Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayy ayy bak yine heyecanlandım sevdiceğim aklıma geldi.yine face de online kimlerle sohbet ediyor bu yav bişeyde paylaşmıyor...çıldırıcam... :) neyse ben tekrar konuya döneyim...canım tartıda evet hedefime ulaştım ama daha istediğim elbiseyi giyebildiğim söylenemez :)

ece sen bu kiloyu ne kadar amanda verdin??
hosbuldum hepinizi gercekten :)

canım hem evliliğini tebrik ediyorum allah bir omur saglıkla huzurla bir yasam nasip etsin..

hem de benim gibi gec kalmadıgın icin tebrik ediyorum 65den donmek cok baska 80lerden donmek cok baska :53:

keske bende senin gibi bu kadar gitmeden donebilseydim.. harikasın...

boyum 1.65 adım da sinem :)

kesinlikle katılıyorum insna bikaç kilo aldığını farkedince hemen dikka edip vermeli, yoksa üstüne aldıkça alınyor ve vermesi çok zor oluyor, ama inş kilolarımı verdikten sonra sürekli tartılıp bir kilo bile aldıysam hemen 1 hafta dikkat edip onu vericem ve bu kilolara bir daha dönmeyeceğim inş:)))
hosbulduk canım..
29 yasındayım, 6 yıldır evliyim. Kilolarım evlilikle beraber geldi :( evlendiğimde 56 kiloydum istanbulda yasıyordum. evlendikten sonra antalyaya tasındım. hayat, iş butun bu değişikler duzenimi bozdu. birde eşimin masallah iştahı yerindedir ona ayak uydurmamda cabası oldu. bu 6 yılda hiç diyet yapmadım mı yaptım tabiki ama hep 3-5 kilo verip geri aldım. (

bu diyetimden once en son gectıgımız kıs guzel bir diyet yapmıstım. 79la baslayıp 70e dusmustum. ama yılbasından sonra koptu eve gelen yatılı mısafırler falan derken 8 kıloyu gerı aldım :((((((

son olarak gectıgımız ay 11 mayısta diyete basladım. 77.9 kiloydum. bugun sabahki tarrtıda 72.7 dim. :24: allaha sukur yavas yavas gıdıyor.

yaptıgım diyet ozel bir diyet değil. kendim ayarlıyorum. spor da yapıyorum. ama sureklı aynı tarzda spor yapmak iyi değilmiş onu ogrendim o yuzden bazen parka gıdıp spor aletlerinde calısıyorum bazen de aerobik yapıyorum (internetten guzel bir aerobik videosu buldum aerobik yapıcagım zaman surekli onu yapıyorum hem hareketleri ogrenınce daha ıyı oluyor daha tempolu yapılıyor)

yediklerime ornek te bugunku ogunlerimi yazayım...

sabah
2 kuru kayısı + su
sabah kahvesi (ve suya devam)

kahvaltı
1 haslanmıs yumurta
1kk peynir
2 dilim kepekli kızarmıs ekmek
1 kucuk salatalık
1 kucuk domates
1 bardak çay (tatlandırıcı ile)

ara
2 ceviz

oglen
gecenlerde bir detox corba gordum nette (kabaklı)
1 kase o corbadan ıctım

ara
2 taze kayısı

aksam yemegi
1 kucuk kase kabak corbası( detox corba)
1 tavuk but (ızgara)
1 yesil biber
1 kucuk kase coban salata
+gunluk su cok iciyorum
ve bugun 4 yeşil çay içtim birazdanda kiraz saplı çay içicem

gunluk sporum
30 dk aerobik
15 dk dambıl

bende evleneli tam 4 yıl oldu aynı evlendikten sonra aldım bu kiloları:) aksam otur film izle cipsler çerezler ye:) sabahları açık büfe kahvaltılara git:)) ee sonra bide dünya tatlısı bi çocuk doğur:)) kaçınılmaz sonn:)))

arkadaşlar çıkıyorum ben
dediğim gibi bugün çok yoğunum
akşama görüşürüz:))
ooh ne güzel kalabalıklaştıkta paylaşımlar bol
girince okuyacak alıntı yapacak çok sayfa var:))
öpüyırum hepinizii:)

