• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam kızlarrr

hafta sonu piknik olayından alnımın akıyla cıktım sukur :52: hafta sonu yediklerim......

cumartesi

sabah 7 de uyandım
3 kasık nesfit ve sut

saat 10 gıbı evden cıktım ıkı arkadası yoldan aldım. 11.30 gıbı piknik alanına vardık.

saat 12 gibi...
1 kucuk puaca (ama laf olsun diye değil cidden kucuk :) )
4 ince sarma

arada bayag cay ve su içtim

saat 1- 1:30 gibi
1bardak ayran

saat galiba 3ye geliyordu
4 kiraz

4 gibi eve geldim
nerdeyse 1 litre su içtim gelir gelmez içim yanmıs

saat 5:30
6 kiraz
4 kayısı
4 fındık

aksam
yemek yicek halim yoktu
3 kasık nesfit ve sut ile bitirdim gunu :)

piknik gunune gore kacamagım yok sanırım. puaca zaten benım yaptıgım puacaydı vıcık bir yağı yoktu. gunluk yediğim ekmeklere saydım onu. cunku hıc ekmek yemedım.

(bu arada cuma gecesi regl oldum tatlı krizim tavan suan)

pazar gunu

sabah

(eşim evde oldugu için ozenli bir kahvaltı oldu haftaiçine gore)

yarım salatalık
yarım dometes
1 tatlı kasıgı bal
1 yumurta
1 dilim mısır ekmegi (ev yapımı)
3 bardak cay

ara
2 fındık

ogle
3 kasık nesfit + sut

ara
2 dilim karpuz

aksam
6-7 kasık pırasa
1 bardak ayran
2 kayısı
5 kiraz

su ne kadar içtim bilmiyorum net ama 2 lt vardır sanırım.

bu arada irademi tebrik ediyorum ben yediklerimi yazdım da, oooff kızlar dokturmus borekler, ıslak kekler vs vs vs vs :53: kırıntı tatlarına bıle bakmadım. :8:

sabah

2 kandil simiti

ara

6 badem

öğlen

4 köfte salata 1 dilim ekmek

ara

6 çilek

akşam

menemen karpuz peynir 1 dilim ekmek

Öğle yemeğim:

Fırında tavuk ve ayran:)

bugün ekmek grubundan hiç yemedim akşam da spora gideceğim. ondan önce sanırım light kaşarlı bir tosta izin verebilirm, ne dersnz:):1:
ekmek yememen güzel olmus gercekten ama tostla tamamlamıs olabilirsin bu açığı:)
kızlaaaar :....(

bugun rejimde baya bi kaçamak yaptım :(
çok ayıptır söylemesi 2 kaşık cevizli erişte 1 börek ve tatlı yedim

offf keşke gitmeseydim şu güne :(

yarın çok hafif beslenip dengelemem lazım detoks gibi bişi bilen var mı??

cevizli erişte ne bilmiyorum ama sanırım tadı güzel bişey olmalı ehehe
detoks hım yesılcey ıcebilirsin ve sebze agırlıklı beslenebilirsin

bu arada irademi tebrik ediyorum ben yediklerimi yazdım da, oooff kızlar dokturmus borekler, ıslak kekler vs vs vs vs :53: kırıntı tatlarına bıle bakmadım. :8:

ben de senin iradeni tebrik ediyorum walla sinemcim çok azimlisin :)

cevizli erişte ne bilmiyorum ama sanırım tadı güzel bişey olmalı ehehe
detoks hım yesılcey ıcebilirsin ve sebze agırlıklı beslenebilirsin

canım erişte evde yapılan bir çeşit makarna ama normal makarnadan kalorisi daha yüksek içinde bolca yumurta falan oluyor.
işte onun cevizli ve kaşarlı bir sosla yapılmış versiyonunu yedim malesef :( yarın bütün gün ot çöple beslenicem çok vicdan yaptım :(

günaydın kızlar nasılsınız :)
dün akşam eve gittim kabak yemegi var dı onu yedım 3 kaşık dayanamadım bır max yedim
sabah:peynir,ekmek.domates ve çay içtim şimdilik bunlar öğlene Allah kerim

sıkma canını detoksluk bir durum yok bence bugun daha fafif yiyip spor yaparsan hiç birsey kalmaz :)

