Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar bir kaptan olsun, kaptanlık emek istiyor, hadi bakem var mı aday?
....

bu duyurudan sonra sizle öğle yemeğimi paylaşayım
nane-dereotu -maydanoz ve 1 kabak ile yapılmış omlet
1 kase yoğurt
2 form bisküvi
12 kabuklu fıstık

ara 20 kalori edecek kadar çukulata, 3yk sütlü şekersiz kahve

almanyadan gelen çukulataları dağıtmakla meşgulüm evde biraz kaldı onu da kardeşimle postalayacağım inşallah. 1 çukulatanın yaklaşık 1/3ünü yediğim için de 20 kalori yazdım.

akşama ton balıklı, sarmısaklı nar ekşili makarna yapacağım, kendime 4 kaşık makarna alırım yanına da ton balığı. yoğurt ve salata da yiyebilirim, ton balıklı makarnanın yanında sürekli yoğurt yerim :1:

öğlen:kepek ekmegı içinde peynir,domates yoyup getırmıs tım onu yedım yanında da limon lu maden suyumu içtim çok az su içiyorum ya offfffffffffffffffffff karnım şiş ve de afedersiniz kabızım:30: öneriniz varsa lütfen bilgi verin :14:

en önemlisi su içmek ve posalı gıda (sebze, meyve, kuru fasulye, mercimek, nohut vb.) tüketmek
Sabah kalkar kalkmaz 2 bardak sıcağa yakın ılık su+2-3 kuru kayısı veya erik
yatmadan önce 1 bardak ılık su
su içemezsen ıhlamur elma çayı gibi çaylar içebilirsin ama yeşil çay kahve ve siyah çay içtiğinde su içmiş sayılmazsın hatta bunları azaltman lazım çünkü 1 bardak çay içtiğinde 2,5 bardak su atıırır vücuttan
Kabak bağırsakları güzel çalıştırıyor hazır mevsimi de gelmişken bol bol kabak yemeği yiyebilirin.kışın pırasa yazın kabak süper:21:
Öncelik bunlarda, bunları yaptığın halde geçmiyorsa yapacak şeyler de var . sen bi şekilde su iç sulu şeyler ye, su vücuda girmezse çıkmaz da...

en önemlisi su içmek ve posalı gıda (sebze, meyve, kuru fasulye, mercimek, nohut vb.) tüketmek
Sabah kalkar kalkmaz 2 bardak sıcağa yakın ılık su+2-3 kuru kayısı veya erik
yatmadan önce 1 bardak ılık su
su içemezsen ıhlamur elma çayı gibi çaylar içebilirsin ama yeşil çay kahve ve siyah çay içtiğinde su içmiş sayılmazsın hatta bunları azaltman lazım çünkü 1 bardak çay içtiğinde 2,5 bardak su atıırır vücuttan
Kabak bağırsakları güzel çalıştırıyor hazır mevsimi de gelmişken bol bol kabak yemeği yiyebilirin.kışın pırasa yazın kabak süper:21:
Öncelik bunlarda, bunları yaptığın halde geçmiyorsa yapacak şeyler de var . sen bi şekilde su iç sulu şeyler ye, su vücuda girmezse çıkmaz da...

kesinlikle haklısın canım günde 1 bardak dahı su içesim yok yaw bir sekilde çogaltmam gerek kayısı kurumu olsun yaş mı nasıl tüketmem gerek

....

bu duyurudan sonra sizle öğle yemeğimi paylaşayım
nane-dereotu -maydanoz ve 1 kabak ile yapılmış omlet
1 kase yoğurt
2 form bisküvi
12 kabuklu fıstık

ara 20 kalori edecek kadar çukulata, 3yk sütlü şekersiz kahve

almanyadan gelen çukulataları dağıtmakla meşgulüm evde biraz kaldı onu da kardeşimle postalayacağım inşallah. 1 çukulatanın yaklaşık 1/3ünü yediğim için de 20 kalori yazdım.