mesaj 1
günayydıııııııınnn herkese ben geldim e nasılsınız görüşmeyeli beni sorarsanız ben hiç iyi değilim geçen hafta onca koşuşturma yüzünden bu hafta sonundan beri yatak döşek yatıyorum hem grip olmuşum hemde içme suyundan mikrop kapmışım iyi mi elimden geldiğince dikkat ettim ama daha kötü olmamak için maalesef diyet ölçüsünde yiyemedim ve sonuç olarak 78 ile kapattım 79.4 ile geri döndüm :25:

hosgeldin canım gecmis olsun.. saglık herseyden onemli. allah sifa versinde bir an once ayaga kalk. ondan sonra ışık hızıyla kaçamaksız bye bye de o 1.4 e :16:
mesaj 2 yeni arkadaşlarımız gelmiş galiba hoş geldiniz

hos bulduk canım ben sinem :)
canım tepkiyi başka bir konu için göstericem onu boşver.ayrıca allah mı söyletti acaba sevgili değiliz biz...

kıyamam sana platonikmi ayyy unutmusum o duyguları ne tatlı heyecan yasıyorsundur simdi offf. allah hayırlıysa nasip etsin canım benim. :)

bende bugün eskilerden bi kıyafetimi giydim ne müthiş bi duygu:)
ama gecen sene bir çok kıyafetimi zayıflasamda bu kadar zayıflayamam diyerek toplayıp vermiştim, gördükçe sinirim bozulmaya başlamıştı:)
keşke vermeseydim dedim bugün:)
çok uzun zamandırda giymeyince gerçekten yeni alınmış hissi uyandırdı bende:)))

ya evet, o duyguyu yasamak icin sabırsızlanıyorum (36 bedendim). bende her yaz-kış kıyafet cıkardıgımda gordukce içim gidiyor ama hiç birine kıyıp atamadım ya da veremedim :16:
bir de O kıyafetleri aldıgım zaman İST'de tek basımaydım. gergin sartlardaydım kira, faturalar, taksitler (ev esyası) kendime bir duzen kuruyordum. o donemde o guzelim cicilerimi almayı basardım. :1: simdi EN buyuk odul olarak bir dolu gardolap bekliyor beni (yeni alınmıs hazır bekler gibi) onun heyecanı bile muthıs bir motivasyon aslında :1:

kesinlikle katılıyorum insna bikaç kilo aldığını farkedince hemen dikka edip vermeli, yoksa üstüne aldıkça alınyor ve vermesi çok zor oluyor, ama inş kilolarımı verdikten sonra sürekli tartılıp bir kilo bile aldıysam hemen 1 hafta dikkat edip onu vericem ve bu kilolara bir daha dönmeyeceğim inş:)))

bende evleneli tam 4 yıl oldu aynı evlendikten sonra aldım bu kiloları:) aksam otur film izle cipsler çerezler ye:) sabahları açık büfe kahvaltılara git:)) ee sonra bide dünya tatlısı bi çocuk doğur:)) kaçınılmaz sonn:)))

ya evet benimki utanç verici zaten ben evlenmeden once hergun tartılırdım 56.5 i gordugumde hemen 1-2 gun dıkkat ederdım. Evlendikten sonra en son 59 u gordugumu hatırlıyorum ondan sonra koptu gıttı :26:

allahım ya aynen vallahi surekli abur cubur kahvaltı ayrı merasim aksam yemegi ayrı merasim. aynı seyleri yasamısız. ama yine diyorum allahtan sen erken farkına varmıssın canım benim.

Kilolarımızı verdikten sonrada bırakmayalım birbirimizi yoklama yaparız. :1:

geldim ececim geldiimm:)))
denk gelemedik evet
bugünde yoğun işler benim ama size bakmadan edemedim:)
sınavının kötü geçmesine üzüldüm ama toparlarsın bi dahakine inş:)
Sagol canim kismette ayni dersi bi daha almak varmis napalim :)

Ya 3 gundur hic spor yapamadim karnim acayip agriyor cok demoralizeyim yaaa :(

bende bugün eskilerden bi kıyafetimi giydim ne müthiş bi duygu:)
ama gecen sene bir çok kıyafetimi zayıflasamda bu kadar zayıflayamam diyerek toplayıp vermiştim, gördükçe sinirim bozulmaya başlamıştı:)
keşke vermeseydim dedim bugün:)
çok uzun zamandırda giymeyince gerçekten yeni alınmış hissi uyandırdı bende:)))

boşver onları daha güsellerini alırsın modası geçmiştir onların zaten:)

ece sen bu kiloyu ne kadar amanda verdin??

ben evleneli 4,5 yıl oldu. evlendiğimde 58 kiloydum, 54ten bu kiloya çıktım diye üzülüyordum düğün koşturmacanında 56ya düştüm ama çok sürmedi bir kaç ayda 60 oldum! ömrümde gördüğüm en fazla kiloydu bu ve spora yazıldım, sporun ilk günü çok ağır hareketler yaptık ve benim minik de olsa bi hamilelik şüphem vardı düşük müşük olmasın diye test yaptım ve hamileydim.