günaydın 5. takımın çıtırları

:21:
midem agrıyınca 3 yulaflı bisküvi yıyorum sımdı mecbur ay bı fena oldum valla

msj2
çok aç kalma mide asidini bağlamak için de az ve sık beslenmen gerekiyor, ara öğün olarak süt içersen iyi gelebilir veya küçük bir meyve ile form bisküvi de iyi gelebilir

elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum canım inşallah bu şekilde giderim işten döndüğümde 7.25 geçiyo oluyo biraz zor oluyo ama yapmaya çalışıyorum
mesaj 3
off 7,25 miiiiii:50: o saate kadar çalıpşmak ayrı zor eve o saatte girmek daha zor, yemek yapıp yemek...., Allah kolaylık versin

eşim normalde 6da evde olur dün eve uğrayıp eşofmanlarını giyip çıktı maç yapmaya ve akşam 7,30da dönü ben de o saatte eve geldi diye kıyameti koparttım, limoniyiz. o saate kadar onu beklemek istemiyorum biz çocukla yiyoruz yemeği, ama bebekler de olunca bi daha sofra kurmak da yemek yemek de zor oluyor:50: zaten kendisi de sefil oldu

Günaydın Kızlar

KAhvaltı öncesi:
2 ceviz
2fındık
2 kuru altın çilek

KAhvaltı
1 haşlanmış yumurta
light peyazpeynir
domates

kahvaltıyı işyerinde yaptığım için bu şekilde oldu ama zaten yumurtam da pek bi tombuldu güzel güzel doydum:)

msj 4
ekmek yemiyor musun?

C.tesi gunu de disardaydim pek uygulayamadim ama dikkat ettim yinede. Saatleri biraz duzensiz oldu sadece.
Dunki yediklerim:
Kahvalti 11de bi kase nesfit
ogle yemegi saat 4 te 4 tane izgara kofte ve yanindaki elma dilimli kizarmis patatesten 7-8 taneee :(,salata,yarim dilim kepek ekm.
Aksam dugun yemegindeydik pilav ustu doner ayran baklava vardi pilavi ve baklavayi yemedim. Ustun basari gosterip sadece pilavin ustundeki azicik :) eti bide ayrani... Okadar cunku saat gec olmustu 9du :(
İs yerindeyken daha duzenli oluyo ogunler. Hafta sonu hic ara ogun yapamadim.

mjs5
düğün yemeğini zararsız atlatmışsın tebrik ederim

off çok canım sıkkın morelim bozuk:(
bu yüzden bişey yiyesim yok morel olmayınca iştahta kesilior

Benim de moral sıfır...

sevgili takımarkadaşlarım noldu size?

msj 6
ben de iyi sayılmam yukarıda bahsettiğim sebepten bir anda tepenin tası attı, dün akşam berbat geçti, gece de rüyamda bi sürü asker çatışma helikopterler falan gördüm , hatta vuruldum sabah ta duyduk ki 7 şehidimiz var:(

Ben psikologum canim. Ozel egitim ve rehabilitasyon merkezinde calisiyorum.sen ne is yapiyosun
mesaj 7
çiğdem sana çok ihtiyacımız olacak

Kahvalti:yarim domates,yarim salatalik bir kibritkutusu peynir,4 zeytin.biir dilm cavdar ekm
araogun: yarim dilim kek ,iki kasik kuskusla yapilmis salata( bir velimiz yapip getirmis,sadece tadimlik yedim :))
Ogle: bi kase corba,2kasik bulgur pilavi 2kasik tavuk sote susuz olarak.3kasik yogurt.
Simdilik bu kadar :) bakalim aksama neyle tamamlicam :)
mesaj 8
özellikle hamur işlerini ve tatlıları araöğün olarak tüketmemek gerekiyor ama tüketiyoruz işte

ahh ahh sana neoldu
dünya üstüme gelior sanki benim:(

ben hala öğle yemegı yemedım kızlar sunu yedim diemiorum ama sabah 2 kandil simiti yedim kahvaltıda
mesaj 9
2 tanecik mi yedin, dün benim yediğim simitlerin yanında seninki çok bi az geldi:18:

günaydın 5. takımın çıtırları

:21:

msj2
çok aç kalma mide asidini bağlamak için de az ve sık beslenmen gerekiyor, ara öğün olarak süt içersen iyi gelebilir veya küçük bir meyve ile form bisküvi de iyi gelebilir

mesaj 3
off 7,25 miiiiii:50: o saate kadar çalıpşmak ayrı zor eve o saatte girmek daha zor, yemek yapıp yemek...., Allah kolaylık versin

eşim normalde 6da evde olur dün eve uğrayıp eşofmanlarını giyip çıktı maç yapmaya ve akşam 7,30da dönü ben de o saatte eve geldi diye kıyameti koparttım, limoniyiz. o saate kadar onu beklemek istemiyorum biz çocukla yiyoruz yemeği, ama bebekler de olunca bi daha sofra kurmak da yemek yemek de zor oluyor:50: zaten kendisi de sefil oldu

evli değilim canım :) annem yapıyo çok az yıyorum iyi oluyo tabı çok gec cıkıyoruz

Öğle yemeğim:

Fırında tavuk ve ayran:)

bugün ekmek grubundan hiç yemedim akşam da spora gideceğim. ondan önce sanırım light kaşarlı bir tosta izin verebilirm, ne dersnz:):1:
mesaj 10
bence güzel olur

Burdaki paylasimlar acayip ise yariyo bende. Ozellikle yediklerimizi yazmamiz. Ay bunu oraya yazamam en iyisi yemeyim diyip tutuyorum kendimi :)) araogunlerde kacamak yaptim resmen bugun.

mesaj 11
hı hı fark ettik kaçamak yaptığını:40: bence de buraya yazmak çok iyi oluyor aslında en başta kendimiz görmüş oluyoruz ne kadar çok şey yediğimizi.

aynen çok işe yarıyo bn 5 inde başladım bu ayın 4 kilo gitti bile :)
mesaj 12
ben doğum sonrası aldığım kiloları verip öyle hamile kalmıştım, 67den 60,5e burada düşmüştüm, hakikaten 67 kiloda takıldığımı düşünmeye başlamışken burası karşıma çıktı ve kilo vermeye başladım şimdi aynı şeyi tekrar yapmaya çalışıyorum.

bende biraz abartmışım galiba:)
gerçi paylaşım çok olsa ben dahada yazardım:))

:1:yaz yaz

ben başladığımda 87ydim canım ki ben ömrümde kilo verebilen bi insan değildim, çok şükür bu sefer başardım:) insan verdikçe dahada motive oluyor, biraz verdikçe sonrası daha kolay, merak etme:))
msj13
evet evet kilo vermek müthüş bi şey, 70 kiloluk tosunum, 54 kiloya bile insem sanki 48i hedefleycekmişim gibi bir his var içimde

ay teorikte hesap edilince öyle kolay gibi oluyorda pratikte zor bu işler. ama büyük iddiaya girdik sanırım ben epey motive edecek inş:))

msj 14
evet ya teori ile pratik hiç birbirini tutumuyor aslında az bile kilo versek diyette istikrarlı olsunsa başarı olacak. haftada 250 gram vermek demek yılda 13 kilo demek (ben de her türlü matematiksel hesabı yapıyom yaf:52:, haftada yarım kilo, haftada 1 kilo haftada 250 gram gel vatandaş geeeel:37:)
lise sondayken rehber öğretmenimiz haftalık çözdüğümüz testlerin çetelesini tutturuyordu bize, ben günde 200 soru hedefliyordum, gün geliyordu 500 çözüyodum 1 hafta yatıyordum, hatta 850 biyoloji sorusu rekorumdur (1000 olmadı diye çok üzülmüştüm). yıl sonunda öğretmen sonuçları açıkladı sınıf birincisinin günlük ortalam soru sayısı 65ti!!! bense onun yarısı kadar soru çözmüştü. yani neymiş: istikrarlı olmak önemliymiş.

arkadaşım Dilara Koçak'ın Gülben Ergenin programında verdiği bir çorba tarifi var, internetten bulup izleyebilirsin. çok güzel bir tarif bende buraya yazayım. dün ben de bunu pişirdim.

