Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

başlangıç:88
şimdiki kılom:87,6 daha başlayalı 3 gun oldu dun akşam mısafırlerım vardı mecbur dondurma fılan yemek zorunda kaldım ama bugun telefı etmem lazım

evde pasta borek oluyor haloyle mısafır gelınce tutamıyorum kendımı ya hiç bir kıyafetım olmuyor eylul ayında memleketıme gııfdıcem ozamana kadar 15-20 kılo verıp herkesi şaşırtmak ıstıyorum kızlar bana motıve tam gaz:)

gunaydııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn.....

Biz diyet biskuvilere sunta diyoruz tadından dolayı :)

o migrostaki suntaların son versiyonu. Daha dogrusu sunta kavramını yıkıyo :52: Nihayet tadı guzel bir diyet buskivi buldum. :21:

o zaman bugün bende sunta alacaaaaaaaaam
ben onlara karton derdim :60: :60: Mukavva mübarek

herkese sellaaaam :)

ya kızlar ben hiç bilmiyorum böyle diyetler ne biliyim herkes yapıyo 5 gün diyeti bilmem ne...
var mı sizin uyguladığınız özel bi program

canım bişi sorcam meyve yerken bi ksıtın var mı?? ben ne zaman meyve yesem vicdan azabı yaşıyorum sonuçta o da şeker :$

tabi canım dikkat ediyorum, ben hamileyken gestasyonel diyabet çıkmıştı bende( gebelik diyabeti) o zaman biliçlendim diyebilirim, meyveden bişey olmayacağını düşünürdüm ama drum özellikle meyveye dikkat etmem gerektiğini söylemişti şekerden dolayı..( özellikle kavun karpuz muz incir üzüm..)
ama mesela yeşil erikte pek porsiyon tanımıyorum açıkcası o bana çok masum geliyor, ama onun dışındakileri küçük taneliyse bir avuç adet olaraksa bir orta boy deniliyor ama birebir o kadar olmasada ölçüleri makul seviyede tutmaya çalışıyorum abartmıyorum yani ama o kadar azıcıkta yemiyorum, meyveye bayılırım çünkü:))

bu da benim kilo bidirimim:(

başlangıç: 70,7 kg
geçen hafta :70,7 kg
bu hafta: 70,6 kg
giden: 0,1 kg
hedef: 54

100 gram 100 gram 54e kavuşuruz elbette:52:

aynen öyle motivasyon bozmak yok:)
zamanında haftada 500 vermeyi filan beğenmiyordum hemen hemen vermek istiyordum ama ne demişler damlaya damlaya göl olur
o beğenmeyerek verdiğim 100er gr kilolar toplamda 10 kiloyu geçmiş:)
sonuca bakmak lazım dimi ama:)

oooo süpersin şekeriiimm:) geçen hafta ne kadar vermiştin o zamnada sanki iyi vermiştin gibi hatırlıyorum:) tebrik ederimm:))
Canim gecen hafta 500 gr vermistim bu hafta 1 kilo cok mutlu oldummmm :)))

bende bildirimimi yapayım
başlangıç kilo 87
geçen hafta 76.3
bu hafta 75.8
hedef kilo 70

76.3/75.8/0.5/%0.65

Tebrik ederim cnm ne guzel yaaa yavas yavas gidiyoooo:))

bugün bende bir hiperaktivite var neden bilmiyorum, sürekli bi gülesim koşasım atlayıp zıplayasım var:)))

Atla zipla icinden geliyosa enerji hacarsin spor olur :))

ece bildirim yapanların listeye gireceğini yazmış, sende yap bildirimini canım:))

tamam canım :)

başlangıc : 77.9 kg
5 haziran salı tartılmıstım : 72.4 kg
bugun : 72.3 kg
1 hafta olmadı 3 gunde giden : 100gr
toplam giden : 5.6 kg.
hedef : 58kg

Canim gecen hafta 500 gr vermistim bu hafta 1 kilo cok mutlu oldummmm :)))

Tebrik ederim cnm ne guzel yaaa yavas yavas gidiyoooo:))

Atla zipla icinden geliyosa enerji hacarsin spor olur :))

evet ya çok şükür gitsinde bu kilolar bir daha gelmeisn inşş:)))
sen haftada birmi atrtılıyorsun yoksa ben gibi sürekli tartı üstünde olanlardanmısın?

sabah klasık gune baslamam
kuru kayısı + su

sabah kahvesi (kahveyi icerken suya devam ettim)

kahvaltı
1 dilim ev yapımı ekmek (kepekli buğdaylı)
1 domates
1 salatalık
1 yumurta
4 zeytin

ara ogun
1 fındık
1 ceviz
3 badem
yeşilçay

evet ya çok şükür gitsinde bu kilolar bir daha gelmeisn inşş:)))
sen haftada birmi atrtılıyorsun yoksa ben gibi sürekli tartı üstünde olanlardanmısın?

Ben her sabah ac karnina tartilirim canim ama gun icinde baska tartilmiyorum
Benim sevinmemin nedeni dun kilomda bisey yoktu bu sabah birden 1 kilo inmisim :))

Back
X