Doğumdan sonra 69
Doğumdan 11 ay sonra 74 oldum. diyet serüvenim işte o zaman başladı.
diyetle 1 yıl sonra 60,5 oldum, 13,5 kilo verdim!
sonra İkinci gebelik:)
ikinci gebelik sonunda :65
4,5 ay sonra :73 :(
5 aydır da 69 ile 73 arasında gidip geliyorum, ama en son bu ayın başında canıma tak etti ve asıl herşey şimdi başladı, daha önce kilo verdiğimde ne yaptımsa aynısını yapmaya başladım.

bu arada bi ortak özelliğimiz daha açık büfe kahvaltılar:9: bayılırım bayılırım:9:

Öğlen: 50 gr. hamburger ekmeği (2 dilim ediyor)
+1 dilim kaşar peyniri, incecik bir dilim sucuk ile yağsız tost
1 bardak ayran
bol maydanozlu sirkeli salata

ARA: 15 kadar siyah kuru üzüm
2 form bisküvi
1 yeçil çay-tarçın çubklu

akşama tavuk yapmayı düşünüyorum.

merhabalar kızlar...kötü haberlerle geldim...aslında kötü bir durum sayılmazdı ama ben o an kendimi çok kötü hissettim.uzaktan 3 kere gelip geçerken bakıştık o kadar.O da romantik bi bakış değildi... :( bu son şansımdı artık tek yapabileceğim dua etmek...ama ben yine bir yolunu bulurum :ssz::ssz::1:

sabah

1 kuru kayısı + su

kahvaltı
1 dilim kızarmıs kepekli ekmek
1 haslanmıs yumurta
1 kucuk domates
1 kucuk salatalık
1 bardak cay

ara
2 badem
1 ceviz
1 siyah kuru erik

ogle

3 kasık nesfit+süt

spor 45 dk aerobik ve dambıl çalışma

arkasına 1 çay bardagı süt.

boşver onları daha güsellerini alırsın modası geçmiştir onların zaten:)

ben evleneli 4,5 yıl oldu. evlendiğimde 58 kiloydum, 54ten bu kiloya çıktım diye üzülüyordum düğün koşturmacanında 56ya düştüm ama çok sürmedi bir kaç ayda 60 oldum! ömrümde gördüğüm en fazla kiloydu bu ve spora yazıldım, sporun ilk günü çok ağır hareketler yaptık ve benim minik de olsa bi hamilelik şüphem vardı düşük müşük olmasın diye test yaptım ve hamileydim.

Doğumdan sonra 69
Doğumdan 11 ay sonra 74 oldum. diyet serüvenim işte o zaman başladı.
diyetle 1 yıl sonra 60,5 oldum, 13,5 kilo verdim!
sonra İkinci gebelik:)
ikinci gebelik sonunda :65
4,5 ay sonra :73 :(
5 aydır da 69 ile 73 arasında gidip geliyorum, ama en son bu ayın başında canıma tak etti ve asıl herşey şimdi başladı, daha önce kilo verdiğimde ne yaptımsa aynısını yapmaya başladım.

bu arada bi ortak özelliğimiz daha açık büfe kahvaltılar:9: bayılırım bayılırım:9:
Allahım herkes doğumdan sonra verir kiloları, benim metabolizmam ters işliyor dıyordun sende doğumdan sonra almissin, bende aynen oğlusum 5 aylikken bı baktım 10 kiloyu almıştım bile:((
Evet ya bahaneyle yenilerini alırım, onlar dursaydı yazık derdim belki:))

Öğlen: 50 gr. hamburger ekmeği (2 dilim ediyor)
+1 dilim kaşar peyniri, incecik bir dilim sucuk ile yağsız tost
1 bardak ayran
bol maydanozlu sirkeli salata

ARA: 15 kadar siyah kuru üzüm
2 form bisküvi
1 yeçil çay-tarçın çubklu

akşama tavuk yapmayı düşünüyorum.