akşama ton balıklı, sarmısaklı nar ekşili makarna yapacağım, kendime 4 kaşık makarna alırım yanına da ton balığı. yoğurt ve salata da yiyebilirim, ton balıklı makarnanın yanında sürekli yoğurt yerim :1:

sarımsaklı nar ekşili makarnaa??
hiç duymadım nasıl yapıyrosun,yeni tatlara bayılırım belki bunuda severim:==))

Öğle yemeğimm

tavuklu mantarlı yemek ( 1 tabak, 8 yemek kaşığı gibi düşünebilirz)

ara

1 tane haşlanmış küçük yumurta

akşama dışarıda olacağım, alışverişe gideceğim bir yere oturmaya vaktim de yok, ne yesem ki?

Gunaydin kizlarr dun demistimya canim dondurma istiyo diye aksam yemegi olarak kursa giderken bi kornet yedim kurstan cikip eve geldigimde acliktan bayilmak uzereydim hemen yattim uyudum sabah korkunc bi basagrisi vardi kahvaltidan sonra ilac ictim simdi biraz iyiyim ama iki gundur acayip halsizim.

dondurmadan kalori aldım diye atlamışsın akşam yemeğini ama yinede bi dilim ekemk biraz peynir filan yeseydin keşke, uzun süre açlık hem metabolizmayı yavaşlatır hem seni sarsar:(((

evet tebrik ediyorum .ben de haftasonu rotasından çıkmış biri olarak rotama döndüğüm haberini sizlerle paylaşayım:62:

cuma günü 69,3 kilo pazrtesi sabah 70,4tüm ve bu sabah tekrar 69,3üm :62:

Dünkü menüm:
kahvaltı: 1 dilim peynir, 2,5 form bisküvi, 1 salatalık, 1 biber
öğlen: 6-7 sucuklu yumurta, 1 dilim kepekli ekmek, domates, 1 dilim peynir
ara:10 kiraz, 1 armut
akşam: 2 köfte kadar haşlama et, 1 parmak kadar tavuk, 1 yk çorba, 3 yk yoğurt, 2 yk şehriye pilavı
gün içinde 2 , akşam da 2 yeşil çay içtim ve yattım. sabah mucizevi sonuçla karşılaştım:21:

ne yalan söyliyim dün gün boyunca hafif başım ağrıdı, midem kazındı, kendimi oruçlu gibi hissettim. yediklerimi görüyorsunuz az değil ama bunlarla ben aç geziyorum ...

yatmadan önce içilen yeşilçayın mucizevi etkisini sende görmüşsün işte , nasıl ama söylediğim gibi değilmi???:))

1600 kalorilk bi liste var elimde vakti zamanında devlet hastanesinde diyetisyen vermişti.

sabah:2-3 kuru kayısı-2 dilim peynir, 2 dilim ekmek, domates salatalık vb.
ara:1 meyve, 2 form bisküvi
öğlen akşam: 1 kase çorba, 1 kase yoğurt, 8 kaşık sebze, 2 köfte kadar et, 1 dilim ekmek, salata
ikindi: 2 meyve 2 form bisküvi

işte bu bana az geliyo:( aslında çok yemeye alıştığım için doymuyorum psikolojik sanırım. meslea normalde sabah ekmek yesem en az 3 dilim yerim. öğlen çorbayla 3-5 dilim ekmek yemek isterim. e et de az geliyo yedimmi 5 köfte falan olacak:( meyveler de az geliyo 12 kirazı yıkarken yerim ben beaaaa. yani ben ' doymayı bilmeyen ' biriyim. demek ki kişiden kişye değişiyor. aç gezmicem ama 'ddiyet yaparken doyma 'fikrini de kafamdan çıkartsam iyi olur. şimdi de açım:) mağdurum da mağdurum:52:

yediklerim:
sabah:ılık su, yeşil çay, 1 kuru kayısı, 1 kuru inciri 5 kabuklu fıstık
kahvaltı: 4 form bisküvi, 1 dilim tulum peyniri, yarım dilim çedar peyniri, 1 domates

