Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

He şöyle,ağırdan al,sanki dünyadak,i tek yakışıklı erkek o mu di mi ama...O yakışıklıysa sen de güzelsin...:54:
Canım Hilalinde yazdığı gibi eti lifalif marketlerde var...Fiyatı da uygun,ben çok tüketirim,barsaklara iyi geliyor...:34:
:17::17::17: ohoooo ona göre hem ruh olarak hem beden olarak nelerini bulurum ben :9: bugün hiiiiç yüz vermedim.Gerçi o da bana vermedi ama sonuç olarak o kaybedecek...Benim kurduğum hayalleri kimse kurmaz(onun beğendeiklerinden)...hani kızlar için derler ya evlenilecek değil eğlenilecek(!) aynen öyle birii..saf bi de .. onla mı uğraşıcam ben ...:47::27::27:
camlıcamı:16::16::16:
ben cok sewmstım orayı aksam cıkmstık bayıldım walla
ben dun sımıt yemıstm ıstersen yarım sımıt ayran tuketeblırsın
ama yarım bak

Yok ya Hasretim çamlıca tepesine çıkıcaz,lokantaya girmeyiz,simit,gözleme falan yeriz dediler,yanıma yoğurt mu alsam ne dersin,salata bulamam ki orada,,,

:53::53: çamlıca mı?? bendeee....
iyi aklıma getirdiniz.ben muhtemelen önümüzdeki peşembe okula gitmiycem.....dşcektim o zamanda babm iş başı yapıyor yaa:41::41:

merhaba arkadaşlar ilk günden kaytardı falan demeyesiniz burdayım ama bugün ve yarın bizim ay içinde en yoğun olduğumuz günlerdir diğer günlerde daha rahatım.Fatura basıyoruz da.
Ne yediö ne içtim diye sorarsanız
Sabah: 1 simit 1 karper
Öğle: 1 kahve 2 tanecik kestane şekeri az şerbetli ama hasta ziyaretinde mecburen :))
saat 16:00 da hazır çorba
akşam büyük ihtimal ızgara tavuk ve salata olacak...

inş 68 görürsünüz :))
seninle tanışmadık bu arada ben burçin aranıza yeni katıldım...

merhaba burcin
bende aslı
ben takımdan ayrıldım aslında listede yokum çok sık gelemiyorum diye ayrıldım
listede olmadan devm ediyorum
bugün 70.4 düm canm
yarına 68 olmam imkansız:1:

sabah :2 dilim bugday ekmeği üzerine 1 er dilim kaşar ve domates yapıp mikrodalgada 1 dk ısıtrtım süper oldu tavsiye ederim

ara:6-7 tane erik

öğlen:tavuk ızgara,yoğurt,salata

ara:1 greyfurt

akşam :4-5 kaşık mantar sote, yogurt,salata

sabah :2 dilim bugday ekmeği üzerine 1 er dilim kaşar ve domates yapıp mikrodalgada 1 dk ısıtrtım süper oldu tavsiye ederim

ara:6-7 tane erik

öğlen:tavuk ızgara,yoğurt,salata

ara:1 greyfurt

akşam :4-5 kaşık mantar sote, yogurt,salata

aa bende 8-10 tane erik yemiştim sayi çorbadan önce onu unuttum.

Bu arada benim tartı gram ölçmüyor ama sabah 75 lerdeydim :)

Back
X