Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam kızlar haftaya tatile gidebilirim kesin değil şuanda haftasonu bildiririm

oooo hadi bakalım, nereye gideceksiniz?

bizde bu hafta sonu bi kaçamak yapalım diyrduk ama geçenlerde bahsettiğim kuzenim vardı hatırlamısınız bilmem, onun sözü var mecburen şehir dışına çıkamıycaz:))

ama ramazandan önce kardeşlerimle beraber birşeyler ayarlıycaz galiba bizde, ama açıkcası çekiniyorum oğluşla ilk tatil olacak nasıl olacak bilemiyorum
eziyetmi eder nolur hiç bi fikrim yok
annem ısrarla çocukla rezil olursunuz gidecekseniz onu bırakın diyor ama bırakamayız o mümkün değil, hele oğluş annemlerdeyken gece uyusa nasılsa sabah getireceksiniz kalıversin der bazen eşim yok bırakmaz:)) bir baba oğul aşkı var aralarında bi görseniz:))) maşallah:))

selam kızlar haftaya tatile gidebilirim kesin değil şuanda haftasonu bildiririm

bizde bu hafta sonu bi kaçamak yapalım diyrduk ama geçenlerde bahsettiğim kuzenim vardı hatırlamısınız bilmem, onun sözü var mecburen şehir dışına çıkamıycaz:))

ama ramazandan önce kardeşlerimle beraber birşeyler ayarlıycaz galiba bizde, ama açıkcası çekiniyorum oğluşla ilk tatil olacak nasıl olacak bilemiyorum
annem ısrarla çocukla rezil olursunuz gidecekseniz onu bırakın diyor ama bırakamayız o mümkün değil, hele oğluş annemlerdeyken gece uyusa nasılsa sabah getireceksiniz kalıversin der bazen eşim yok bırakmaz:)) bir baba oğul aşkı var aralarında bi görseniz:))) maşallah:))

sinemcim hoşgeldin cnaım
merak etmiştim açıkcası seni
hadi bakalım bu hafta tam gaz devam:)))

:) hosbuldum canım.

diyeti hic bozmadımda kilo kaybım durdu. son iki gundur de odem gitsin diye karpuz detoxu yapıyorum. artık yarın tartı bı guzellık yapar bana dıyorum :)

:) hosbuldum canım.

diyeti hic bozmadımda kilo kaybım durdu. son iki gundur de odem gitsin diye karpuz detoxu yapıyorum. artık yarın tartı bı guzellık yapar bana dıyorum :)

karatay şekerden öylebirkorkuttu ki karpuz dedoksu bana detoks gibi gelmiyor:( yarını ben de iple çekiyorum, karpuz detoksu yorumlarını da alırız artık (duyduğuma göre karpuz detoksunu Ahmet maranki bu 3 günde önermiş)

ezgi kaptanlıgın hayırlı olsunnnnnnnnnn:46::46::46:
ya gecen hafta saglık nedeni ile paylasımı mı c.tesi yaptım geç oldugu için işlenmemiş
gecen hafta :80,5 çıkmıştım
bu hafta kılo degılde gr oynatabilirim anca :31:

teşekkürler hepimize hayırlı uğurlu olurum inşallah

bebek arabası götürmeyi unutma:) yoksa tatil hakikaten zehir olur.

kuzeninin sözlenmesine hem sevindim hem şaşırdım biraz fazla çabuk olmadı mı:52: ben de sanki çok iyi tanıyormuşum gibi çabuk falan diye yorumyapıyorum ;sen yeni bahsetmiştin ya:1:

burdayım canım:)
evet bikaç gündür baya yoğundum
haftaya eleman izinli
öyle olunca bu hafta iş yetiştirmek için koşturduk durduk resmen
sen nasılsın, oğluşun nasıl, diyetin nasıl?
diet arada dondurma yiyorum bugunlerde pek iyi değilim diet konusunda:(
kızlar size birkaç birşey söylemek istiyorum

kaptanlık için beni öneren arkadaşlara teşekkür ediyorum, :))

ama biliyorsunuz ben çok paylaşımda bulunmaya çalışıyorum ama cevabını alamıyorum gibi hissediyorum, 10 paylaşımda bulunsam birine ikisne ancak bişeyler yazılıyor, ve açıkcası artık içimden yazmak gelmiyor:(( onun içinde hiç kaptan olmak içimden gelmedi açıkcası onun içinde hiç konuya girmedim:(

kendi kendime yazıyormuşum gibi hissediyorum:((
bende bazen öyle hissediyorum ahaha deliler gibi kendin yaz konus bir yorum yapmadıgım kalıor kendime ahaha