öğlen için nane, dereotu ve maydanoz yıkadım, üstüne yumurta kırıp yiyeceğim.

ezgicim sen en zamandır diyettesin?
benim önceki yememi görsen aynı deidğin gibiydi, insan yedikçe daha çok yiyor geçekten, ama adam akıllı diyete başladıktan sonra gerçekten bu yediklerimle nasıl duruyrum demekki oluyormuş diye kendime şaşırıyorum:)
sende bünyende zamanla alısacak bu duruma merak etme:)
ama iştahlı insanın diyet yapması kadar zor bi iş yok gerçekten:))

ben hala +yım tartıda malesef
cumaya iki gün kaldı şurda bu işi bi halletmem lazım :(

bugün sabah bir dilim ekmekve lor yedim bir bardak süt
öğle yoğurtlu makarna ve domates
ara 2 kepekli galeta
akşam konusunda benimde hiç bi fikrim yok, belki domates doğrayıp üzerine ton balığı koyar bir dilim ekmekle yerim
yada annemin yaptığı yemeğe göre çizgimden çıkabilirimde:))
kardeşim burdaya biz yine sürekli annemlerde oluruz:))

akşamları kardeşimle yürüyüşe çıkıyoruz
gece yurumeye bayılırım
helede sohbet ede ede sallana sallana vede dondurma yiye yiye ama artık dondurma kısmı ve sallanarak yürüme kısmı yok tabikii:)))
dün akşam yorgunuz diye çıkamadık ama bugün inş çıkarız:)))

sarımsaklı nar ekşili makarnaa??
hiç duymadım nasıl yapıyrosun,yeni tatlara bayılırım belki bunuda severim:==))

bu bekar bir arkadaşımın sipesyaliydi malumun bekarlar veya vakti olmayanlar böyle basit şeyler yapar. sana özel sipesyalimden yapayım dedi: sarmısaklı nar ekşili ton balıklı makarna (adı da pek havalı:) )

bir kabın içine ton balıklarını süzdürüp koyuyorsun içine 1 diş sarmısak dövüyorsun, 1-2 yemek kaşığı kadar da nar ekşisi ekliyorsun ton balığını güzelce ezip karıştırıyorsun. ton balığı zaten yağlı olduğu için makarnaya ya ilav etmene gerek yok haşlanmış makarnanaın üzerine tuz ekip bu karışımı da ilave ediyorsun. o la la bone petiiiiiiiiiit:56:

ezgicim sen en zamandır diyettesin?
benim önceki yememi görsen aynı deidğin gibiydi, insan yedikçe daha çok yiyor geçekten, ama adam akıllı diyete başladıktan sonra gerçekten bu yediklerimle nasıl duruyrum demekki oluyormuş diye kendime şaşırıyorum:)
sende bünyende zamanla alısacak bu duruma merak etme:)
ama iştahlı insanın diyet yapması kadar zor bi iş yok gerçekten:))

ne zamanır diyetteyim. şubat başında başladım 73 kiloydum. 68.5a kadar düşmüştüm çocuklar sürekli hastalanmaya başlayınca stresten mayıs ortalarında 72,8i gördüm:( hatam şimdiye kadar azıcık da aç kalıvereyim dememek hep bişeyleri fazla yiyordum doymak için. hani aç kalarak kilo vermek sağlıksız deniyor ya ben doymayınca azıcık şundan azıcık da bundan diye yiyorum hiç bir zaman diyete tam uyamıyorum. inşallah bundan sonra tam anlamıyla uyarım

kızlar selammm tatil için çıkıp alışveriş yaptım bugun biraz bikini falan aldım. ama malesef artık bikinilerin içinde kendimi eskisi gibi özgüvenli hissedemiyorum :((
sabah bi kase müsli yedim, öğlen de balık ve şalgam suyu. şalgam malum bşraz tuzlu ama çok canım çekti walla
:
bence tuni olabilir..

