• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kahvalti:yarim domates,yarim salatalik bir kibritkutusu peynir,4 zeytin.biir dilm cavdar ekm
araogun: yarim dilim kek ,iki kasik kuskusla yapilmis salata( bir velimiz yapip getirmis,sadece tadimlik yedim :))
Ogle: bi kase corba,2kasik bulgur pilavi 2kasik tavuk sote susuz olarak.3kasik yogurt.
Simdilik bu kadar :) bakalim aksama neyle tamamlicam :)

Öğle yemeğim:

Fırında tavuk ve ayran:)

bugün ekmek grubundan hiç yemedim akşam da spora gideceğim. ondan önce sanırım light kaşarlı bir tosta izin verebilirm, ne dersnz:):1:

Burdaki paylasimlar acayip ise yariyo bende. Ozellikle yediklerimizi yazmamiz. Ay bunu oraya yazamam en iyisi yemeyim diyip tutuyorum kendimi :)) araogunlerde kacamak yaptim resmen bugun.

kızlar herkese iyi geceler haftasonu pek giremedim kardeşim üniversite sınavlarına giriyor bütün haftasonu onunla beraberdim moral motivasyon açısından :)

bu haftaki mesaj sayılarını bugun bildirmem gerekiyordu o yüzden topladım hemen yazıyorum:

SENG:23 mesaj
TUNİ: 105 mesaj
ERGH: 64 mesaj
MAWAY: 49 mesaj
BUFFY: 7 mesaj
COCSTAR: 14 mesaj
ÇİĞDEM: 17 mesaj
ELİFEZGİ: 47 mesaj
BENİMRÜYAMSENSİN: 15 mesaj
BERİVAN: 7 mesaj

evet görüldüğü üzere bu hafta en çok mesaj yazan arkadaşımız tuniciğimiz kendisini tebrik ediyoruz :):29: :71:
kızlar saat geç oldu şimdi yatmam lazım. yarın haftasonu menulerimi paylaşırım. herkese sevgiler ve iyi geceleeeer

bende biraz abartmışım galiba:)
gerçi paylaşım çok olsa ben dahada yazardım:))

çok güzel vermişsin maşallah valla iradeni tebrik ettim oooo yılbaşına çok var sporla destekle kesin verirsin bnde yılbaşına o kılo ya gelmeyı hedefledım :) benimkı senınkınden dfaha zor suan 82 yım :(

ben başladığımda 87ydim canım ki ben ömrümde kilo verebilen bi insan değildim, çok şükür bu sefer başardım:) insan verdikçe dahada motive oluyor, biraz verdikçe sonrası daha kolay, merak etme:))

selamlar selamlaar günaydın kızlar

msj 2
tavukarın yağlı yerlerinden de yedim ekmek az yedim:) ama kahvaltımı peynir ve form bisküvi ile yapmıştım akşam yemeği de yemedim çünkü ikindin 1 küçük kurabiye ile çeyrek dilim kek yemiştim.

mesaj 3
abbow o kadarcık mı meyve yedin:34:

mesaj 4
çok güzel atlatmışsın haftasonunu

mesaj 5
6 ay var yılbaşına yani yaklaşık 26 hafta , her hafta yarım kilo olsa 13 kilo, haftda 1 kilo versen oooooooo26 kilo:52:

mesaj 6

hmm aslında hedef koyymak lazım ben de 60 diyeyim o zaman, yılbaşına 60 olacağım inşallah

mesaj 7
ne kadar az yiyorsun böyle:130:

ay teorikte hesap edilince öyle kolay gibi oluyorda pratikte zor bu işler. ama büyük iddiaya girdik sanırım ben epey motive edecek inş:))

ben başladığımda 87ydim canım ki ben ömrümde kilo verebilen bi insan değildim, çok şükür bu sefer başardım:) insan verdikçe dahada motive oluyor, biraz verdikçe sonrası daha kolay, merak etme:))

kesinlikle haklsın bn kolay alanlardanım bu kez çok karalıyım hedefe gelmeden de bırakmayacagım Allah ın izniyle

kızlaaaar :....(

bugun rejimde baya bi kaçamak yaptım :(
çok ayıptır söylemesi 2 kaşık cevizli erişte 1 börek ve tatlı yedim

offf keşke gitmeseydim şu güne :(

yarın çok hafif beslenip dengelemem lazım detoks gibi bişi bilen var mı??

Back
X