- Konu Sahibi Cherry Mom
- #59.441
Hep zaten kimin sorduğunu bilmiyorsun ve birisi diyorsun bu ifade bana biraz kaba geliyor ececim.. Alıntı yapmak bu kadar zormu anlayamadım dogrusu,
bu konuda tuniciğime katılıyorum

Hilalcim nerde benim yaaaa:))
burdayııımmm :13:
boşver onları daha güsellerini alırsın modası geçmiştir onların zaten:)
ben evleneli 4,5 yıl oldu. evlendiğimde 58 kiloydum, 54ten bu kiloya çıktım diye üzülüyordum düğün koşturmacanında 56ya düştüm ama çok sürmedi bir kaç ayda 60 oldum! ömrümde gördüğüm en fazla kiloydu bu ve spora yazıldım, sporun ilk günü çok ağır hareketler yaptık ve benim minik de olsa bi hamilelik şüphem vardı düşük müşük olmasın diye test yaptım ve hamileydim.
Doğumdan sonra 69
Doğumdan 11 ay sonra 74 oldum. diyet serüvenim işte o zaman başladı.
diyetle 1 yıl sonra 60,5 oldum, 13,5 kilo verdim!
sonra İkinci gebelik:)
ikinci gebelik sonunda :65
4,5 ay sonra :73
5 aydır da 69 ile 73 arasında gidip geliyorum, ama en son bu ayın başında canıma tak etti ve asıl herşey şimdi başladı, daha önce kilo verdiğimde ne yaptımsa aynısını yapmaya başladım.
bu arada bi ortak özelliğimiz daha açık büfe kahvaltılarbayılırım bayılırım
![]()
çok tanıdık bir hikaye bu, hatta benim hikayem bile olabilir ezgi

mesaj 1
günayydıııııııınnn herkese ben geldim e nasılsınız görüşmeyeli beni sorarsanız ben hiç iyi değilim geçen hafta onca koşuşturma yüzünden bu hafta sonundan beri yatak döşek yatıyorum hem grip olmuşum hemde içme suyundan mikrop kapmışım iyi mi elimden geldiğince dikkat ettim ama daha kötü olmamak için maalesef diyet ölçüsünde yiyemedim ve sonuç olarak 78 ile kapattım 79.4 ile geri döndüm![]()
geçmişler olsun
kiloyu verirsin iyi ol da