Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

grubunuz hareketli değil pek sanırım genelde çalışan arkadaşlar mı var?
Benim de mesai bitmek üzere ben de kaçar herkese iyi akşamlar...

gunaydın herkese yenı gelen arkadslar hosgelmısler
dun 2 gıbı ısten cıktm memlekete gıtmk ıcın bawulumu topladım
duydum kı gelınımızn annesı vefat etmıs
gıtmek ıstemedım moralı bozuktr ıı wakt gecıremeyz dıe
cumrttesı ıs cıkısı gıtcm
sızler nasılsınız kızlar

msj 39

Hasretcim başınız sağolsun ...

msj 40

ben öğretmenim gündüz uğrayamıyorum , ancak akşam yazıyorum ....spora gidiyorum . salı , perşembe ve cumartesi ...spordan gelince çok yorgun oluyorum , hemen uyuyorum ...

msj 41

unutmadan Özlem içinde başsağlığı mesajı yazayım ... henüz işlerini ayarlayamadı heralde , uğramadı ...

Özlemcim Allah sizlere sağlıklı ömürler verir inşallah ..

msj 42

kızlar menü

sabah

süt + k flakes

ara

birkaç çubuk kraker

öğlen

1 kase mercimek çorbası , etli patates ( 3 kaşık ) 1 dlm tam tahıllı ekm ve yoğurt

akşam

17.00

salata ve yemek

MSJ 43

su fazla içemedim , bugün spor var sonra problem oluyor ...

bu hafta da karnım şiş , bakalım yarın kaç olacak , fazla çıkarsa gerçekten üzülürüm ...:50:

MSJ 44

Arzucum ben de senin diyeti bir okuyayım , bu sitede var mı ?

gezmelere gitmişsin , eğlendin mi bakalım ..bugün burada çok yağmur yağdı , hava çok kötü , inş hafta sonu iyi olur ...

msj 45

arkadaşlar böyle art arda yazıyorum ama siz gelince ben olmuyorum ...şimdilik çıkıyorum , 7 de spora gideceğim ...yarın için hepimize bol şanslar ...:54:

Merhaba arkadaşlar,diyetime bugün başladım ama devam edemedim,öğlen sebze yemem gerekiyordu olmadı...Böyle yarım yapınca da içime sinmiyor...:50:Ayrıca bu akşam Çanakkale ye gidiyorum şehitlik ziyaretine (Aniden gelişti)bu sebeple yarın da yapamam,cumartesi de kayınpedere gidicem orada da olmazzzzzz
Artık pazar günü başlarım o zamana kadar dikkatli yerim....

hadi hayırlı olsun, umarım iyi sonuçlar elde edersin. Bu arada yarım simit ve ayran iyi fikir bence de :)
maalesef diyet Pazara kaldı....:19:
arzum senin kilon fazla yokki zaten 68 mi nesin onlara ben hıc sinir olmuyorum valla ya metabolizmaları cok hızlı yada cok fesat oluorlar:)
Canım senin yerine de gezdim,çay kahve de içtim geldim...:9:
Benim boyum 1.65 ve varis ameliyatı olduğum için kilo almamam gerekiyor...&8 çok bana...63 olmam lazım da nasıl....:44::44::44:

ben çok kötü bişey yaptım :(:18::18::18::18::18::20::20::18::18::18::18:

:43::43::43::43::43::43::43:hoşbeş yedim bi de albeninin brownie intense benzeri olanı var ya...:18::18::18::18::18::18:..
ayyy ben de ne oldu dedim,Allah iyiliğini versin emi....Ye afiyet şeker olsun arada tutuyor krizler...

MSJ 44

Arzucum ben de senin diyeti bir okuyayım , bu sitede var mı ?

gezmelere gitmişsin , eğlendin mi bakalım ..bugün burada çok yağmur yağdı , hava çok kötü , inş hafta sonu iyi olur ...
Canım sağol eğlendim,güzel bir gün oldu,akşam da sürpriz gezi çıkınca mutlu oldum,biraz değişiklik iyi gelecek,iki kardeş bakarlar birbirlrine dedim ilk kez onlarsız bir yere gidiyorum...:44:
Canım diyete Pazar başlıcam artık,sitenin diyet listeleri bölümünde var okumak istersen...:54:

DİKKAT DİKKAT

Yarın kilo bildirimi yapamayacağım için şimdi yazıyorum...Sabah tartılmıştım,reglim bugün bitti ama kilom aynı....:43:Hazırlanmam lazım hepinizi öpüyorum ve iyi sonuçlar almanızı diliyorum.....:3:

SAMANYOLU (68,2/68,2/0.0/%0)

Son düzenleme:
Hala ofisteyim. :( Eğitimlerin ve toplantıların çokluğundan çıkamadım. Son toplantım az önce bitti. Tüm gün bakamadığım maillerime bakıp cevaplarımı veriyordum. Bunu yaparken de yanıma buzdolabında duran bir kutu madlen çikolatayı aldım. Oh misss bir güzel de yedim. Eve gidince de çalışmak zorunda kalacağım. Bu yüzden yediğim bu çikolataları eritemeyeceğim herhalde. :(

Yarınki kilo bildirimim az önce yediğim çikolatalardan dolayı sekteye uğrarsa çok üzüleceğim. Canım çok sıkkın bu yüzden. :(
Yarın yine tüm gün bir toplantıda olacağım. Sabah kilo bildirimimden sonra akşama kadar beni göremeyebilirsiniz.

Kalbim sizinle amaaaaaaaa o/

bence deneme surelerı olsun ececım
doğrusu da bu zaten...

çalışıyorum canım çok yogunum
yorgunum gerginim :9:

dün akşam eliptik yapamadım
ama 30 dk yürüyüş yaptık eşimle
bide ben akşam max düo yedim ama 100 kaloriymiş
bişey olmaz dimi:17:
olsun canım benim yediklerimin yanında hiç :)
sabah tartıda 70.4 düm inş yarın 6 lı bi rakam görürüm:ssz:
inş. canım..
merhaba arkadaşlar ilk günden kaytardı falan demeyesiniz burdayım ama bugün ve yarın bizim ay içinde en yoğun olduğumuz günlerdir diğer günlerde daha rahatım.Fatura basıyoruz da.
Ne yediö ne içtim diye sorarsanız
Sabah: 1 simit 1 karper
Öğle: 1 kahve 2 tanecik kestane şekeri az şerbetli ama hasta ziyaretinde mecburen :))
saat 16:00 da hazır çorba
akşam büyük ihtimal ızgara tavuk ve salata olacak...
menün güzel canım.Durumunu bilmiyorum ama sabah domates peynir zeytin gibi birşeyler yeme olanağın yok mu?

yaaaa nedenn ama :43::43:[/QUOTE]
canım takımın durumu malum.Biz taze kan olsun diye yeni üye alıyoruz.Kırmayıp listeye hemen yazıyoruz.Sonra mutlaka bir şey oluyor ve paylaşım düşüyor...
sabah :2 dilim bugday ekmeği üzerine 1 er dilim kaşar ve domates yapıp mikrodalgada 1 dk ısıtrtım süper oldu tavsiye ederim

ara:6-7 tane erik

öğlen:tavuk ızgara,yoğurt,salata

ara:1 greyfurt

akşam :4-5 kaşık mantar sote, yogurt,salata
çok güzeell...
grubu(n)uz burada bir yabancılık sezdim canım.Hareketlensin diye üye alımı yaptık.Devamlılık sağlayabilmek için listeye hemen almıyoruz..ve sanırım eskiler de artık iyice koptu...
iyi akşamlar sana canım...
msj 41

unutmadan Özlem içinde başsağlığı mesajı yazayım ... henüz işlerini ayarlayamadı heralde , uğramadı ...

Özlemcim Allah sizlere sağlıklı ömürler verir inşallah ..
canım tamda özlemi anacaktım bende...mesaj attı bana.Kayınvalidesi onlardaymış yarın allah kısmet ederse dönecek :)
msj 42

kızlar menü

sabah

süt + k flakes

ara

birkaç çubuk kraker

öğlen

1 kase mercimek çorbası , etli patates ( 3 kaşık ) 1 dlm tam tahıllı ekm ve yoğurt

akşam

17.00

salata ve yemek
güzl olmuş canım...
Merhaba arkadaşlar,diyetime bugün başladım ama devam edemedim,öğlen sebze yemem gerekiyordu olmadı...Böyle yarım yapınca da içime sinmiyor...:50:Ayrıca bu akşam Çanakkale ye gidiyorum şehitlik ziyaretine (Aniden gelişti)bu sebeple yarın da yapamam,cumartesi de kayınpedere gidicem orada da olmazzzzzz
Artık pazar günü başlarım o zamana kadar dikkatli yerim....

