Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ya en başında bende 27 temmuzda oğluşumun ilk doğum gününde 70 olmayı hedeflemiştim ama tabi şu an bir ayda 5 kilo demek benim içinde
yani çok gibi görünüyr gözüme ama dikkat edersek 5 olmasada 3.5 4 veririz inş bir kiloda çok farketmez
hadi bakalım hilal beraber temmuz sonuna 5 kilo hedefliyoruz o zaman

ye birde ne garibime gidiyor, diyete başladığımda 87 kiloydum ve 75 olsam yeter diyrdum razıyım diyrdum ama şu an hiç ama hiç tatmin etmiyor beni , şimdide 70 olsa yeter diyorum ama görünen oki 70 oluncada 65 olmak isticem inşş olurum:)

biz bayanlar böyleyiz tunicim :)
kilo dedin mi sınır tanımıyoruz :))

kaptan ecemizin kulağı kötüymüş kızlar acil şifalar diliyorum iyi olunca gelicek..
şimdilik bir sorun olursa ben onu temsilen burdayım

dün bizim burdan bir rampa yokuş var eyübe inen bir yol Ece bilir onla aynı semtte oturuyoruz:)
hava baktım pırıl pırıl püfür püfür esiyor dedim ben arabaya binmeden kestirmeden gidim yürüyerek
inmeye basladım yokuştan ama ayağımda spor ayakabılar filan bacak kasları nasıl calısıyor,kaslar sıkıyor kendini filan
çok süper oldu ama bugun bacaklarım biraz ağrıyor sonra yine eve yürüyerek geldim cok yoruldum

gününüz güzel olsun bayanlar
umarım herkez iyidir
taka tuka laptopumla geçmişi okudum geldim
alıntı yapamıyorum malesef bu makineyle
bilgi işlemci de gelmedi dün, hastanedeymiş
umarı mbugün gelir de bilgisayarımın sorununu çözer
yoksa bu takaya bir gün daha zor katlanacağım :D

TUNİCİM kardeşin gitmiş Allah kavuştursun canım
kuzenine de ayıp etmiş hakkaten o doktor, ama umarım karakteri de çok çok iyi olan biri çıkar karşısına da unutur o adamı

BERİVAN, evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım, umarım çok kaçamak yapmadan atlatmışsındır yemeği :D

ELİFEZgİ, sıkılaşmak da çok önemli canım. benim de doğum sonrası miras kalan karnı mbiraz sıkılaşsa nasıl sevincem amaa:)

ECE yok mu onu göremedim

hatırladığım kadarıyla yazdım ama alıntı yapamıyorum bu makineden:(

evli olan bendim :) cok tesekkür ederim canım. ızgara et, salata,diyet kola bole bitirdim dünü ama saatin geç olması kötü oldu :(

cumayada birşey kalmadı yarından sonra:(((
tam diyetisyen pskolojısı oluşturdu bu takım olayı bana:)
1.5 günümüz var kızlarr
atık şu dereceye girme olayına tekrar başlayalım, önce ne güzeldi, şimdi bi bakıyorum 10. 8. çok fena:(

Kızlar ruhsal olarak çökmüş durumdayım bir de regl dönemim geldi ... Siz düşünün artık... Size çok ihtiyacım var... Bana biraz nasihat verin. Sevdiğim sahısı unutma zamanı artık. O bana bende ona layık değilim....

Back
X