğlen serbest yapıcam..:56:

İşte doğru olan da bu,daha karşına kimler çıkacak,zaten hayat arkadaşını büyük ihtimalle üniversite de tanıyacaksın...aman bu erkekler de kızların ilgisini görünce hemen şımarırlar,kendilerini bir şey sanırlar,ağırdan al o senin peşinden koşsun....
Ececim ben bimden normal cornflakes aldım ona yulaf ekleyip hazırlıcam bakalım sonucu birlikte görürüz,ben öğlen serbest yapıcam..:56:

aynen öyle üniversitede daha büyük heyecanlar bekliyor beni :1::1:yarın burnundan getiricem :) ben çektim o da çeksin.ne olduğunu bile anlayamayacak..

hmm yulafı nereden aldın?

iyi akşamlar kızlar seng adlı kullanıcı grubunuza davet etti ben de hemen geldim.

hoşgeldin aramıza

sabah:2 dilim tam buğday ekmeğinden tost, 1 domates, 1 salatalık 1 kırmızı biber

ara: 10 badem

öğlen:tavuk ızgara, salata

ara:10 fındık

akşam:1 kse çorba,yoğurt, salata

menünü çok beğendim Aslıcım, kocaman alkış :46:

MESAJ 50

nasıl bir diyetmiş bu, link var mı sitede?

ben nesfit aldığım dönemde bimin corn flakesini de almıştım. kalorileri neredeyse aynı, hatta bimdeki corn flakes kalori açısından daha az. dolayısıyla artık hep biminkini yiyorum. biliyorsunuz hafta sonu hariç her sabah süt+mısır gevreği+yulaf yiyorum. Yulafı da eti lifalif olandan alıyorum.

aynen öyle üniversitede daha büyük heyecanlar bekliyor beni :1::1:yarın burnundan getiricem :) ben çektim o da çeksin.ne olduğunu bile anlayamayacak..

hmm yulafı nereden aldın?

yulafı yukarıda da yazdığım gibi ben eti lifalif kullanıyorum. hem anne sütünü de artırıyor yulaf. bana faydalı yani :)

dünkü menüm:

sabah:

şekersiz çay içine yulaf ezmesi + mısır gevreği

ara: 1 galeta+ nescafe

öğlen:

1 yk pilav + 3 yk nohut + 2 dilim ekmek

Ara: yeşil çay + galeta

Akşam:
2 yk semizotu+3 çiğbörek +yoğurt+yeşillik

ara: 1 elma+maden suyu

spor: 30 dk eliptik bisiklet + 15 dk hareket

Günaydınlar herkeseeeeeeeee
Dün akşam iş çıkışı maçı izlemeye gittim sahile bir arkadaşımla. Sonra da eve gelip çalışmak durumunda kaldım. Sonra da sızmışım arkadaşlar. Gelemedim maalesef.
Yalnız bugün de çok güzel kilo vermişim. Yarını sabırsızlıkla bekliyorum. Umarım yine güzel bir kilo verip hafta sonuna bomba gibi girerim.

Sabahki menüm aynı. yoğurt ve yulaf.
Öğle yemeğini dışarıdan söylediğim için kestiremiyorum ama muhtemelen ızgara tavuk veya ızgara et ve salata yerim.
Akşam ola hayrola tabii :)

Günaydınlar herkeseeeeeeeee
Dün akşam iş çıkışı maçı izlemeye gittim sahile bir arkadaşımla. Sonra da eve gelip çalışmak durumunda kaldım. Sonra da sızmışım arkadaşlar. Gelemedim maalesef.
Yalnız bugün de çok güzel kilo vermişim. Yarını sabırsızlıkla bekliyorum. Umarım yine güzel bir kilo verip hafta sonuna bomba gibi girerim.

Sabahki menüm aynı. yoğurt ve yulaf.
Öğle yemeğini dışarıdan söylediğim için kestiremiyorum ama muhtemelen ızgara tavuk veya ızgara et ve salata yerim.
Akşam ola hayrola tabii :)

hadi bakalım bomba gibi geliyorum diyorsun :1: şimdiden tebrik ediyorum seni. yoğurt dedin de iyi fikir, sabahları süt+yulaf+mısır gevreği menümü yoğurt + yulaf+ mısır gevreği şekline dönüştürebilirim bir süre. hem değişiklik olur bana da.

Back
X