Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar selaaam misafirler daha yeni gittiben de hemen girdim geçmiş sayfaları okudum cevap yazcam herkese :)

maalesef ben de özellikle sinirlenince ya da mutsuz olunca kendini yemeğe verenlerdenim
zaten sınavım da kötüydü sanırım kalıcam o dersten :(

eceeee sen bu yemekle o sporu nası yaptın tatlım ya
allah korusun tansiyonun düşer bi de

hoşgeldin canım tekrar...allah kolaylık versin valla misafir iş güç :)

canım yine de üzme kendini canın sağolsun..
canım tuniye de yazdım zamanlamalarım bugün iyiydi...bir de psikolojim rangera bindikten sonra stres falan kalmadı bende :)

seng, geldim :52:
nasıl dahil olucam size?

hoşgeldiiiin :)

hosbulduk canım..
29 yasındayım, 6 yıldır evliyim. Kilolarım evlilikle beraber geldi :( evlendiğimde 56 kiloydum istanbulda yasıyordum. evlendikten sonra antalyaya tasındım. hayat, iş butun bu değişikler duzenimi bozdu. birde eşimin masallah iştahı yerindedir ona ayak uydurmamda cabası oldu. bu 6 yılda hiç diyet yapmadım mı yaptım tabiki ama hep 3-5 kilo verip geri aldım. (

bu diyetimden once en son gectıgımız kıs guzel bir diyet yapmıstım. 79la baslayıp 70e dusmustum. ama yılbasından sonra koptu eve gelen yatılı mısafırler falan derken 8 kıloyu gerı aldım :((((((

son olarak gectıgımız ay 11 mayısta diyete basladım. 77.9 kiloydum. bugun sabahki tarrtıda 72.7 dim. :24: allaha sukur yavas yavas gıdıyor.

yaptıgım diyet ozel bir diyet değil. kendim ayarlıyorum. spor da yapıyorum. ama sureklı aynı tarzda spor yapmak iyi değilmiş onu ogrendim o yuzden bazen parka gıdıp spor aletlerinde calısıyorum bazen de aerobik yapıyorum (internetten guzel bir aerobik videosu buldum aerobik yapıcagım zaman surekli onu yapıyorum hem hareketleri ogrenınce daha ıyı oluyor daha tempolu yapılıyor)

yediklerime ornek te bugunku ogunlerimi yazayım...

sabah
2 kuru kayısı + su
sabah kahvesi (ve suya devam)

kahvaltı
1 haslanmıs yumurta
1kk peynir
2 dilim kepekli kızarmıs ekmek
1 kucuk salatalık
1 kucuk domates
1 bardak çay (tatlandırıcı ile)

ara
2 ceviz

oglen
gecenlerde bir detox corba gordum nette (kabaklı)
1 kase o corbadan ıctım

ara
2 taze kayısı

aksam yemegi
1 kucuk kase kabak corbası( detox corba)
1 tavuk but (ızgara)
1 yesil biber
1 kucuk kase coban salata
+gunluk su cok iciyorum
ve bugun 4 yeşil çay içtim birazdanda kiraz saplı çay içicem

gunluk sporum
30 dk aerobik
15 dk dambıl

canım ben de yeni evli sayılırım
aynen evlenirken 56 kiloydum şimdi 65lerdeyim hemen bişey yapmalıyım dedim.
boyun kaç bu arada? ve adını öğrenebilir miyiz sakıncası yoksa??

eceeeeee hoşgeldin adaşım..

adaş naber
ya tickerlarımızı hangi linkten editliyorduk bulamadım kiii :(

sagol canım artık 1 ay olucak aclık hislerim cokttaan gecti, bir de diyet bahanesiyle mumkun oldugunca saglıklı beslenmeye calısıyorum.

yok beni sık sık gorursunuz burda :)) evdeyim bu ara ve işim olmadıgında nette oluyorum.

valla gelir gelmez sayenizde kanım kaynadı size supersiniz. :16: :52:

şöyle genel bir süppppppperrr diyorum yeterlidir heralde :)

hoşgeldin canım tekrar...allah kolaylık versin valla misafir iş güç :)

canım yine de üzme kendini canın sağolsun..
canım tuniye de yazdım zamanlamalarım bugün iyiydi...bir de psikolojim rangera bindikten sonra stres falan kalmadı bende :)

ranger mııııı bayılırım adrenaline :52:

adaş naber
ya tickerlarımızı hangi linkten editliyorduk bulamadım kiii :(
canım ben yenilemeyi bilmiyorum bizim burda genelde herkes yeniden yapıyor :)
ranger mııııı bayılırım adrenaline :52:

gel binelim beraber :) :) :)süperdi yaa hayatımda ilk defa bu kadar çığlık attım ve bu kadar eğlendim...kimse bağırmayınca garipsedim bastım çığlığı annemlerde ağlıyorum sanmış 3 gündür ona gülüyorum katıla katıla :)

hoşgeldiiiin :)

canım ben de yeni evli sayılırım
aynen evlenirken 56 kiloydum şimdi 65lerdeyim hemen bişey yapmalıyım dedim.
boyun kaç bu arada? ve adını öğrenebilir miyiz sakıncası yoksa??

hosbuldum hepinizi gercekten :)

canım hem evliliğini tebrik ediyorum allah bir omur saglıkla huzurla bir yasam nasip etsin..