paça çorbasını seviyorum o yüsden haftada bir içiyorum:26: ekmek lokantada o vardı o bakımdan (önüme sıcak pide koydular kepekli ekmek istedim onu getirdiler) Ekmek yana zaafım var doğru. pazartesiden beri ekmek yerine fom bisküvi yiyorum, hafif hafif tırnak diplerim sızlamaya başladı, salı öğleden sonra da ağzınım kenarında minik bir uçuk çıktı. en doğal en vitaminli en doyurucu hangisiyse veya belki de ara ara ekmek çeşidini değiştirerk 1er dilim kadar ekmek tüketmek zorundayım. tam tahıllı derken yulaf çavdar çekirdek keten tohunu falan oluyor içinde o mu, yoksa gene tam buğdaydan mı yapılıyor? ben şimdi bi 39 kalorilik denge ekmek deneyeceğim bakalım...
yarın sabah görüşürüz
denge ekmek iyidir ama unonun tam tahıllı soframı tavsiye ederim hem doyurucu tadıda güzel ben yıllardan beri eve baska ekmek sokmuyorum:34:
evet emziriyorum, ikizlerden biri 1 haftadır emmiyor son bir aydır zorla emziriyordum diğeri de neredeyse sadece geceleri emiyor.
maşallah canım kaç aylık oldu ikizler
emzirirken ben çok iyi kilo vermiştim

bende eski formumda değilim sanki ayrılmak istedim bu hafta takımdan fakat gidersem sanki irademe yenik düşücem gibi geldi o yüzden gitmiyorum valla ben burdayım:)

diet arada dondurma yiyorum bugunlerde pek iyi değilim diet konusunda:(

bende bazen öyle hissediyorum ahaha deliler gibi kendin yaz konus bir yorum yapmadıgım kalıor kendime ahaha

denge ekmek iyidir ama unonun tam tahıllı soframı tavsiye ederim hem doyurucu tadıda güzel ben yıllardan beri eve baska ekmek sokmuyorum:34:

maşallah canım kaç aylık oldu ikizler
emzirirken ben çok iyi kilo vermiştim

Kendi kendine yorum yazma fikri iyiymis aslında:)))
Kimseden bekleme kendin yaz:)))

Ununun tam tahillisini bende aldım gecende hoşuma gitti aslinda ama ben tam buğdaydan vazgeçemiyorum:))

Herkes ne guzel emzirirken verir ben feci kilo aldım emzirme döneminde, hamile kalmaktan değilde emzirme döneminden korkuyorum valla ikinci için yani:))

Bütün yazdıklarına yorum yapmıştım ha:))

ezgi kaptanlıgın hayırlı olsunnnnnnnnnn:46::46::46:
ya gecen hafta saglık nedeni ile paylasımı mı c.tesi yaptım geç oldugu için işlenmemiş
gecen hafta :80,5 çıkmıştım
bu hafta kılo degılde gr oynatabilirim anca :31:

Verilenim ben senin bu haftaki bildirimin nasil olacak hic anlamadım
Gecen hafta sen bildirim yapmadın ama listeye bı önceki haftaki verdigin kilo yazılmış
Yani listeye göre gecen hafta sen 81 kusurlu bisey gorunuyorsun

bebek arabası götürmeyi unutma:) yoksa tatil hakikaten zehir olur.

kuzeninin sözlenmesine hem sevindim hem şaşırdım biraz fazla çabuk olmadı mı:52: ben de sanki çok iyi tanıyormuşum gibi çabuk falan diye yorumyapıyorum ;sen yeni bahsetmiştin ya:1:

Hafızan super:))
Hepimiz şaşırdık heleki büyükler biraz gerildi
Kuzenimin babası vefat edeli 13 yıl oldu
Babam mantıklı biridir o istiyorsa bana laf düşmez dedi amca baba yarısı babamdan isteyecekler kuzenimi
Ama büyükbabam zaten zor bı adam karıştırdı ortalığı
Pazar gunü isteyecekler ve soz takılacak denildi oda hemen ne yüzüğümüz bu ne acele diye ortalığı karıştırdı
Kuzenim zaten aykırıdır birbirlerine girdiler
İns pazar gunü büyükbabam bı sıkıntı çıkarmaz:((
Bakalım nasil bı gün olacak yazarım size

karatay şekerden öylebirkorkuttu ki karpuz dedoksu bana detoks gibi gelmiyor:( yarını ben de iple çekiyorum, karpuz detoksu yorumlarını da alırız artık (duyduğuma göre karpuz detoksunu Ahmet maranki bu 3 günde önermiş)

teşekkürler hepimize hayırlı uğurlu olurum inşallah

Aynen yaa bende karpuzdan pek korkar oldum, yerken sanki çikolata yiyor gibi huzursuz hissediyorum kendimi:((
Halbuki önce ben karpuzu yiyecekten bile saymadım esimle ikimiz yarım karpuzu bı oturuşda yerdik yani o derece:))
Ama sİmdi ona kestim ama ben yemedim tabiki helede bu saatte:))

