- Konu Sahibi Cherry Mom
- #57.141
Hasretim selam canım, nasılsın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nnneee ben anlamadımfarkettim de :) ben kaptan olduğumdan beri hasret 4. kaptan yardımcısı :) özlemle beraber...![]()
Hasretim selam canım, nasılsın?
Günaydın kızlar,bugün diyetime başladım da öğlen arkadaşlarla dışarıda buluşucam,lokantaya girseler sorun yok da,kafeterya olursa napıcam bilemedim,yoğurt mu alsam yanıma ne desiniz,fikri olan,bu arada kflakes diyetini yapıyorum...:44::44::44:
Süpersin Bilgecim,korkulur senden,bu hızla gidersen hepimizi geçersin,belki sayende biz de toparlanırız...Bir de yoğurt daha iyi tutuyor sütten. Ayrıca sütten de daha sağlıklı. Ben Sütaş'ın light yoğurdunu seviyorum. Daha yenebilir geliyor. :) 200 gr.lıklardan alıyorum sabahları hooooop mideye indiriyorum. :)
Ofiste böyle yapıyorum da evde olduğumda 2 yumurta çırpıyorum. İçine yulaf ezmesini atıyorum, öyle omlet yapıyorum. O da çok güzel tutuyor.
Valla bomba gibi geliyorum da hafta sonları bozulmasından çok korkuyorum.
Aaaa başınız sağolsun,gitmek için kötü bir zaman olmuş gerçektende...gunaydın herkese yenı gelen arkadslar hosgelmısler
dun 2 gıbı ısten cıktm memlekete gıtmk ıcın bawulumu topladım
duydum kı gelınımızn annesı vefat etmıs
gıtmek ıstemedım moralı bozuktr ıı wakt gecıremeyz dıe
cumrttesı ıs cıkısı gıtcm
sızler nasılsınız kızlar
He şöyle,ağırdan al,sanki dünyadak,i tek yakışıklı erkek o mu di mi ama...O yakışıklıysa sen de güzelsin...aynen öyle üniversitede daha büyük heyecanlar bekliyor beniyarın burnundan getiricem :) ben çektim o da çeksin.ne olduğunu bile anlayamayacak..
hmm yulafı nereden aldın?
salata yıyeblırsın mesla
Yok ya Hasretim çamlıca tepesine çıkıcaz,lokantaya girmeyiz,simit,gözleme falan yeriz dediler,yanıma yoğurt mu alsam ne dersin,salata bulamam ki orada,,,
salata yıyeblırsın mesla
camlıcamı
ben cok sewmstım orayı aksam cıkmstık bayıldım walla
ben dun sımıt yemıstm ıstersen yarım sımıt ayran tuketeblırsın
ama yarım bak
Yarım yerim ya çok olmaz di mi diyetimi de bozmak istemiyorum,anlaştık o zaman...Ay sağol valla içimi rahatlattın...
![]()
Günaydın kızlar,bugün diyetime başladım da öğlen arkadaşlarla dışarıda buluşucam,lokantaya girseler sorun yok da,kafeterya olursa napıcam bilemedim,yoğurt mu alsam yanıma ne desiniz,fikri olan,bu arada kflakes diyetini yapıyorum...:44::44::44:
gunaydın herkese yenı gelen arkadslar hosgelmısler
dun 2 gıbı ısten cıktm memlekete gıtmk ıcın bawulumu topladım
duydum kı gelınımızn annesı vefat etmıs
gıtmek ıstemedım moralı bozuktr ıı wakt gecıremeyz dıe
cumrttesı ıs cıkısı gıtcm
sızler nasılsınız kızlar
h
Hasret, başınız sağolsun sabırlar diliyorum canım
arzum senin kilon fazla yokki zaten 68 mi nesin onlara ben hıc sinir olmuyorum valla ya metabolizmaları cok hızlı yada cok fesat oluorlar:)Nasıl zayıflar mı merak ettim,benim arkadaşım çok zayıf da...Böyle yiyip yiyip zayıf kalanlara gıcık oluyorum,kıskanıyorum çünkü...![]()
benim tanıdıgım bir çok çift liseden sevgili olup evlendiler bence lise aşkları daha gerçekci saf ve temiz oluyor hep herzamanİşte doğru olan da bu,daha karşına kimler çıkacak,zaten hayat arkadaşını büyük ihtimalle üniversite de tanıyacaksın...aman bu erkekler de kızların ilgisini görünce hemen şımarırlar,kendilerini bir şey sanırlar,ağırdan al o senin peşinden koşsun....
Ececim ben bimden normal cornflakes aldım ona yulaf ekleyip hazırlıcam bakalım sonucu birlikte görürüz,ben öğlen serbest yapıcam..![]()
çiğ börek yerine ekmek yemeliydin tatlım çiğ börek yağlı tavada yapılıor bildiğim kadarıyladünkü menüm:
sabah:
şekersiz çay içine yulaf ezmesi + mısır gevreği
ara: 1 galeta+ nescafe
öğlen:
1 yk pilav + 3 yk nohut + 2 dilim ekmek
Ara: yeşil çay + galeta
Akşam:
2 yk semizotu+3 çiğbörek +yoğurt+yeşillik
ara: 1 elma+maden suyu
spor: 30 dk eliptik bisiklet + 15 dk hareket
sütaşın o minik yoğurtlarını bende seviyorum ve lıght olarak sabah sabah mideye indirsem midem ağrır mideme dokunuyor biraz yoğurt ama lıght daha iyi geliorBir de yoğurt daha iyi tutuyor sütten. Ayrıca sütten de daha sağlıklı. Ben Sütaş'ın light yoğurdunu seviyorum. Daha yenebilir geliyor. :) 200 gr.lıklardan alıyorum sabahları hooooop mideye indiriyorum. :)
Ofiste böyle yapıyorum da evde olduğumda 2 yumurta çırpıyorum. İçine yulaf ezmesini atıyorum, öyle omlet yapıyorum. O da çok güzel tutuyor.
Valla bomba gibi geliyorum da hafta sonları bozulmasından çok korkuyorum.
çamlıca tepesine ben kahvaltıya gittiğimde açmaları çok lezzetliydi gercekten benim içinde gez arzumYok ya Hasretim çamlıca tepesine çıkıcaz,lokantaya girmeyiz,simit,gözleme falan yeriz dediler,yanıma yoğurt mu alsam ne dersin,salata bulamam ki orada,,,