ayyy ben de ne oldu dedim,Allah iyiliğini versin emi....Ye afiyet şeker olsun arada tutuyor krizler...
ayy ne güzel bizim yerimizede gez canım oraları hatta fotoğrafta çek :) canım diyet için sakın pes etme ama...böyle tam sıkı yönetim var diyince birşey çıkıyor...
DİKKAT DİKKAT

Yarın kilo bildirimi yapamayacağım için şimdi yazıyorum...Sabah tartılmıştım,reglim bugün bitti ama kilom aynı....:43:Hazırlanmam lazım hepinizi öpüyorum ve iyi sonuçlar almanızı diliyorum.....:3:

olsun canım...geç olsun güç olmasın....

Hala ofisteyim. :( Eğitimlerin ve toplantıların çokluğundan çıkamadım. Son toplantım az önce bitti. Tüm gün bakamadığım maillerime bakıp cevaplarımı veriyordum. Bunu yaparken de yanıma buzdolabında duran bir kutu madlen çikolatayı aldım. Oh misss bir güzel de yedim. Eve gidince de çalışmak zorunda kalacağım. Bu yüzden yediğim bu çikolataları eritemeyeceğim herhalde. :(

Yarınki kilo bildirimim az önce yediğim çikolatalardan dolayı sekteye uğrarsa çok üzüleceğim. Canım çok sıkkın bu yüzden. :(
Yarın yine tüm gün bir toplantıda olacağım. Sabah kilo bildirimimden sonra akşama kadar beni göremeyebilirsiniz.

canım öncelikle allah kolaylık versin.Çikolatalar cıs olmuş ama hadi bu seferlik bişey demiyeyim.

umarım seni sık sık gördüğümüz zamanlar olabilir canım.Yaptığın iş kolay değil, çok meşgulsun.:ssz:

menü:
sabah 1 kk peynir yr. dl. tam tahıl ekmeği 1 küçük domates
ara 50 ml. şeftali aromalı meyve suyu 5 badem
öğle hoşbeş+albeni kek...:18:
ara 2 yeşilçay 1 elma
akşam 1 kase yoğurt çorbası(tuzsuz yağsız falan) 1 kase marul 1 minnak dilim kepekli ekmek(serçe parmağım kadar anca vardı)

toplamda 2 yeşilçay 1 tane 7 otlu çay 2 lt su 1 saat spor:26:

DİKKAT DİKKAT

İyi yolculuklar canım ne zaman dönüyon fazla yalnız bırakma bizi burda arzum:)bol foto çekil

kolay gelsin canım çikolata dolapta durmamalı zaten aklım hep dolapta kalıor sonra o yüzden evde bulundurmuyorum :18:

sabah 1 dilim ekmek peynir domates
ara:2 diet bisküvi
öğlen yarım simit zero
ara:kayısı komposto
akşam:kıymalı yumurta 1 dilim ekmek salata

yarından umutluyum kızlar :21::21::21:

DİKKAT DİKKAT

msj 46

Arzucum güle güle canım , iyice gez ve eğlen ...resim çekil , ben de arkadaşlarımla gitmiştim , ama şubat tatilinde , yağmur altında gezmiştik , tekrar gitmek isterim ..

ben de yarın yeğenimle düğün alışverişine il dışına gideceğim ...hafta sonu da başka bir arkadaşımın yanına gezmeye gideceğiz nasip olursa ,, bol bol yürürüm ...

sabah 1 dilim ekmek peynir domates
ara:2 diet bisküvi
öğlen yarım simit zero
ara:kayısı komposto
akşam:kıymalı yumurta 1 dilim ekmek salata

yarından umutluyum kızlar :21::21::21:

msj 47

tebrikler nurcancım , inşallah yarın rekor kırarsın , ben pek umutlu değilim , malum hafta ve karnım şişti ..:50:

msj 48

Arkadaşım çok yoğun çalışıyorsun :nazar: diyelim ....ama çikolata pek olmadı , onun yerine atıştırmalık az kalorili besinleri seç canım ...yemeklerini düzenlersen bu tempo ile çok rahat kilo verirsin

Back
X