Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Nurcan, nazikşik ve üslup konusunda çok ince düşünürüm, öyle olduğumu düşünüyorum. kırıcı olacak hiçbirşeyi de yazmadım buraya. Sadece, çeki düzen verilmesi için uyarı mahiyetindeydi yazdıklarım. Takımın bir üyesi olarak her türlü fikrimi belirtebileceğim kanaatindeyim. Bu konuyu, neden benim msjdan alıntı yapmadınız şeklinde yorumlaman çok garibime gitti bilmeni isterim. Sonuçta burada ortaya konuştuk, hatta şöyle söyleyim Hatice'nin menüsünü görüp yazdım. ha, kırıcı olmaya gelmişse söz, ben senin geçenelrde tuniye yazdığın herkesin misafirliklerini dinlemek istemiyorum şeklindeki msjını kırıcı blmuştum mesela ama bak bunu uluorta yazmadım burada. bence üslup mevzusunda bıçak iki taraflıdır. yani eleştirdiğimiz şeylere kendimiz de dikkat etmeliyiz canım.

bu topikte çok değer verdiğim birisin Nurcan. ve topiğin eski müdaimlerindensin. her gün uğrayan, aksatmayan birisin. böyle bir konuda yanımızda olursun diye düşünüyordum açıkçası.

lütfen hilalcim sen benden daha eski müdaimsin aslında:34: senin burdaki herkezden daha cok tecrüben vardır ve olmuştur ben senden bunları dinlemek okumak inanki cok isterim canım..

tuniye yazmadım ben gecen hafta onu genel hepimize yazdım ama o alıntıma cvp vermiş sağolsun havada kalmamış yazdıklarım ne güzel

herkez zayıflasın şişmanlıgın acısını çok iyi bilirim diyorsan kıza menü hazırla kaptan yardımcısı değilmisin sen?
kaptan yardımcısı olduysan eğer benim senden beklentim artar hasret eleştiri yapıcan ama yeri geldimi yapıcı eleştirilerde yapıcaksın
ben seni burda yazdıkların kadar tanıyorum ve bende bundan sonra ister kırılın yada kırılmayın beğenmediğim bişey olursa yazarım
madem burda herkez istediğini yazmakta özgür bende senin insanların menülerine yazdıklarını begenmiyorum aynen şöyle yazıyorsun

bn hç beğnmedim

bu ne eksik harfler var ve çok kısa yazım şekli bu şekilde yazarsan bana çok itici gelir senin yorumların

nerde gorlmus yardımcılarn yada kaptnların menu yazdıgı
ben doktr dııl menu yazack
ben herturlu elestırı yapıorum ıı kotu hersey
begenmedıgım menuye ne yazmam gerekıyo solermısın
bn baska yolunu blmıorum da
nese ııce cocuklasıoruz
yanı bnm yazma tarzıma kadr ındıysen dyck bsym yk sna
yazm bu okumayblırsn :34:

nerde gorlmus yardımcılarn yada kaptnların menu yazdıgı
ben doktr dııl menu yazack
ben herturlu elestırı yapıorum ıı kotu hersey
begenmedıgım menuye ne yazmam gerekıyo solermısın
bn baska yolunu blmıorum da
nese ııce cocuklasıoruz
yanı bnm yazma tarzıma kadr ındıysen dyck bsym yk sna
yazm bu okumayblırsn :34:
ben sana daha öncede demiştim bebeğim neden böyle yazıyorsun die yeni nesil filan die bişiler demiştin:)

Nurcan, daha birkaç gün önce Hasretin yazdıkları ilk başta garip geldi, çok sertti ama sonra bunun takım için gerekli olduğunu düşündüm tarzında birşeyler yazmıştın canım. umarım yanlış hatırlamıyorumdur. mesela böyle harfleri eksiltmesi senin için sıkıntı ise, bence bunu paylaşabilirdin. içinde biriktirip sonrasında bir sıkıntıda patlamaktan iyidir bence