bu bekar bir arkadaşımın sipesyaliydi malumun bekarlar veya vakti olmayanlar böyle basit şeyler yapar. sana özel sipesyalimden yapayım dedi: sarmısaklı nar ekşili ton balıklı makarna (adı da pek havalı:) )

bir kabın içine ton balıklarını süzdürüp koyuyorsun içine 1 diş sarmısak dövüyorsun, 1-2 yemek kaşığı kadar da nar ekşisi ekliyorsun ton balığını güzelce ezip karıştırıyorsun. ton balığı zaten yağlı olduğu için makarnaya ya ilav etmene gerek yok haşlanmış makarnanaın üzerine tuz ekip bu karışımı da ilave ediyorsun. o la la bone petiiiiiiiiiit:56:

aaa bunu denemek lazım güzel bişi gibi geliyor kulağa

günaydın fıstıklar gerçi nerdeyse akşam oldu :)
Kızlar Artık idare edemiyorum ne yazık ki burayı kaptan olarak sürekli paylaşımda olmam gerek ama sürekli birşeyler çıkıyor :( Birisini kaptan seçelim ona yardım edeceğim...İstediği her konuda hem o zaman size karşı daha fazla mahcup olmamış olurum.Lütfen herkes bana özelden kaptan önerisini bildirsin...Kendinizide önerebilirsiniz :1:

aynen bende kaptan yardımcılıgından çekiliyorum kızlar sanırım takımdan da ayrılcam fazla zaman ayıramıyorum eskisi gibi:(

bugun oğlumla yürüyüşe gittik ama cok yoruldum bugun evle ilgilendim filan acaip basım ağrıyor şuanda

sabah

1 dilim ekmeğe peynir sürdüm

öğle

köfte salata

akşam

bamya 1 dilim ekmek 2 kasık makarna

ara

kavun

ama n'oluyor herkez bir tarafa gidiyor:(
tam da kiloları verecekken kilo almaya mı gidiyorsunuz:27:
kaptanlık işi zor, ben de haftasonları bebişler yüzünden takıma uğrayamıyorum, cuma bildirimlerini yapardım ama inanın çalıştığım için hiç belli olmuyor cuma öğleye kadar hiç vaktim olmayabilir. şu sıralar müsaitim yoğun değilim ilerde ne olur bilemem. bi de isimleri akılda tutmak, kuralları uygulatmak gibi maharetlerim de yok. ama biri kaptan olursa vaktim olursa kaptan gelene kadar listeleri bile düzenlerim...tuni kaptan sen mi olsan acaba?

dün sabah: 5 kabuklu fıstık, 2 kuru kayısı
kahvaltı:1 dilm tulum peyniri, yarım dilim çedar peyniri, domates ve 4 form bisküvi
öğlen:otlu kabaklı omlet, 1 kase yoğurt, 2 form bisküvi, 12 kabuklu fıstık
ikindi: 20 kal. çukulata kahvenin içinde 3yk süt
akşam:100 gr. ton balığı, 4-5 yk makarna, marul
saat 7,30da 3 top sade dondurma

gün içinde 2 akşam 1 gece yatmadan 1 bardak yeşil çay, tempolu yürüyüş yok, akşam 1 saate yakın geziti veeee sabah -300 gram:21:

Günaydınlar

kahvaltım:
1 yemek kaşığı kavrulmamış kuruyemiş karışımı

1 dilim tam tahıllı ekmek
1 buçuk yemek kaşığı kadar labne peyniri
2 tane zeytin
1 tane domates

aramı 10 buçukta 10 tane badem ile yapmayı düşünüyorum:)

Back
X