- Konu Sahibi Cherry Mom
- #58.661
Nurcan, nazikşik ve üslup konusunda çok ince düşünürüm, öyle olduğumu düşünüyorum. kırıcı olacak hiçbirşeyi de yazmadım buraya. Sadece, çeki düzen verilmesi için uyarı mahiyetindeydi yazdıklarım. Takımın bir üyesi olarak her türlü fikrimi belirtebileceğim kanaatindeyim. Bu konuyu, neden benim msjdan alıntı yapmadınız şeklinde yorumlaman çok garibime gitti bilmeni isterim. Sonuçta burada ortaya konuştuk, hatta şöyle söyleyim Hatice'nin menüsünü görüp yazdım. ha, kırıcı olmaya gelmişse söz, ben senin geçenelrde tuniye yazdığın herkesin misafirliklerini dinlemek istemiyorum şeklindeki msjını kırıcı blmuştum mesela ama bak bunu uluorta yazmadım burada. bence üslup mevzusunda bıçak iki taraflıdır. yani eleştirdiğimiz şeylere kendimiz de dikkat etmeliyiz canım.
bu topikte çok değer verdiğim birisin Nurcan. ve topiğin eski müdaimlerindensin. her gün uğrayan, aksatmayan birisin. böyle bir konuda yanımızda olursun diye düşünüyordum açıkçası.
lütfen hilalcim sen benden daha eski müdaimsin aslında

tuniye yazmadım ben gecen hafta onu genel hepimize yazdım ama o alıntıma cvp vermiş sağolsun havada kalmamış yazdıklarım ne güzel