Evet kızlaar
2 bardak yesilcayimida bu sıcakta sırtımdan ter boşalarsak ictim:))
Yarın için hazırım ama hic bı fikrim yok
Hafta baslarında arti çıkıyordum Çarşamba normale cok yaklaşmıştım ama yarın nasil olacak bakalım
Öptüm guzelliklerrr
Yarın görüşürüz:))

kızlar size birkaç birşey söylemek istiyorum

kaptanlık için beni öneren arkadaşlara teşekkür ediyorum, :))

ama biliyorsunuz ben çok paylaşımda bulunmaya çalışıyorum ama cevabını alamıyorum gibi hissediyorum, 10 paylaşımda bulunsam birine ikisne ancak bişeyler yazılıyor, ve açıkcası artık içimden yazmak gelmiyor:(( onun içinde hiç kaptan olmak içimden gelmedi açıkcası onun içinde hiç konuya girmedim:(

kendi kendime yazıyormuşum gibi hissediyorum:((

arkadaşlar ben de aynı hisse kapılıyorum çoğu zaman. mayway berivan da katılıyor. takım sayfasında berivan-tuni-erg v ebenim yazışmalarım dönüyor genelde. mayway--seng geldikleri zaman iyi paylaşımda bulunuyor , çiğdem, benimrüyamsensin,cocostar
yeterli paylaşımda bulunmuyor. paylaşımda az bulunduğu için ismini unuttuğum da olabilir. başka takımlarda 2 gün arka arkaya izinsiz olarak mesaj yazmayanlar diskalifiye ediliyor. isterseniz bu tarz kurallar mesaj sayısı gibi kurallar konulabilir, ama bu şekilde hergün birinin mesajları sayması veya her hafta bir kişinin yoklama alması gerekece, iş yükü artacak. En güzeli herkein günlük düzenli paylaşımda bulunması.

Hafızan super:))
Hepimiz şaşırdık heleki büyükler biraz gerildi
Kuzenimin babası vefat edeli 13 yıl oldu
Babam mantıklı biridir o istiyorsa bana laf düşmez dedi amca baba yarısı babamdan isteyecekler kuzenimi
Ama büyükbabam zaten zor bı adam karıştırdı ortalığı
Pazar gunü isteyecekler ve soz takılacak denildi oda hemen ne yüzüğümüz bu ne acele diye ortalığı karıştırdı
Kuzenim zaten aykırıdır birbirlerine girdiler
İns pazar gunü büyükbabam bı sıkıntı çıkarmaz:((
Bakalım nasil bı gün olacak yazarım size

eşleri tarafından terk edilen kadınlar hemen başka birini bulurlar, o yüzden (aceleye geldiği için) ikinci evlilikler ilki kadar bile sürmez. keşke kuzenin biraz sakin düşünebilse. bu mutlu gününde acele etme falan denirse morali de bozulur:44:. Ama erkek açısından sözlenmek istemesi olumlu bir özellik, sonuçta 6-7 yıl arkadaşlık edeni gördük. hayırlı olsun ne diyelim ;Allah gönlüne göre versin

Cocostar ( 64,5 / / / % )
tunituni ( 74,7 / / / % )
ergh ( 64,8 / / / % )
elifezgi ( 69,3 /68,9 /0,4 /0,58 % )
buffy26 ( 71 / / / / % )
maway ( 71,0 / / / % )
seng ( 49,1 / 0,0 / 0 % )
berivannnn26 ( 81,7 / 79,8 / 1,9 / 1,16 % )Geçen hafta bildirim yapmadığı için 2ye bölündü
benim ruyamsensin ( 56,5 / / / % )
çiğdemmm86 ( 79 / / / % )

aslında dün sabah 68,8dim bu sabah 200-300 daha gider derken gitmedi 100 gram geldi. dünkü otlu omletin tuzu azıcık fazlaydı, su tutmuş olabilirim bi de ayıptır söylemesi wc durumu kiloyu çok etkiliyor. şu veya bu şekilde 68 rakamını gördüm elhamdülillah. sizin sonuçlarını merakla bekliyorum

Son düzenleme:
günaydın takım arkadaşlarımmmmmmmmmmmmmmmmm :16:
tartıldım ve 79,8 çıkmış bulunuyorum :46::46::46: 7 li rakamları ucundan da olsa gordüm :nazar:
bu hafta adet olacagım için pek veremedım
ya bn hala % yı hesaplayamıyorum :53: nasıl oluyordu

Back
X