*Adı vicdan çorbası, kaçamak yaptığımız bir günün ertesinde bu çorbayı yapıp içiyoruz ama kendimi suçlu hissetmiyoruz.
*çorba şu şekilde tüketilecek : sabah düzgünce diyet kahvaltımız yapılacak, öğlen ve akşam bu çorbadan 1-2-3 kase doyana kadar içilebilir ama yanında muhakkak proteinli bir gıda (1 kase yoğurt olabilir , yarım yağlı peynir veya lor olabilir, peynir sevmeyenler için 3 tane ceviz olabilir)
*ikindi ve gece araöğünleri meyve+süt veya meyve +ceviz ile yapılacak tabi ki meyve de küccük olacak

gelelim tarife

VİCDAN ÇORBASI

- 2 adet kabak
- 2 adet domates
- 2 adet kuru soğan
- 1 demet maydanoz
- 1 demet nane
- 1 demet dereotu
- 2 çorba kaşığı bulgur
- 3 su bardağı su
- 2 diş sarımsak
- 1 tatlı kaşığı zeytinyağı
- 1 er çay kaşığı karabiber, kırmızı biber, kimyon.

bunları bir kaba koyup pişiriyorsunuz. ben kabakları iri doğradım maydanozu biraz azalttım tadını sevmediğim için blendırdan da geçirmedim yemek gibi yedim tadı fena değildi. isteyen blandırdan geçirebilir, diğer sitelerde tarifi verirken düdükli tencere de 7 dk pişirin denmiş bilginize

Son düzenleme:
kızlar arka arkaya tek başıma yazdığım mesajlar sayesinde kendi kendime konuşuyormuşum hissine kapıldım:) devam ediyorum.

Dün sabah : 2/3 susamsız , 2/3 susamlı simit ve 2/3 açma yı 3 dilim peynirle yemiş bulunmaktayım.
öğlen: 1 tabak az yağlı taze fasulye +2 dilim peynir
akşam:1 tabak vicdan çorbası+1 köfte+2 köfte kadar tavuk +5 lahana sarma +1 çaybardağı yoğurt

saat 8de: 2 top dondurma
öğlen ve akşamki ekmeklere dikkat ederek sabahki simitleri telafi ettim diyordum ki gene kaçamağım oldu.
malumunuz eşime kızdığımı söylemiştim eve geldik ona surat yapıyorum bi yandan da bebekler ağlıyor , eşim aç ve iki çocuk kucağındayken yemek yemeye çalıştı etrafa döke döke, ben de kızgın olduğum için hiç oralı olmadan bebeklerin muhallebisni pişirmeye devam ettim. muhallebilierini yeridirp yatırdım hemen uyumadılar uyuyana kadar yatakta bi müddet mızırdandılar, haşlamış olduğum tavuğu dolaba kaldırmak üzere mutfağa gittim. yaz gününde dışarıda kalsa kokacak ve bu erkeklerin umrunda değil, gittim mutfağa, zaten akşam yemeğinde tavuğu doyasuya yememiştim bi de elimi bulaştırınca eccük eccük derken tavuğu mideme kaldırdım:26:

sanırım bu vicdan çorbası bizim evden eksik olmaması gereken bir çorba olacak:52:

kızlar arka arkaya tek başıma yazdığım mesajlar sayesinde kendi kendime konuşuyormuşum hissine kapıldım:) devam ediyorum.

Dün sabah : 2/3 susamsız , 2/3 susamlı simit ve 2/3 açma yı 3 dilim peynirle yemiş bulunmaktayım.
öğlen: 1 tabak az yağlı taze fasulye +2 dilim peynir
akşam:1 tabak vicdan çorbası+1 köfte+2 köfte kadar tavuk +5 lahana sarma +1 çaybardağı yoğurt

saat 8de: 2 top dondurma
öğlen ve akşamki ekmeklere dikkat ederek sabahki simitleri telafi ettim diyordum ki gene kaçamağım oldu.
malumunuz eşime kızdığımı söylemiştim eve geldik ona surat yapıyorum bi yandan da bebekler ağlıyor , eşim aç ve iki çocuk kucağındayken yemek yemeye çalıştı etrafa döke döke, ben de kızgın olduğum için hiç oralı olmadan bebeklerin muhallebisni pişirmeye devam ettim. muhallebilierini yeridirp yatırdım hemen uyumadılar uyuyana kadar yatakta bi müddet mızırdandılar, haşlamış olduğum tavuğu dolaba kaldırmak üzere mutfağa gittim. yaz gününde dışarıda kalsa kokacak ve bu erkeklerin umrunda değil, gittim mutfağa, zaten akşam yemeğinde tavuğu doyasuya yememiştim bi de elimi bulaştırınca eccük eccük derken tavuğu mideme kaldırdım:26:

sanırım bu vicdan çorbası bizim evden eksik olmaması gereken bir çorba olacak:52:

o kahvaltı ne olmuş öyleeee:))))

arkadaşım Dilara Koçak'ın Gülben Ergenin programında verdiği bir çorba tarifi var, internetten bulup izleyebilirsin. çok güzel bir tarif bende buraya yazayım. dün ben de bunu pişirdim.

*Adı vicdan çorbası, kaçamak yaptığımız bir günün ertesinde bu çorbayı yapıp içiyoruz ama kendimi suçlu hissetmiyoruz.
*çorba şu şekilde tüketilecek : sabah düzgünce diyet kahvaltımız yapılacak, öğlen ve akşam bu çorbadan 1-2-3 kase doyana kadar içilebilir ama yanında muhakkak proteinli bir gıda (1 kase yoğurt olabilir , yarım yağlı peynir veya lor olabilir, peynir sevmeyenler için 3 tane ceviz olabilir)
*ikindi ve gece araöğünleri meyve+süt veya meyve +ceviz ile yapılacak tabi ki meyve de küccük olacak

gelelim tarife

VİCDAN ÇORBASI

- 2 adet kabak
- 2 adet domates
- 2 adet kuru soğan
- 1 demet maydanoz
- 1 demet nane
- 1 demet dereotu
- 2 çorba kaşığı bulgur
- 3 su bardağı su
- 2 diş sarımsak
- 1 tatlı kaşığı zeytinyağı
- 1 er çay kaşığı karabiber, kırmızı biber, kimyon.

bunları bir kaba koyup pişiriyorsunuz. ben kabakları iri doğradım maydanozu biraz azalttım tadını sevmediğim için blendırdan da geçirmedim yemek gibi yedim tadı fena değildi. isteyen blandırdan geçirebilir, diğer sitelerde tarifi verirken düdükli tencere de 7 dk pişirin denmiş bilginize

bunu bende duymuştum ama yapmadım henüz, yiyemezmişim gibi geldi bana dereotu çok faydalı ama ben bir telini sokamam ağzımaki bir demet dere otu diyor:)

arkadaşlar kardeşimi dün gece itibarıyla göndermiş bulunuyoruz:))
ve çok şükürki bizim ziyafet sofralarıda biticek artık
ne zor 5 gün geçirdimmm aman allahım
bozmadım diyetimi dersem ciddi yalan söylemiş olurum:)ama olabildiğince dikkatli yedim ve dün 1 saaty yürüyüşümü yaparak kiraz saplı yeşilçayımı içerek tekrar marotonuma başlamış bulunuyorum
gr gr zorla verdiğim kiloları birkaç günlük zevk uğruna hhooop geri almak istemiyorum
aslında artık hiç kilo almak istemiyoruummm:) inş tabi
sabah bir dilim ekemk yumurta ve peynirle hahvaltımı yaptım
arada yeşil erik ve kiraz yedim 5er tane
öğle için soğuk ayran aşı çorbası getirdim onu yicem ( bununda detoks etkisi varmış diye duydum ama net bilmiyrm tabi, sanırım bu lapa diyetindeki mantık olduğundan )

akşam üstleri oğluşumu annemden alırken 45 dk kadar yürümüyei planladım hem onada bir dğeişiklik olur diye, ama o saatte hava çok sıcakmı olur bilemedim
yürüyüş bandında zaman geçmek bilmezken dün kardeşim ve oğluşumla yürdük dışarda bi baktık bir saat olmuş bile, çok hoşuma gitti

yani velhasıl tam gaz devam ediyorum inş arkadaşlarr:)))

Merhabalar nasıl sınız bakalım
bugun ku menüm;
sabah; peynir ,k. Ekmeği,domates
öğlen;ezogelin çorba,salata akşam daha belli degıl bakalım arada da bır elmam var

Back
X