Menünü sabahtan aksama bütün olarakta yazsana ezgicim, parçaları birlestiremiyorum, onun için yorumda yapamıyorum:))

merhabalar kızlar...kötü haberlerle geldim...aslında kötü bir durum sayılmazdı ama ben o an kendimi çok kötü hissettim.uzaktan 3 kere gelip geçerken bakıştık o kadar.O da romantik bi bakış değildi... :( bu son şansımdı artık tek yapabileceğim dua etmek...ama ben yine bir yolunu bulurum :ssz::ssz::1:

Hayırlısı diyelim ozaman:))
Bu arada sen benim sorularıma niye cevap vermiyorsun:((
Geldiğimden beri ısrarla üçüncü kez bu kiloları ne kadar sürede verdigini sordum ama yok cevap alamadım:))

hosgeldin canım gecmis olsun.. saglık herseyden onemli. allah sifa versinde bir an once ayaga kalk. ondan sonra ışık hızıyla kaçamaksız bye bye de o 1.4 e :16:

hos bulduk canım ben sinem :)

kıyamam sana platonikmi ayyy unutmusum o duyguları ne tatlı heyecan yasıyorsundur simdi offf. allah hayırlıysa nasip etsin canım benim. :)

ya evet, o duyguyu yasamak icin sabırsızlanıyorum (36 bedendim). bende her yaz-kış kıyafet cıkardıgımda gordukce içim gidiyor ama hiç birine kıyıp atamadım ya da veremedim :16:
bir de O kıyafetleri aldıgım zaman İST'de tek basımaydım. gergin sartlardaydım kira, faturalar, taksitler (ev esyası) kendime bir duzen kuruyordum. o donemde o guzelim cicilerimi almayı basardım. :1: simdi EN buyuk odul olarak bir dolu gardolap bekliyor beni (yeni alınmıs hazır bekler gibi) onun heyecanı bile muthıs bir motivasyon aslında :1:

ya evet benimki utanç verici zaten ben evlenmeden once hergun tartılırdım 56.5 i gordugumde hemen 1-2 gun dıkkat ederdım. Evlendikten sonra en son 59 u gordugumu hatırlıyorum ondan sonra koptu gıttı :26:

allahım ya aynen vallahi surekli abur cubur kahvaltı ayrı merasim aksam yemegi ayrı merasim. aynı seyleri yasamısız. ama yine diyorum allahtan sen erken farkına varmıssın canım benim.

Kilolarımızı verdikten sonrada bırakmayalım birbirimizi yoklama yaparız. :1:

Yok canım nerde ben diyete başladığımda 87ydim maalesef:(( erken farkına varan Ece sanırım, bende tebrik ediyorum onu:))

Menümüde yazayım bu arada
Sabah
2 dilim buğday ekmegi
1 üçgen peynir
Ara
1 avuc leblebi
Öğle
Ton balikli salata
1 dilim buğday ekmegi
Cacik
Ara
Bir sade soda, 2 form bisküvi
Aksam
Izgara kofte
Domates
Yoğurt
Ara
Sutlu kahve

2 bardak yesil çay 2,5 lt su

Sagol canim kismette ayni dersi bi daha almak varmis napalim :)

Ya 3 gundur hic spor yapamadim karnim acayip agriyor cok demoralizeyim yaaa :(

Yok yok demoralize olmak yok:)) zaten hergün spor yapmak iyi diil, sonuçta diyeti bıraktıktan sonrada hergün yapamayacağımıza göre, daha makul davranmak lazım su an yoksa bırakınca kilo alırız
Haftada 3 4 gün ideal spor için, sende 3 gunluk aranı vermissin say 4 gün full yaparsın bisey olmaz:))
Kilo vermeye tam gaz devaaam:))

sabah

1 kuru kayısı + su

kahvaltı
1 dilim kızarmıs kepekli ekmek
1 haslanmıs yumurta
1 kucuk domates
1 kucuk salatalık
1 bardak cay

ara
2 badem
1 ceviz
1 siyah kuru erik

ogle

3 kasık nesfit+süt

spor 45 dk aerobik ve dambıl çalışma

arkasına 1 çay bardagı süt.

Şimdiye kadar gayet guzel olmus, aksamada protein alırsan süper olur:))

Back
X