Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

msj 7

Canım sen de haklısın , ama ailende haklı , dünya çok kötü , insanlara güvenemiyorsun , her gün neler okuyoruz ... olmaz dediğimiz bir çok şey gerçek hayatta yaşanıyor , ailenin tedbirli davranması ondan canım ..onlara da hak ver ...

bende bazen anlamıyordum ece yaşındayken ailemin çok baskıcı bazen hiçbişeye izin vermediklerini beni sıkboğaz ettiklerini düşünürdüm asileşirdim
ama şimdi anne oldum ya aman Allahım herşeyden sakınmak korumak istiyorsun evladını ona zarar gelebilcek herşeyi düşünüyorsun..

Bir yukarı bir aşağı koşturdum, şimdi yeniden yukarı çıkmam lazım. Hemen bu arada bildirimimi yapayım yoksa gecikecek:

70.5 / 69.7/ 0,8 / % 1,135

Şükür 6'lı rakamları gördüm bakalım, ama kilo verimim azaldı bana ne önerirsiniz. Sanırım vücudumu şaşırtmam lazım bir süre.

Msj 10

Hilalcim tebrikler canım , çok iyi sonuçlar , ay ben yerimde sayıyorum , inş haftaya biraz vermiş olurum ...en azından 67 lere geleyim ...

msj 7

Canım sen de haklısın , ama ailende haklı , dünya çok kötü , insanlara güvenemiyorsun , her gün neler okuyoruz ... olmaz dediğimiz bir çok şey gerçek hayatta yaşanıyor , ailenin tedbirli davranması ondan canım ..onlara da hak ver ...

bende bazen anlamıyordum ece yaşındayken ailemin çok baskıcı bazen hiçbişeye izin vermediklerini beni sıkboğaz ettiklerini düşünürdüm asileşirdim
ama şimdi anne oldum ya aman Allahım herşeyden sakınmak korumak istiyorsun evladını ona zarar gelebilcek herşeyi düşünüyorsun..

yaa off ben çok istediysem birden bire iyi şeyler yapmaya yöneltmişse bişey ve bu şekilde hevesim kırıldıysa bi daha uzun süre sendeleyorum..:43::43:

msj 11

kızlar bugün alışverişe gitmiştik , saat 9 da döndük , çok yoruldum , dün gece de uyuyamamıştım , başım çok ağrıdı ..

sabah 8.00 süt ve special k , elma

saat 4 te 1 ince lavaş ve ızgara köfte yedim ...

yanında salata ve mantarlı yoğurt vardı ..

saat 5.30 da (bu kısım çok kötüydü biliyorum) kadayıf dolması yedim ....:47::47:

bana ceza verebilirsiniz , yediklerimizi yazacaktık değil mi ...:43: böylece hatalarımızı görürüz ....

yaa off ben çok istediysem birden bire iyi şeyler yapmaya yöneltmişse bişey ve bu şekilde hevesim kırıldıysa bi daha uzun süre sendeleyorum..:43::43:

bende gopta resim kursuna gidim dedim hamile kaldım sonrada cocuk olunca gıdılmıor öle kaldı hevesim yani

msj 11

kızlar bugün alışverişe gitmiştik , saat 9 da döndük , çok yoruldum , dün gece de uyuyamamıştım , başım çok ağrıdı ..

saat 5.30 da (bu kısım çok kötüydü biliyorum) kadayıf dolması yedim ....:47::47:

bana ceza verebilirsiniz , yediklerimizi yazacaktık değil mi ...:43: böylece hatalarımızı görürüz ....
amaaan olsun...benimde canım istedi..birisi bana tatlıların üzerindeki böceklerin masalını anlatsııın...:4::4:yoksa gece gece sütlaç yaptırıcam :27::27::27:
bende gopta resim kursuna gidim dedim hamile kaldım sonrada cocuk olunca gıdılmıor öle kaldı hevesim yani

ben resmi seviyorum her sanatın ayrı yeri vardır bende ama onu yapabileceğime o kadar inanmıyorum çünkü benim asıl hevesim müzikte :27::27::32:

msj 12

canım öyle düşünme ne olur , seni de anlıyorum , kendini geliştirmek istiyorsun ...yapabileceğin birçok şey var , hem belki hocayı ailene tanıtırsan kabul ederler ...kursun evde olması biraz kararlarını etkiliyor heralde ..halk eğitim veya belediyenin olsaydı , herkesin katıldığı bir kurs , eminim onlarda birşey demezlerdi canım ...