Nurcan, daha birkaç gün önce Hasretin yazdıkları ilk başta garip geldi, çok sertti ama sonra bunun takım için gerekli olduğunu düşündüm tarzında birşeyler yazmıştın canım. umarım yanlış hatırlamıyorumdur. mesela böyle harfleri eksiltmesi senin için sıkıntı ise, bence bunu paylaşabilirdin. içinde biriktirip sonrasında bir sıkıntıda patlamaktan iyidir bence

hilal nediyorsun sen ya diyorumki daha öncede söyledim hasrete yazısını düzeltmedi zaten kendisini savunuyor zaten sana neoluyor asıl senin benle ilgili bir sıkıntın olmasın.

sonuç olarak bayanlar, gerginliğe gerek yok ama aklımdakilerin iyiliği için bence kuralların sadece yazılması değil, aynı zamanda uygulanması da gerekir. aksi halde malesef gerekli paylaşımı yapamaz ve motive olamayız yeterince

neyse dicemi dedim madem herkez fikrini yazabiliyor yazdım bende sizler gibi ama biri sizi eleştirince hoşunuza gitmedi
isterseniz beni listeden cıkarabilirsiniz de alınmam kimseye

neyse dicemi dedim madem herkez fikrini yazabiliyor yazdım bende sizler gibi ama biri sizi eleştirince hoşunuza gitmedi
isterseniz beni listeden cıkarabilirsiniz de alınmam kimseye

bnı hergun 70.79 topgnde elestrıolr
hosuma gdıo elstrmelerı
elestrı yapmaları ıcın mesla menume yorum yazn lutfen dıorum
elestrye herzamn acııgm ben
ama dogru yerde

Hasretcim seni seviyoruz çoook :29::29::29::29:

:23::23::23::23::23:

Bazen biz bayanlara sert dille uyarı gerekiyor ki kendimize gelelim, herşey relax ve geyik modunda olursa buralarda kimse hedefine ulaşamaz laçkalıktan:23: Herşeyin yeri ve zamanı vardır sonuçta, umarım takımınız daha canlı ve daha başarılı günler görür:23:

Hasretcim seni seviyoruz çoook :29::29::29::29:

:23::23::23::23::23:

Bazen biz bayanlara sert dille uyarı gerekiyor ki kendimize gelelim, herşey relax ve geyik modunda olursa buralarda kimse hedefine ulaşamaz laçkalıktan:23: Herşeyin yeri ve zamanı vardır sonuçta, umarım takımınız daha canlı ve daha başarılı günler görür:23:

noraammm sewıom sızı:16::16::16:
tum arkdslarımı:16::16::16::16::16::16:
tum sıskoları :27::27::27::27::27::27::27::27:

hilal nediyorsun sen ya diyorumki daha öncede söyledim hasrete yazısını düzeltmedi zaten kendisini savunuyor zaten sana neoluyor asıl senin benle ilgili bir sıkıntın olmasın.

canım bu üslubunla malesef birşey yazamayacağım. yine diyorum hakkaten sevdiğim birisin ama sanırım bugün biraz gerginsin. sen burada paylaşımda bulunduğum bir arkadaşsın sadece, seninle ilgili ne gibi bir sıkıntım olsun ki benim anlayamadım.

neyse ben işime dönüyorum artık, zira hakkaten tatsızlaştı

cok su ıcmekten patlamak uzereyım :1:
kızlar bugun maydnz suyu ıcmeye baslıorum
bı arkds ıcmıs gayette ıı zayflıo

cok su ıcmekten patlamak uzereyım :1:
kızlar bugun maydnz suyu ıcmeye baslıorum
bı arkds ıcmıs gayette ıı zayflıo

maydonoz suyunu bilmem ama geçen topikte rastladım elma sirkesi bal su. baya da kilo veren olmuş ama mideye dokunur mu bilemedim.

Son düzenleme:
maydonoz suyunu bilmem ama geçen topikte rastladım elma sirkesi bal su. baya da kilo veren olmuş ama mideye dokunur mu bilemedim.

dokunuo cnm
bnde kullanmıstm doktr hemn bırakıosn kullanmyı dedı
cok zarrlıymıs mıgdeye sırke bnde bıraktm
bakalm mydonozu deneyelm bıde

Mesajlari okuyabildiğim söylenemez.şu dersler peş peşe geldi hastalıklarda cabası oldu.gıremlyorum ama sizi aksatmamam gerektiği bir süreçteyiz sanırım....açıkçası okumadım sayılır ama üzüldüm okuduklarımdan dolayı...şimdi geçmişe gideyim...

Back
X