- Konu Sahibi Cherry Mom
- #59.861
inanamıyorum birikmiş yemekler vardı dolapta ısıtım da yeriz dedim
yediklerim
öğlen
4 yk patlican yemeği
1 kase kadar makarna
yarım dilim ekmek
2 yk semizotu
eritirmiyim acaba bunları of
Ya ben

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inanamıyorum birikmiş yemekler vardı dolapta ısıtım da yeriz dedim
yediklerim
öğlen
4 yk patlican yemeği
1 kase kadar makarna
yarım dilim ekmek
2 yk semizotu
eritirmiyim acaba bunları of
mrb hanımlar. balıklama dalışı yaptım topiğe kusura bakmayın lütfen. bi konuda yardım isteyebilir miyim?
İyi akşamlar Kızlar,
Kahvaltımı yazmıştımm
öğlen dışarıdaydım kiraz+light sü oldu mecburen öğle yemeğim
akşam da 1 ayran ve ızgara tavuklu yağsız salata
ara öğün de nektarin:)
bugün biraz fazla meyve oldu ama öğün yerine geçtiğinden zararı mininumda tuttum sanırım. üstelik hava çok sıcaktı ve herkes ama herkes dondurma yiyorduama dayandım
hepinize selamlar ve sevgiler,
kızlar nerdesiniz kimse yok
Yol meyvede cok olmamiski, bı kiraz bı hektarın, tabi kirazın miktarını yazmamisin, cok abartmadiysan problem yok:))
selamkızlar bugün ben de pek giremiyeceğim nete. öalumunuz haftasonu ve veletlereben bakıyorum şu an ikisi uyıuyo biri de komşuda birazdan komşuyla onların köyüne gezmeye gidicez.tavyk mangal falan yaparız.
dün biraz kaçamaklı biraz da yürüyüşlü geçti yaz günlerini bu yüzden seviyorum yesek de yürüyüş yapıyoruz ama kışın böyle olmuyor.
umarım bugünü daha az zararla daha da iyisi karla geçiririim. bu arada yarım saate hazırlanırım dedim oturdum buraya yazı yazıyorum. görüşürüz.
Gunaydinnn kizlar
dun hic giremedim ama simdi okudum gecmisi. Dun hep disardaydim yediklerimi yazamicam :) kendimce dengelemeye calistim.bugunde pek burda olamicam gece yazarim tekrar. Opuyorum hepinizi.saglikli bir gun olsun hepimize.
selam kızlar bugun dısardaydım yoruldum yine ama güzeldi gün işte kacamak yok zararlı seylerden uzak durdum
İyi akşamlar Kızlar
Akşam yemeğim:
fırında yağsız tavuk göğsü ve sebze:)
ara ve kapanış öğünü 1 avuç kiraz 1 avuç çilek 4 tane kayısı 1 tane şeftali
meyve canavarıyım yaa:)
sanırım 1 tane de sade kahveye izin vrebilirim
sizler naptını< nasılsınızz?