- Konu Sahibi Cherry Mom
- #60.501
bu arada akşamları içilen 2 bardak yeşil çay hakikaten sabah tartının bir kaç yüz gram eksik göstermesini kolaylaştırıyormuş...
süper miş sevmesemde kesinlıkle içecegım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada akşamları içilen 2 bardak yeşil çay hakikaten sabah tartının bir kaç yüz gram eksik göstermesini kolaylaştırıyormuş...
ya benim de bugun regl olmam gerekiyodu olmadım karnımda bi şişlik var korkudan tartıya çıkamadım offf
kızlar biz yarın tatile gidiyoruz ayıptır söölemesi. Uçağımız akşam üstü sabahtan ben yine girerim ama şimdiden yazıyım. Kendinize iyi bakın 15 temmuzda döneceğim ben yokken çok kaynatmayın heee :)) uçakla gidiyoruz nolur nolmaz hakkınızı helal edin canım takımım hepinizi seviyorum![]()
takımda derinn sessizlik hakim sanırım bütün topiklerde aynı şey söz konusu
ramzan ayında burdaki sistem nasıl olucak bildirim yapılıyormuydu
dün akşam: 8 yk kuru fasulye, 1 kase baharatlı yopğurt (kimyon,kişniş, zerdeçal,zencefil), 2 yk makarna, 2 form bisküvi
ara: 8 kabuklu fıstık
2 bardak yeşil çay
bu sabah: çökelek üstüne 1 yumurta kırdım yedim
2. kahvaltı: 1 dilim çedar peyniri, 4 form bisküvi, domates
öğlen: paça çorba, 50 gram döner, yeşillik, ayran, 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara: 5 kuru üzüm 12 badem
akşama da kuru fasulye var dünden , ama otlu kabaklı omlet yiyesim de var, maydanoz ve dereotum hazır
dün akşam: 8 yk kuru fasulye, 1 kase baharatlı yopğurt (kimyon,kişniş, zerdeçal,zencefil), 2 yk makarna, 2 form bisküvi
ara: 8 kabuklu fıstık
2 bardak yeşil çay
bu sabah: çökelek üstüne 1 yumurta kırdım yedim
2. kahvaltı: 1 dilim çedar peyniri, 4 form bisküvi, domates
öğlen: paça çorba, 50 gram döner, yeşillik, ayran, 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara: 5 kuru üzüm 12 badem
akşama da kuru fasulye var dünden , ama otlu kabaklı omlet yiyesim de var, maydanoz ve dereotum hazır
tuni nerelerde o çok sık takipediyordu burayı ne zamandır sanki fazla yazmıyor işleri filanmı yoğun acaba
Cocostar ( 64,5 / / / % ) geri dönmek üzere ayrıldı
tunituni ( 74,7 / / / % )
ergh ( 64,8 / / / % )
elifezgi ( 69.3 / / / % )
buffy26 ( 71 / / / / % ) bildirimde bulunmadı
maway ( 71,0 / / / % )
seng ( 49,1 / 0,0 / 0 % )
berivannnn26 ( 81,7 / / / % )
benim ruyamsensin ( 56,5 / / / % )
çiğdemmm86 ( 79 / / / % )
ergh izinli, cocostar dönmedi, buffy26 bu hafta bildirimde bulunmak zorunda ve yeni gelen de yok sanırım. aslında 1 kişi vardı ama bir kaç gündür görünmüyo:26:
ben geldim kızlar
gecen hafta bildirim yapamadım uzgunum. sınavlarım cok yogun gecti cuma gunu gunun bile farkında değildim.
gecen hafta zaten 200 gr gıtmıstı. tartıda 70.8 dim. takıma buyuk kaybım olmamıstır sanırım. yarın guzel bır sonucla cıkarım ıns.
takımda derinn sessizlik hakim sanırım bütün topiklerde aynı şey söz konusu
ramzan ayında burdaki sistem nasıl olucak bildirim yapılıyormuydu
akşam bendede kuru vardı paça çorbası biraz fazla kalorili değilmidir tatlım?
birde kepekli yada tamtahıllı yesen ekmeğini