Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cocostar ( 64,5 / / / % )
tunituni ( 74,7 / / / % )
ergh ( 64,8 / / / % )
elifezgi ( 69,3 /68,9 /0,4 /0,58 % )
buffy26 ( 71 / / / / % )
maway ( 71,0 / / / % )
seng ( 49,1 / 0,0 / 0 % )
berivannnn26 ( 81,7 / / / % )
benim ruyamsensin ( 56,5 / / / % )
çiğdemmm86 ( 79 / / / % )

aslında dün sabah 68,8dim bu sabah 200-300 daha gider derken gitmedi 100 gram geldi. dünkü otlu omletin tuzu azıcık fazlaydı, su tutmuş olabilirim bi de ayıptır söylemesi wc durumu kiloyu çok etkiliyor. şu veya bu şekilde 68 rakamını gördüm elhamdülillah. sizin sonuçlarını merakla bekliyorum

günaydın kaptanım :42: bildirımı mı yaptım emme % yı yapamadım :26:

bende eski formumda değilim sanki ayrılmak istedim bu hafta takımdan fakat gidersem sanki irademe yenik düşücem gibi geldi o yüzden gitmiyorum valla ben burdayım:)

gitme kal tabi burası gibisi var mı? diyet motivasyon öykülerini okuyabilirsin yaterli paylaşım olmadığında

günaydın takım arkadaşlarımmmmmmmmmmmmmmmmm :16:
tartıldım ve 79,8 çıkmış bulunuyorum :46::46::46: 7 li rakamları ucundan da olsa gordüm :nazar:
bu hafta adet olacagım için pek veremedım
ya bn hala % yı hesaplayamıyorum :53: nasıl oluyordu

tebrik ederim:nazar: artık 70li hanelerdesin. ben aynı dönemdeyim umarım haftaya cuma daha fazla bildirimde bulunabiliriz. bu arada senin kilo bildirimin geçen hafta olmadığı için bu hafta ikiyi bölünerek bildirilecek diye biliyorum.seng doğru mu biliyorum acaba?
(81,7/79,8/1,9/1,16 % )Fark ikiye bölündü

tebrik ederim:nazar: artık 70li hanelerdesin. ben aynı dönemdeyim umarım haftaya cuma daha fazla bildirimde bulunabiliriz. bu arada senin kilo bildirimin geçen hafta olmadığı için bu hafta ikiyi bölünerek bildirilecek diye biliyorum.seng doğru mu biliyorum acaba?

hım öyle mı oluyor hımmmmm :26:

Sevgili takımarkadaşlarım,

bildirimimi yapıp hemen çıkmam lazım, dün ve bugün işyeri çok yoğun pek fırsatım olmadı olmuyor.
56,5 çıktım bu hafta aynıyım, adet öncesi durumlar:)

hepinize sevgiler ve ezgicim kaptanlığın hayırlı olsun!

kızlar bende bildirimimi yapayım
geçen hafta 74.7
bu hafta 74.5
fark 0.2

74.7/74.5/0.2/%0.27

200gr olsun benim olsunn napiiimm:))
artı çıkmakta vardı sonuçta
ama haftaya 73leri görüciiimmm inşşş:))

yani aslında öyle oluyorda berivanın kilo bildirimi geçen hafta yazılmış listeye
yani geçen hafta bildirimde bulunmadı yazmıyor işte bir karışıklık var ama nasıl olur çözemedim

eşleri tarafından terk edilen kadınlar hemen başka birini bulurlar, o yüzden (aceleye geldiği için) ikinci evlilikler ilki kadar bile sürmez. keşke kuzenin biraz sakin düşünebilse. bu mutlu gününde acele etme falan denirse morali de bozulur:44:. Ama erkek açısından sözlenmek istemesi olumlu bir özellik, sonuçta 6-7 yıl arkadaşlık edeni gördük. hayırlı olsun ne diyelim ;Allah gönlüne göre versin

inş iyi olur artık yapcak bişey yok
çok dikbaşlıdır kuzenim kimsenin lafını dinlemez inş pişmanda olmaz:((

Sevgili takımarkadaşlarım,

bildirimimi yapıp hemen çıkmam lazım, dün ve bugün işyeri çok yoğun pek fırsatım olmadı olmuyor.
56,5 çıktım bu hafta aynıyım, adet öncesi durumlar:)

hepinize sevgiler ve ezgicim kaptanlığın hayırlı olsun!
teşekkür ederim
kiloyu adet bitiminde topluca veririsin artık

kızlar bende bildirimimi yapayım
geçen hafta 74.7
bu hafta 74.5
fark 0.2

74.7/74.5/0.2/%0.27

200gr olsun benim olsunn napiiimm:))
artı çıkmakta vardı sonuçta
ama haftaya 73leri görüciiimmm inşşş:))

evet 200-300 gramı da küçümsememk lazım.sen 73leri görürsün yani ramazan hedefini neredeyse tutturmuş olursun ben bakalım 67li rakakmı görebilecek miyim, göreceğimi düşünüyorum hayırlısı bakem

arkadaşlar ben de aynı hisse kapılıyorum çoğu zaman. mayway berivan da katılıyor. takım sayfasında berivan-tuni-erg v ebenim yazışmalarım dönüyor genelde. mayway--seng geldikleri zaman iyi paylaşımda bulunuyor , çiğdem, benimrüyamsensin,cocostar
yeterli paylaşımda bulunmuyor. paylaşımda az bulunduğu için ismini unuttuğum da olabilir. başka takımlarda 2 gün arka arkaya izinsiz olarak mesaj yazmayanlar diskalifiye ediliyor. isterseniz bu tarz kurallar mesaj sayısı gibi kurallar konulabilir, ama bu şekilde hergün birinin mesajları sayması veya her hafta bir kişinin yoklama alması gerekece, iş yükü artacak. En güzeli herkein günlük düzenli paylaşımda bulunması.
canım takıma ait bazı şeyleri göndereceğim sana ;)
evet 1 hafta bilidirim yapmadıysa 2 ye bölünür..

ergh ( 64,8 / / / % )
buffy26 ( 71 / / / / % )
maway ( 71,0 / / / % )
seng ( 49,1 /49,2/ 0% )
berivannnn26 ( 81,7 / 79,8 / 1,9 / 1,16 % )

canım hilal geçen hafta izne ayrıldı olarak gösterildi onu listeye yazmaya gerek yok aksi takdirde takım ortalaması etkilenir...
ayrıca geçen hafta bildirim yapmayan berivan değil buffy (sanırım adı sinem ) di.şimdi tekrar taslağı ekliyorum ;)

ergh ( 64,8 / / / % )
buffy26 ( 71 / / / / % )
maway ( 71,0 / / / % )
seng ( 49,1 /49,2/ -0,1/-%0,20 )
berivannnn26 ( 81,7 / 79,8 / 1,9 /%2,33 )

Nurcancım umarım kırılmaz ya da kızmazsın kaptan elifezgi artık.Yardımcılığa da kendimi yazmayı düşünüyorum bir süre böyle idare edelim ...

Back
X