hem de benim gibi gec kalmadıgın icin tebrik ediyorum 65den donmek cok baska 80lerden donmek cok baska :53:

keske bende senin gibi bu kadar gitmeden donebilseydim.. harikasın...

boyum 1.65 adım da sinem :)

canım hem evliliğini tebrik ediyorum allah bir omur saglıkla huzurla bir yasam nasip etsin..

hem de benim gibi gec kalmadıgın icin tebrik ediyorum 65den donmek cok baska 80lerden donmek cok baska :53:

hoşgeldin tekrar sinemcim.olsun zararın neresinden dönersen o kârdır.bende ece kaptan ece ya da ece nur diyebilirsin karışmasın diye ergh de ece ya :)

canım çok memnun oldum
benm adım da ece. kaptanımızın adı da ece ilk zamanlar karışacak sandım ama burdaki arkadaşlar ayırt ediyor bir şekilde :)

ben de senin evliliğini tebrik ediyorum allah bize nice 6 yıllar göstersin inşallah :)

benim boyum da 1.68 ve en çok yaklaşık 6-7 yıldır vazgeçemediğim kot pantolonumu özlüyorum:( hedefim o pantolonu tekrar giyebilmek :)

hoşgeldin tekrar sinemcim.olsun zararın neresinden dönersen o kârdır.bende ece kaptan ece ya da ece nur diyebilirsin karışmasın diye ergh de ece ya :)

memnun oldum canım.. :)
onceki yazıları azıcık okudumda sen sanırım hedefine ulaşmıssın imaj calısmalarına baslamıssın :)
ben de saçlarımı eski halıne dondurmek icin kiloların gitmesini bekliyorum :52:

gel binelim beraber :) :) :)süperdi yaa hayatımda ilk defa bu kadar çığlık attım ve bu kadar eğlendim...kimse bağırmayınca garipsedim bastım çığlığı annemlerde ağlıyorum sanmış 3 gündür ona gülüyorum katıla katıla :)

hehhehe sen hangi şehirdesin ankaradır umarım :)

onceki yazıları azıcık okudumda sen sanırım hedefine ulaşmıssın imaj calısmalarına baslamıssın :)

ayy ayy bak yine heyecanlandım sevdiceğim aklıma geldi.yine face de online kimlerle sohbet ediyor bu yav bişeyde paylaşmıyor...çıldırıcam... :) neyse ben tekrar konuya döneyim...canım tartıda evet hedefime ulaştım ama daha istediğim elbiseyi giyebildiğim söylenemez :)

kızlar ben telefondan idare etmeye çalışcağım ayaklarımı birz dinlendireyim.hemde aklım dizide kaldı :)

canım çok memnun oldum
benm adım da ece. kaptanımızın adı da ece ilk zamanlar karışacak sandım ama burdaki arkadaşlar ayırt ediyor bir şekilde :)

ben de senin evliliğini tebrik ediyorum allah bize nice 6 yıllar göstersin inşallah :)

benim boyum da 1.68 ve en çok yaklaşık 6-7 yıldır vazgeçemediğim kot pantolonumu özlüyorum:( hedefim o pantolonu tekrar giyebilmek :)

bende cok memnun oldum canım. sorma o giysiler yok mu. cok uzuluyorum eski hic bir seyime giremiyorum :43::43::43::2::2::2::2:

dolabın ustunde torbalarca kıyafet var. evde 2 tane farklı sinem icin dolap var resmen ve ben eski dolabımı istiyorum :((((

sanırım kilo verdiğimde cok fazla yeni cici almama fırsat olmayacak o kadar uzun zamandır giyemiyorim ki onları hepsini cok ozledim. dolabımda en sevdiğim bi yazlık elbisem var onu orda tutuyorum ki hevesleniyim bu yaz bitmeden giyicem diye :10:

amannn bana ankara deme :) o beraber bindiğimiz ablam ankarada binmiş bir şeye anlattı aklım çıktı heralde kalp krizi geçiririm :) :)
ben istanbuldayım canım :)

ayy kötü bişeyse söyleme ben burda biraz stres atmak için binmek istiyorum o oyuncaklara walla

Ee ne oldu herkes birbirine mi bakıyor konu acsin diye :) yoksa herkesler kaçtı mı

hiç akıl veren olmadı yarın nasıl davranırsam sevdiceğim aklına takılırım sinirli mi olayım duygusömürüsü mü yapayım mesela konu da onerebilirsiniz...

bende cok memnun oldum canım. sorma o giysiler yok mu. cok uzuluyorum eski hic bir seyime giremiyorum :43::43::43::2::2::2::2:

dolabın ustunde torbalarca kıyafet var. evde 2 tane farklı sinem icin dolap var resmen ve ben eski dolabımı istiyorum :((((

sanırım kilo verdiğimde cok fazla yeni cici almama fırsat olmayacak o kadar uzun zamandır giyemiyorim ki onları hepsini cok ozledim. dolabımda en sevdiğim bi yazlık elbisem var onu orda tutuyorum ki hevesleniyim bu yaz bitmeden giyicem diye :10:

ben de artık resmen dolapta kıayfet bulamıyprım hepsi dar geliyo ve onca para verip tekrar bi gardrop dizmek istemiyorum kilo verip eskileri tekrar giymek istiyorum. umarım başarırım

kızlar bu arada ben yatıyorum bugun izinliydim ama yarın iş var. hepinizi öpüyorum yarın görüşürük :):10:

Back
X