seni üzgün görmek istemiyoruz ...gül bakalım hadi ...

msj 11

oyoyoy kadayıf dolması kalori bombası sütlü tatlı en masumları tatlılarda neyse bugun kacamak gunun olsun artık

msj 13

kızlar şimdilik çıkıyorum , çay içeceğim ve yarın tekrar başka bir arkadaşımla başka bir ile gezmeye gideceğiz . ayakkabı ve çanta alacağım ...yarın yazamazsam , en geç pazar akşam uğrarım ...

hepinize iyi hafta sonları ...

menü:

sabah 1 domates 1 dl ekmek

ara 100 ml. kayısı aromalı meyve suyu

öğle yoğurt çorbası yağsız pişmiş domates 1 dl ekmek

ara yok

akşam(17.30) tam tahıllı undan yapılmış mantıdan 1 kase yedim.yağsızdı.bol -sarımsaklı yoğurt-lu...

msj 12

canım öyle düşünme ne olur , seni de anlıyorum , kendini geliştirmek istiyorsun ...yapabileceğin birçok şey var , hem belki hocayı ailene tanıtırsan kabul ederler ...kursun evde olması biraz kararlarını etkiliyor heralde ..halk eğitim veya belediyenin olsaydı , herkesin katıldığı bir kurs , eminim onlarda birşey demezlerdi canım ...

seni üzgün görmek istemiyoruz ...gül bakalım hadi ...

sizin için gülücem :1::1::1:

ya napıyım olmadı bu yaz sadece çalışırım.Kış döneminde de bir sanat merkezine falan kayıt yaptırırım...

adım filiz,yaşım 31 1 oğlum var,2. hamileliğim geçen ay düşükle sonlandı kendimi yeni toparlıyorum.tekrardan anne olmak istiyorum ama ilk önce kilolarımdan kurtulmam gerekli.
her şeyden önemlisi 40 gün sonra kardeşimin düğünü var ve ben hala şişkoyum.yarın patates diyetine başlıyorum bakalım sonuç nasıl olacak

Kızlar beni azıcık idare edin noolur. İşten eve geleli 15 dakika oldu. Başımın sağ kısmını hissetmiyorum. Gözlerim falan ağrıyor bilgisayara bakmaktan, başvuru okumaktan. 1 hafta daha sürer bu böyle. Sonra rahatlarım.

Nurcan'cım tebrik ederim. 2. olmuşsun. Takımımızı da tebrik ediyorum \o/ Ben daha 3 gün oldu katılalı. Bir sonraki kilo bildirimine kadar daha fazla kilo verip takımın yine 1. olmasına katkı sağlamak istiyoruuuuuuuum.

Bu arada bugünkü yoğunlukta yediğim şeyleri sırayayım. Mümkün olduğunca dikkat etmeye çalıştım ama Dukan falan olmadı. Belki vücut bir şaşırmıştır nerede benim proteinlerim diye. :)

Sabah yarım simit, peynir, domates

Öğlen yemek yiyemedim maalesef :( tam o saatlerde bir toplantım vardı.

Saat 3'te Burçak bisküvi yedim 5-6 adet.

Akşam da ton balıklı salata yedim. Yağsız.

11 gibi de çilek getirdi koydu birileri masaya. Ondan 4-5 tane yedim.

Çok vahim değil sanırım. Ne dersiniz?

Back
X