• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar kardesime buyuk iddiaya girdik
Yılbaşına kadar 65 kilo olacağıma dair:))
Ne dersiniz verebilirim dimı
Kaçamak filan yok artık, cok fena gaza geldim, herkesin ne kadar zayıflamasın laflarına karşılık, hic heveslenme abla hala şişmansin demesi yokmu gostericem ona şişmanlığı görecek gunünü ins:))

çok güzel vermişsin maşallah valla iradeni tebrik ettim oooo yılbaşına çok var sporla destekle kesin verirsin bnde yılbaşına o kılo ya gelmeyı hedefledım :) benimkı senınkınden dfaha zor suan 82 yım :(

günaydın kızlar nasılsınız bakalalım :) pazar günü giremedim önce o menümü yazayım
sabah; 1 dilim kepek ekmeği, peynir,4 ince sucuk
öğlen;çarşı da oldugum için elma ile sade dondurma yedim
akşam ;çorba birazda karpuz yedim

bugunkü menüm;
sabah;nesfit ile süt tü

günaydın kızlar herkese iyi haftalar diliyorum..

güzel bir hafta olsun hepimiz için
umarım herkes iyidir
geçmişi okumaya gidiyorum şimdi

günaydın canım sana da iyi haftalar :)

günaydın kızlar nasılsınız bakalalım :) pazar günü giremedim önce o menümü yazayım

bugunkü menüm;
sabah;nesfit ile süt tü

canım öncelikle hoşgeldin
menun cok az olmuş sanki ama pazar günleri yediğimiz içtiğimiz biraz düzensiz oluyor belki ondandır
bu arada spor yapıyo musun? sporla çok iyi oluyor

günaydın kızlar herkese iyi haftalar diliyorum..

günaydın canım sana da iyi haftalar :)

canım öncelikle hoşgeldin
menun cok az olmuş sanki ama pazar günleri yediğimiz içtiğimiz biraz düzensiz oluyor belki ondandır
bu arada spor yapıyo musun? sporla çok iyi oluyor

hoşbulduk :) ewet elimden geldiğince yapıyorum gecen hafta 4 kez 1 er saatlik yürüyüş yaptım işten sonra biraz zor oluyo ama yaptım canım menüm ewet az oldu suan mıdem agrıyo biraz nye kı acaba az yedıgımden degıldır herhalde

Günaydın canlarım... Günlerdir yoktum hemen veriyorum hesap :)cuma günü hastanelik oldum yine :( sonrada sınavlar ve devam eden rahatsızlık bilgisayarda kota doldu matematik çalıştım diye telefona da dün yükledi babam tl. Öyle net yaptım ... Sinavlar da kotuydu onun sıkıntısından daha beter oldum... Diyete aynen devam yalnız sınav için pek diyet düşünmedim... Şimdi kulağıma ilaç damlatmam lazım 1 saat falan imha eder beni sonra geçmişe döneceğim ...

selamlar selamlaar günaydın kızlar
İyi eğlenceler sana:))
Ekmek yemezsin tavukların yagsiz yerlerinden salataya yersin oooh pekte guzel olur:))
msj 2
tavukarın yağlı yerlerinden de yedim ekmek az yedim:) ama kahvaltımı peynir ve form bisküvi ile yapmıştım akşam yemeği de yemedim çünkü ikindin 1 küçük kurabiye ile çeyrek dilim kek yemiştim.

İyi akşamlar Kızlar

Akşam yemeğim:
fırında yağsız tavuk göğsü ve sebze:)

ara ve kapanış öğünü 1 avuç kiraz 1 avuç çilek 4 tane kayısı 1 tane şeftali
meyve canavarıyım yaa:)

sanırım 1 tane de sade kahveye izin vrebilirim;)

sizler naptını< nasılsınızz?
mesaj 3
abbow o kadarcık mı meyve yedin:34:

selam kızlar bugun dısardaydım yoruldum yine ama güzeldi gün işte kacamak yok zararlı seylerden uzak durdum

Aaa kimse gelmemiş bugun buraya, tatilde herkes dışarlarda, gezmelerde herhalde
Bizde bugun mangal yaptık
Yazları annelerin balkonda mangal ve sonrasında semaverde çay en favorim:))
Menümü yazayım
Sabah 1 dikim buğday ekmegi, 1 yumurta, beyaz peynir
Ara bir ilim karpuz
Öğle 1 dilim ekmek, kozlenmis patlıcan biber soğan ve ayran
Ara 2 avuc kiraz
Aksam mangalda kofte, salata
Ara 1 avuc leblebi

mesaj 4
çok güzel atlatmışsın haftasonunu

Kızlar kardesime buyuk iddiaya girdik
Yılbaşına kadar 65 kilo olacağıma dair:))
Ne dersiniz verebilirim dimı
Kaçamak filan yok artık, cok fena gaza geldim, herkesin ne kadar zayıflamasın laflarına karşılık, hic heveslenme abla hala şişmansin demesi yokmu gostericem ona şişmanlığı görecek gunünü ins:))
mesaj 5
6 ay var yılbaşına yani yaklaşık 26 hafta , her hafta yarım kilo olsa 13 kilo, haftda 1 kilo versen oooooooo26 kilo:52:

çok güzel vermişsin maşallah valla iradeni tebrik ettim oooo yılbaşına çok var sporla destekle kesin verirsin bnde yılbaşına o kılo ya gelmeyı hedefledım :) benimkı senınkınden dfaha zor suan 82 yım :(

mesaj 6

hmm aslında hedef koyymak lazım ben de 60 diyeyim o zaman, yılbaşına 60 olacağım inşallah

bugunkü menüm;
sabah;nesfit ile süt tü

mesaj 7
ne kadar az yiyorsun böyle:130:

Günaydın canlarım... Günlerdir yoktum hemen veriyorum hesap :)cuma günü hastanelik oldum yine :( sonrada sınavlar ve devam eden rahatsızlık bilgisayarda kota doldu matematik çalıştım diye telefona da dün yükledi babam tl. Öyle net yaptım ... Sinavlar da kotuydu onun sıkıntısından daha beter oldum... Diyete aynen devam yalnız sınav için pek diyet düşünmedim... Şimdi kulağıma ilaç damlatmam lazım 1 saat falan imha eder beni sonra geçmişe döneceğim ...

geçmiş olsun neyın var simdi nasılsın sınav ın umarım istedıgın gb gecmıstır canım

hoşbulduk :) ewet elimden geldiğince yapıyorum gecen hafta 4 kez 1 er saatlik yürüyüş yaptım işten sonra biraz zor oluyo ama yaptım canım menüm ewet az oldu suan mıdem agrıyo biraz nye kı acaba az yedıgımden degıldır herhalde

ooo haftada 4 gün süper:46: zaten her gün yapmamak lazım ben de 2 gün falan ara veriyorum mutlaka
mide ağrısının da pek çok sebebi olabilir bilemedim ki şimdi. belki yediğin bişi falan sana dokunuyodur ?? ama az yemekten olacağını hiç sanmıyorum

hay allah geçmişler olsun ececim.
şu sınavlarını atlat diyete öyle ağırlık verirsin bence de. belki sınav performansını falan etkiler diyet bpşver riske atma

Son düzenleme:
Günaydın Kızlar

KAhvaltı öncesi:
2 ceviz
2fındık
2 kuru altın çilek

KAhvaltı
1 haşlanmış yumurta
light peyazpeynir
domates

kahvaltıyı işyerinde yaptığım için bu şekilde oldu ama zaten yumurtam da pek bi tombuldu güzel güzel doydum:)

kızlaaar ben bugun annemle altın gününe gidiyorum beni büyük bir irade sınavı bekliyor :)

şimdi hazırlanmam lazım arada tlfdan girerim öptüm herkesi

Gunaydinn takim arkadaslarimmm
Berivan ne kadar azicik yemissin ben okadar yesem ya o aksam ya ertesi gun herseye saldirasim gelirdi kesin :) miden armis bak kendine okadar eziyet etme bence kalorisi dusuk seylerle biraz daha doyursan karnini daha saglikli beslenmis olursun.nacizane fikrim :) zayiflicaz diye elimiz ayagimizda titremesin acliktan :)

C.tesi gunu de disardaydim pek uygulayamadim ama dikkat ettim yinede. Saatleri biraz duzensiz oldu sadece.
Dunki yediklerim:
Kahvalti 11de bi kase nesfit
ogle yemegi saat 4 te 4 tane izgara kofte ve yanindaki elma dilimli kizarmis patatesten 7-8 taneee :(,salata,yarim dilim kepek ekm.
Aksam dugun yemegindeydik pilav ustu doner ayran baklava vardi pilavi ve baklavayi yemedim. Ustun basari gosterip sadece pilavin ustundeki azicik :) eti bide ayrani... Okadar cunku saat gec olmustu 9du :(
İs yerindeyken daha duzenli oluyo ogunler. Hafta sonu hic ara ogun yapamadim.

Son düzenleme:
Gunaydinn takim arkadaslarimmm
Berivan ne kadar azicik yemissin ben okadar yesem ya o aksam ya ertesi gun herseye saldirasim gelirdi kesin :) miden armis bak kendine okadar eziyet etme bence kalorisi dusuk seylerle biraz daha doyursan karnini daha saglikli beslenmis olursun.nacizane fikrim :) zayiflicaz diye elimiz ayagimizda titremesin acliktan :)

çok haklısın canım az yemekden olmuş ya 3 bisküvi yi yedim kendime geldim midem de agrıyo :) aartık :)

Son düzenleme:
C.tesi gunu de disardaydim pek uygulayamadim ama dikkat ettim yinede. Saatleri biraz duzensiz oldu sadece.
Dunki yediklerim:
Kahvalti 11de bi kase nesfit
ogle yemegi saat 4 te 4 tane izgara kofte ve yanindaki elma dilimli kizarmis patatesten 7-8 taneee :(,salata,yarim dilim kepek ekm.
Aksam dugun yemegindeydik pilav ustu doner ayran baklava vardi pilavi ve baklavayi yemedim. Ustun basari gosterip sadece pilavin ustundeki azicik :) eti bide ayrani... Okadar cunku saat gec olmustu 9du :(
İs yerindeyken daha duzenli oluyo ogunler. Hafta sonu hic ara ogun yapamadim.

hafta sonu çok zor oluyo hem korumak hem uygulamak sen ne işle meşgulsun

geçmişolsun ececim bakındım sana onlinemısın die ama göremedim bugun de gelmeseydin kırmızı alarm verecektim:)

off çok canım sıkkın morelim bozuk:(
bu yüzden bişey yiyesim yok morel olmayınca iştahta kesilior

Back
X